Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Vienotība vērsīsies KNAB saistībā ar Repšes reklāmas kampaņu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
bite
b
Apturēt Vienotības partijai valsts finansējumu, partija nes pilnu atbildību par savu biedru darbībām, ka identiski tas notika ar RP. VIENS LIKUMS VIENA TAISNĪBA.
J
Daudzi pazaudēja iekrāto naudu lata ieviešanas laikā, mainot naudu 1:200. Ļoti daudzi tagadējie pensionāri to atceras ar rūgtumu. Vainīgi bija Repše un Godmanis. Neticam Repšem.
atklāti par Repši
a
Daudzi cilvēki gadījumam, kad iekļūstam SAEIMĀ piedāvāja veidot koalīciju ar JL līderi Eināru Repši. Daudzi no viņiem sarindoja politiķus šādā dilstošā rindā pēc nodarītā kaitējuma Latvijai un latviešu tautai: I.Godmanis  A.Šķēle  A.Šlesers  A.Lembergs . Es parasti piedāvāju šīs rindas sākumā novietot vislielāko Latvijas ļaundari E.Repši. Lūk mani argumenti: 1) E.Repše kopā ar I.Godmani veica vissāpīgāko naudas maiņas reformu ar visneizdevīgāko maiņas kursu. Šī reforma vissāpīgāk skāra tieši pensionārus, kuru rubļi hiperinflācijas apstākļos ievērojami zaudēja savu vērtību. Ja Igaunijā un Lietuvā daļu no naudas mainīja attiecībā 1:1, tad Latvijā pilnīgi visus iekrājumus mainīja tikai attiecībā 1:200. Jāatzīmē, ka lats jau tā tika noteikts vērtīgāks gan par igauņu kronu, gan lietuviešu litu. Manam sievastēvam un sievasmātei no 5000 rubļiem knapi iznāca nauda vienam zārkam – 25 Ls. 2) E.Repšem noteikti var pārmest arī to, ka viņš kā Latvijas Valsts bankas prezidents pietiekoši neuzraudzīja BANKU BALTIJA, kurā savus noguldījumus glabāja lielākā daļa Latvijas iedzīvotāju un iestāžu. 3) E.Repše pārāk stingri ievēroja savu ASV padomdevēju norādījumus turēt augstu lata kursu, tādejādi palīdzot ASV un citiem Rietumu lobijiem izputināt Latvijas rūpniecību. 4) E.Repše, saņemot vairāk kā 6000 Ls algu, nekautrējās jau no tā aplaupītās prasīt saziedot viņam miljonu. Cinisma kalngals!!! Labāki Bībeles zinātāji šai sakarā noteikti atrastu atbilstošo vietu BĪBELĒ. 5) E.Repše, neraugoties uz augstākminēto, nekautrējās zvērēt Doma baznīcā. 6) E.Repšes pirmais darbs premjera amatā bija trīs reizes palielināt ministriem algas. 7) E.Repše divreiz pameta valdību – negribēja strādāt! Pensionējies fiziķis Aivars Punka
to cony-eināriņam
t
Izskatās, ka esi eināriņš un niks kony (jeb Koņ) no saimnieka tava -baltā zirga.
  • 1
  • 1
cony
c
Repše ir bijis,ir un būs labākais politiķis,kas piegrieza krānu vecajai komunistiskajai ideoloģijai,kas mūs baroja tikai ar zivi un viņš piermais mums iedeva iespējas turēt makšķeri un veidot labu skaistu valsti pašiem.Protams,dažas piesārņotās,zaglīgās ,bet lielas galvas, neļāva jau tad piepildīties Repšes plāniem.
  • 2
  • 3
@
@
Labi, kad viens Latvijas nelabvēlis cīnās ar otru. Viņi viens otru noēdīs.
vilks(ne eurovilks)
v
Liekuļi !
kārlis
k
A man, lauciniekam, šķiet, ka Vienotībai, tā teikt, sūdi vagā, bet kartupeļi neaug, tāpēc izveido savu dubultnieku -Repšes partiju.
Urbanovičs
U
Būs jau labi,nekādi sūdi nav ne Vienotības ne Repšes attīstības biedrības vagās,arī SC mainās laikiem līdzi un mūsu cerība,ka mēs vēl būsim lielākie Vienotības un Attīstības atbalstītāji un sadarbības partneri.
  • 0
  • 0
Joki
J
Redzi Repšīt, kā bērni nodod savu tēvu, nu īsteni Pavļiki morozovi!!!
Kurmītis
K
Vai, un labsirdīgais Knābs, protams, jenotiņiem noticēs ... it īpaši, ja to „lūgumu”smuki iesaiņotu līdz Jutiņas biroja durtiņām atnesīs viņas bijušais šefs Lupatiņš ... Un Knābītis, kā vienmēr atradīs iemeslus, kāpēc jenotus nesodīt par to pašu, par ko citi tiek sodīti ... šoreiz pat burtnīciņas nevajadzēs kamīnā mest. Tik vien kā vēlīgi piekrist – ja jau sircšķīstie kamparzaķis ar āboltiņu no vienas un godīgie einītis ar jaunpupiņu no otras puses apgalvo, ka šiem esot separāts un savā starpā nesaistīts ģimenes budžets – tad tā tam būs būt, vai ne ? ... :)))
Kurmītim
K
žetons
  • 4
  • 2
tfū!
t
ākstu parāde!
Arturs M.
A
Ušakovs PBK jau izreklamējies līks ar Ameriku,tagad caur 9 maija biedrību SC to turpina tai pašā PBK ar Baraņņiku priekšgalā,NAV dzirdēts ka kāds grieztos KNAB no krieviem!
saskana
s
Labi, ka ta var aiziet uz Knabu un pateikt, ka musu partijas biedru reklama uz mums nneattiecas!!!! Interesanti, kas butu, ja Ušakovs tā izdarītu.... Baidos, ka vinam neticetu. Kada ir starpiba? Juridiski....
Nameisis
N
Nu gan uzRūcu, domāja Lolita, nu gan noPurkšķināja domāja Einars :)
Andris
A
Repse BIJA UN IR GODIGS ,bet jus JAMPAMPINI visu sacakarejat un peteicoties VINAM daudzi no jums sez seima ,JA KAS.......un pie tam vel ka BAROJAS.....Cigane vispar varetu pakluset ,par savu ciganes tautibu pase ......
Bambaks
B
Vērsīsies paši pret sevi? Vai taisīs kārtējo teātri? Tad jau drīz sagaidīsim, ka jūrā izveidosies zirnekļa un reņģes hibrīds, kurš pats sev auž izturīgus tīklus, tā atvieglojot zvejnieku grūto darbu? Man gan liekas, ka Vienotība ir pasūtījusi KNAB slēdzienu, ka Repšes aktivitātes ir pilnīgi likumīgas un smadzeņu skalošana un solīšana var turpināties. P.S. KNAB ir pakļauts premjeram- mūsu gadījumā V.Dombrovskim- Vienotības biedram. Un "slēdziena" saturs tāpēc jau ir prognozējams.
P.S. KNAB ir pakļauts premjeram- mū
P
Viss atkal Vienotībai būs likumīgi un tikumīgi .... ha ha.... Kā var nemelot! Gods kalpot biezajiem, bet tautiņa, lai tik maksā par biezeņu izpriecām!
  • 4
  • 2
AM
A
GUDRAM cilvēkam pašam būtu jāprotās it kā.
iemaacieties ticami melot
i
bet veel labaak nemelojiet vispaar. sen un labi zinaams, ka pasuutiijuma aptaujaam nav nekaa kopiiga ar sabiedriibas viedokli, taapat kaa uzpirktiem skribentiem ar objektiivu informaaciju.
  • 0
  • 0
....
.
cony LETA Vakar, 21:37 Ja Rīgas domes vēlēšanas notiktu rīt, par «Vienotību» balsotu tikai - 5,8% vēlētāju, par jaunāko tirgus un sociālo pētījumu aģentūras «Latvijas fakti» aptauju šovakar vēsta Latvijas Televīzija. Savukārt vislielāko atbalstu saņemtu partiju apvienība «Saskaņas centrs/Gods kalpot Rīgai». Par šo apvienību balsotu vairāk nekā puse jeb 54,4% galvaspilsētas vēlētāju, par «Visu Latvijai»-«Tēvzemei un brīvībai»/LNNK balsotu 6,1% rīdzinieku, bet par «Vienotību», kā jau minēts - 5,8%. Pārējie politiskie spēki nepārvarētu 5% barjeru. pirms 36 minutēm, 2013.03.13 09:20
  • 0
  • 0
sas
s
Vislielākā vērtība sabiedrībā ir cilvēku gudrība un godīgums un tādu cilvēku netrūkst ne Attīstības biedrībā ne Vienotībā ne Reformu partijā.Pārējam partijām vajadzētu darboties kā sabiedrotajiem.
  • 0
  • 0
to Vārds
t
Ko tu. Knābītis jau pačukstējis civgānītei, ka zupā tārpi un pateicis kā šo šmuci atkal viņiem apiet. Interesanti.
  • 3
  • 3
Vārds
V
Vienotība jau kļūst smieklīga.
  • 5
  • 2
hmmm
h
Ja šitais izies cauri, tad atkal var atsākt "pozitīvisma kampaņas". Shēma prasta: 1) nodibina biedrību, 2) biedrība reklamē partijas biedrus, 3) partija uzraksta KNAB iesniegumu, ka tai ar so biedru aktivitātēm nav nekāda sakara - nav jau viduslaiki, lai brīviem cilvēiem brīvā valstī liegtu pašiniciatīvu.
  • 6
  • 1

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kultūras ministre Logina atkāpjas no amata

Kultūras ministre Agnese Logina (P) nolēmusi personīgu iemeslu dēļ atkāpties no ministres amata, un šos pienākumus viņa beigs pildīt 17.jūnijā, aģentūru LETA informēja Kultūras ministrijas sabi...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas