Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Piektdiena, 17. maijs
Umberts, Herberts, Dailis

Āboltiņa: Šlesers sarunā par ģenerālprokuroru labāks Lemberga advokāts par Brigmani

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
sudrabs
s
Ainār Šleser-laiks beigt muļķības gvelzt.Tava vieta cienījamais babtistu mācītāj ir vēstures mēslainē kopā ar Mākoņtēvu.
KLM
K
Puzes žurkulēns....... ......................................... ................................ Cienītais, neapvainojiet žurkas - izcili gudrus grauzējus! Neapvainojiet tā iemesla dēļ, ka žurkas nekad nav kalpojušas okupantiem KPSS poļitruka činā......
A.M
A
Nu kur tad atbildes,sekls gan js esat,tik vien,kā pogas spaidīt un par vārdiem neatbildēt.
QA
Q
Ilgi lasīju virsrakstu... ilgi gan... un nesapratu. Vai kāds var latviskā mēlē izskaidrot virsraksta teikuma būtību? Zinu. Dumš, bet vecums nenāk viens.
hehehe
h
nu vismaz Šlesers nav ņēmis no Lemberga naudu, atšķirībā no Jaunā laika, kurš tagad to Lembi uzmetis un kopā ar pārējiem Vienotības kompanjniem pārtiek no Lemberga pretinieku naudiņas
....
.
kalnieete Eiropas parlamenta lielākas deputātu frakcijas – Eiropas Tautas partijas (kristīgo demokrātu) – sēdē pašlaik rit karsta diskusija par turpmākajiem taupības pasākumiem, kas nekavējoties jāīsteno visās ES dalībvalstīs, lai pārtrauktu dzīvot uz parāda un ES atgūtu savu ekonomisko izaugsmi. Īsta vētra! Stāstu par Latvijas valdības īstenotajiem skarbajiem taupības pasākumiem, kas vispirms stabilizēja valsti, un nu otro ceturksni pēc kārtas ir pirmās izaugsmes pazīmes. Grupas prezidents Jozefs Dauls saka: Eiropas Tautas partijas birojs rudenī brauks uz Rīgu. Lai Dombrovskis pastāsta, kā viņš to izdarīja. Lai dzīvo Dombrovskis, kam izdevies īstenot šo politiku! Zālē sirsnīgi aplausi! šuriks » Kalnietei 12.05.2010 12:57 Ar milzīgu sajūsmu Dombrovska suminātājiem pievienojas 200'000 reģistrēto Latvijas bezdarbnieku, jaunās mātes bez pabalstiem, pensionāri , kuru pensijas ir apdraudētas brūkošā sociālā budžeta dēļ ! Kājās stāvot ar asarām acīm Dombrovskim aplaudē Latvijas uzņēmēji, gan tie kas bankrotējuši, gan tie, kas nemaksā un netaisās nodokļus, jo viņiem visiem Dombrovskis netraucē! No tālienes sajūsmināti spiedz daudzi tūkstoši Latviju pametušie tautieši ! Sajūsma pāraug ekstāzē, Eiroparlamentā par spīti pilnīgākajai impotencei skan orgasma radītie gārdzieni ! Lai dzīvo konsolidētie budžeti un izvarotās sabiedrības un mirstošās nācijas! Urrrrāāā!!!!
kurmis
k
KO TAS ŠLESSERS TE MULD - VAR PATEIKTIES MAIZĪTIM, KA - NEIESĒDINĀJA - JŪRMALGEITAS LIETĀ. BIJA JĀSĒD GA- ŠLESSERAM GAN - ŠĶĒLEM.
Vienotības triumfs
V
Nu ko tu! Tādus enģeļus aptaisīt? Vienotība tak ir mūsu gadsimta gods un sirdsapziņa. Tas nekas, ka tikumīgi aplaupīja pensionārus , bērnus un to vecākus , likvidēja skolas un slimnīcas. Bet bbenkiem un to saimniekiem pat matiņš nepakustēja un biezajiem algas saņemējiem jau arī ne latiņu kopējā kasē nav jādod. Nu idille, ka es Jums saku. Bet kas vēl par prieku tika viņu saimniekiem no SVF un EK. Tie spiedz un biksēs spiež no sajūsmas. Paskat, kā sandrucis no europas raportēja cik eurpa priecīga, ka te nabagus aptīra. Tīrā laimība sandrucim, kurā mēnesī saņem ap 15 000 euro! Sakam Vienotība domājam pļuners, sakam PCTVl DOMĀJAM RIŽĀ BALERĪNA. Vai nav skaisti?
durnis
d
Tā rižā sterva pat savas pozīcijas partijas un atbalstītāju šlosi noliks ,lai tik smalkmaizīte atkal tiktu pie ruļļiem... TĀTAD maizēns ir lietas kursā par jaunpupu rebēm un šai bailes .ka tas izpļurkstēsies ,ja atkal netiks amatā... JAUNPUPĒNI RULLĒ !!!
Kurmītis
K
+++kas jūs truli esat,vienotību apdirst?+++ Vienotību nevienam nav vajadzības vēl kā īpaši apdirst. Viņi paši sevi sen jau ir apdirsuši un mēslos izvārtījuši no galvas līdz kājām un no augšas līdz apakšai un turpina to sekmīgi darīt joprojām ikreiz, kad muti atver pļurinātāja āboltiņa, muldoņa jaunpups vai jefiņš kŗŗŗistovskis ... :)
!
!
"tik tādu repši var aiz diedziņiem raustīt un kā marioneti bīdīt pa labi un pa kreisi, par kredītlikmju izmaiņām vien paziņojot" Tas nav Repšes lats, tas ir kāda ģimenes apgādnieka darba algas lats, kāda pensionāra latiņš dzīvokļa maksājumam un kāda bērna skolas nauda. Tas ir viens no tiem ekonomiska rakstura vieglprātīgajiem noziegumiem, ko prokuratūra palaiž garām, kad DP traucas aprunāties ar kādu kluba dziedātāju vai omīti, kas Kalvītim uzrakstījusi, ka saredz viņā stulbu cūku.
haha
h
..šķiet , ka Bičkovičs ietur pauzi un gaida - kurš vairāk samaksās....
???
?
Kretīniņš kurmītis pamodies un ar tik pretīgu smaku atkal sāk piesārņot internetu. Jūt, ka tautas apzadzēju partijai deg /gruzd pēcpuses, ka neviens vairs netiks ievēlēts, tāpēc tā ārdās?
Andris
A
"sunc" ir kNN izglītības līmenis
no Jūrmalas
n
Ak, Dievs, un šī Muižniece, kas 15 gadus pieņēmusi likumus, par kuru konstitucionalitāti varam šaubīties, tagad iesēdīsies satversmes tiesas tiesneša krēslā? Zeme, atveries, kur mēs esam nonākuši.!Vai patiešām tur vēl vajag vēl vienu Šlesera, Lemberga un Šķēles advokātu?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvija paliek tukša

Valsts iedzīvotāju skaita kritums 34 gadu laikā par teju 30% ir satraucošs fakts.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas