Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Piektdiena, 17. maijs
Umberts, Herberts, Dailis

Āboltiņa: ministrijas jāapvieno tūlīt vai jāgaida līdz nākamajai Saeimai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Anrijs
A
Ko fiziķis zina par cementu? Varbūt Ausmiņa izstāstīja!!!
par ko gan runātu, ja
p
šitādi murguļojumi biezā slānī IR SUŅA MĒSLA VĒRTĪBĀ. Ja par padarīto : 1. Imitēta strukturālā reforma - JĒGA TUVU NULLEI. 2. Piegriezts skābeklis mazajām algām un pensijām . 3......................................................... ....................................... garu sarakstu var sastādīt - tad to i VAJAG, nevis tukši pļūtīt - priekš tam ir visu ekselenču ekselencis ar saviem suflieriem.
zvirbulēns
z
Oi, puis, Jūs peldat mākoņos, Dombrovskis nevis labo šķībos pamatus, bet gan vēl vairāk mēģina tos cementēt. Lobē ārvalstnieku bankas, lēkā pakaļ SVF (ārzemniekiem), neņem mutē vārdu - latvietis, reizēm šķiet, ka viņš pat neapjēdz, ko nozīmē neatkarīga, brīva valsts. :(((
puisis to zvirbulenam,kas dzer
p
jau 19 gadus naaca un gaaja premjeri un leenam,bet pamatiigi iebetoneeja valsts nespeejas pamatus,beidzot jau bezspeeciibaa atljaava Dombrovskim nem un vadi nespeejniekus,Un briinums vinjam tas izdodaas un jau kopiigi ar triecienvibratoriem tiek drupinaati cieshi salipushie nesspeejiibas pamati.Pretestiiba ir liela,bet nav citas izejas,jo ir pashi atstaajushi finansiaalo un ekonomisko tukshumu.Kljuudas,nekompetence jaalabo ljoti sapraatiigi un nesteidzoties,jo jebkuraa vietaa shiis celtnes sienas draud nobrukt,bet jaalabo pat pamati.Neapskauzhu Dombovski,bet veelu veel lielaaku izturiibu,veseliibu un kompetenci.
dzeris
d
Atkal viena tukša muldēšana PR nolūkā, kur jumds kāds plāns, JL, lielie muldētāji un kritizētāji, cik ilgi jau esat valdībā? Vai arī tagad tāpat labi? Vairs nekas neniez? "Varbūt vajag..., a varbūt nevajag... - klauni, ne politiķi.
auns
a
Šī visur tik smaidīga. Laikam labi klājas
rukruk to zvirbuleens
r
TP izglabs valsti no kriizes!!!!!!!!!!!
rukruk to zvirbuleens
r
da nevienam ne valdiibaa ne saeimaa nav plaana... kaa Tev liekas vai cilvēkiem pēc profesijas ārstiem, sportistiem, aktieriem un mūziķiem ir kaut mazākā ispratne kā vadīt savu uzņēmumu...??? NAV - tāpēc vēl jo mazākas sapratnes par to kaa vadīt valsti.... visi paarzina tikai 2 lietas - PR un sanemt algu..... bet dombrovski neaiztiec - vinu nomainiis, un visas pedeejaa 1/2 gadaa veiktais atkal kakim zem astes........
jūrmalniece
j
Beidziet muldēt. To mantojumu, ko šopavasar Dombrovskim atstāja 3A un viņu pakalpiņi Latvijā vēl nākošo 3-5 gadu laikā neizstrēbt.
zvirbulēns
z
Nav plāna, nav vīzija, nav zināšanu, nav ārpolitikas, nav iekšpolitikas, Parex nesakārtošana!
chingacguks
c
Rudā blēde pateica skaidri - katram zaglim savu ministriju. Ja paplašināsies koalīcija, nāksies nodibināt vēl pārdesmit ministrijas, lai katram zaglim tiktu sava barotava! Te mēs redzam, ar ko JL atšķiras no TP - ar matu krāsu!
Société Anonyme
S
Ok, labi, BET TAD ALGAS ARĪ gaidiet līdz nākamajai Saeimai, idritvai! :)
jūrmalniece
j
Kādā sakarā Dombrovskim būtu jādemisionē?
dobeles dons
d
Aptinikuši tās rudās intrigantes lētie PR gājieni, ko tad Tu pieļauj, ka atliks līdz Saeimas vēlēšanām, uzreiz redzams, ka pati nemaz to nevēlas. Piekrītu, ka Dombrrovksim ir jādemisonē, nespēja, raksturo visu viņa stilu, nemaz nerunājot par kompetenci!
.3 bukva!!!
.
..''eirokomisārītes kandidātīte'' ierunājās!!:))) laikam PR jātaisa???..riebjas klausīties visas šīs tukšās vervelēšanas ...ar gada novēlošanos!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas