Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Trešdiena, 17. aprīlis
Rūdolfs, Viviāna, Rūdis

Latvijas Reģionu apvienību vadīs Bondars

Nodibināta un reģistrēta Latvijas Reģionu apvienība, kurā startam Eiropas Parlamenta un Saeimas vēlēšanās apvienojušies Reģionu alianses un Vidzemes partijas pārstāvji, un to vadīs Mārtiņš Bondars.

Latvijas Reģionu apvienība informē, ka tajā pašlaik ir vairāk nekā 700 biedru, līdz ar Bondaru tās valdē darbosies arī Ilgonis Leišavnieks no Vidzemes partijas un Dainis Liepiņš no Reģionu apvienības. Apvienības dibinātāji ir pārliecināti, ka LRA vēlēšanās pārstāvēs vairāk kā pusi no Latvijas pašvaldībām.

Interesi par  iespēju iesaistīties apvienībā izteikušas vairākas reģionālās politiskās partijas, vēlētāju apvienības un citas nevalstiskās organizācijas, kas pēc apvienības nodibināšanas tiek aicinātas tai pievienoties vai noslēgt savstarpējās sadarbības līgumu. Latvijas Reģionu apvienībai nolēmusi pievienoties Ikšķiles  partija Apvienība "Iedzīvotāji", atbalstu apvienības dibināšanai izteikuši arī citi reģionālie līderi: Mērsraga novada pašvaldības vadītājs Lauris Karlsons,  Mālpils novada pašvaldības vadītājs Aleksandrs Lielmežs un citi.

Latvijas Reģionu apvienība aktīvi gatavojas Eiropas Parlamenta vēlēšanām, apkopojot deputātu kandidātu sarakstu un izstrādājot vēlēšanu programmu. Izvirzīti kandidāti no LRA, kā arī pārstāvji  no „Latgales partijas” ar  Aldi Adamoviču vadībā ( Preiļu novada Domes priekšsēdētāju).

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nesanāca ar Citadeli. Vai sanāks ar Indexo?

Lai gan vēl pirms pāris nedēļām politikas kuluāros ar jaunu joni ticis aktualizēts jautājums par topošās bankas akcionāru reputāciju, kopējais noskaņojums amatpersonām ir atgaiņāties.

Ar likumu garantēs skaidras naudas pieejamību

Valdība otrdien atbalstīja grozījumus Kredītiestāžu likumā, kuru mērķis ir nodrošināt skaidrās naudas pieejamību iedzīvotājiem visā Latvijas teritorijā, nosakot minimālās prasības pakalpojumam, kura r...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas