Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Sestdiena, 8. jūnijs
Mundra, Frīda, Frīdis

Āboltiņa: Vienotība savu politiku ir realizējusi pietiekami konsekventi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Nostradamus
N
Par Vienotību šoreiz nu noterikti Nē pietika ar pagājušo reizi, Nē arī ZZS, kurus valda un skalda viens oligarhu smaidīgais Lembergs, kas vienā laivā ar Šleseru un Šķēli, kā arī ar SC mafiju, kas pielieto visus spēkus lai iegūtu varu un sagrautu latviešu tautu šajā zemē. Vienotība dominē uz SC aicināšanu un neaicināšanu valdībā , attur to tikai PS, kurai domāju viennozīmīgi, jāpamet ši Vienotība un jāpievienojas VL/TBLNNK, tad būs viens patiesi spēcīgs latviešu spēks ar latvisku zīmi nākotnē, ja Kristovskis nepiekrīt un savā augstprātībā grib palikt par kungu jebkur, tad trieciet viņu ratā. Domāju kapracis vai bende latviskumam un Latvijas piederībai latvišu tautai šajā zemē būs tas latvietis(e), kas šoreiz nebalsos par VL/TBLNNK. Starpcitu, ja gribat būt latvieša cienīgi ejat uz parakstu vākšanas vietām un parakstaties par latviešu valodu, kamēr vēl laiks, nepaliekat par kapračiem unbendēm arī savai valodai.
Vita - Jutai
V
Taisnība Tev ir tikai daļēja! Mūsu valsts ir arī alkkatīgu pašmāju bāleliņu izsaimniekota, kas mūsu situāciju padarīja īpaši traģisku. Ja valsts kasē atgrieztu izlaupīto, mēs tīri brangi turētos.Nenoveļam vainu "uz tiem, kuri nav klāt", jo tepat vien tie ir, un ir gatavi jauniem kampieniem, tāpēc jādara viss, lai atbrīvotos no viņu negatīvās ietekmes!
Jā !
J
Konsekventi melojusi .
Jutai
J
Valsts tika iedzīta grāvī pēc ārvalstu banku orģijām. Mēs tādi nebijām vienīgie. Ungāri, leiši, daudziem bija sū.i. Nevajag jaukt sekas ar cēloņiem. Un 2,5 gadi ir pietiekams laiks, lai salabotu vētras (banku) postījumus, bet darbu nav un nav perspektīvas. Galvenais, ka neesam pat pamainījuši likumdošanu post factum, kas šādas "dzīres" nepieļautu vai kavētu vismaz nākotnē. Protams, visvieglāk vainu novelt uz tiem, kuri nav klāt, bankām izdevīgi, Kalvītis vainīgs, tātad jums uz nodokļu maksātāju rēķina jānodrošina mūs no zaudējumiem, par pašu bezatbildību un alkatību ne vārda. Kalvītis starp citu atstāja budžetu ar pārpalikumu, var teikt, ka nesataupīja pietiekami, bet izšķērdība tā nebija.
carlito
c
Šeit nu es Āboltiņas kundzei varu tikai piekrist. Darbošanās tieši pretēji solītajam notikusi konsekventi, pensijas neaizstiksim - pašvaldību vēlēšanas - pensijas apgriežam, nodokļus nepalielināsim, varbūt tikai PVN - Saeimas vēlēšanas - paceļ PVN, paceļ kopējos darbaspēka nodokļus (soc.maksājumus), paceļ akcīzi. Nekādas strukturālās reformas, protams, 2,5 gadu laikā nav veiktas. Konsekventi vedat šo valsti pretī iznīcībai, ar ko arī apsveicu.
Juta
J
Vienotība darīja to, ko varēja izdarīt laikā, kad valsts pēc trakās izsaimniekošanas bija iedzīta grāvī! Cepuri nost Dombrovska priekšā, bet tajā pašā laikā ne viens vien, ieskaitot Āboltiņas kundzi, palīdzēja reitingus drupināt. Laikā, kad vajadzēja palīdzēt un atbalstīt premjerministru, fin.ministru, nodarbojās ar tenkām, kašķēšanos un nesaprotamu muldēšanu.
Toms
T
Pret Vienotības politiku kopumā nav nekādu iebildumu, bet pati Āboltiņas kundze gan ir sašmucējusies! Pirmo izsvītrošu! Man nepatīk liekulīgi cilvēki!
XYZ
X
VISTAS – TICIET LAPSAI!
XYZ
X
VISTAS – TICIET LAPSAI!
valdis
v
jā, konsekventi turpinājusi likt savējos labi apmaksātos valsts amatos, konsekventi nepildīja priekšvēlēšanu solījumus, konsekventi čakarēja tautu. Beidzot Āboltiņa nesamelojās.
jautrais
j
.. Domāju,.... ka.... ko gan citu Āboltiņa varēja teikt.. ka darbā 100% brāķis... tas ka vienotība ir nekur nederīgs veidojums.. to jau pat bērni bērnu dārzā zina..
He he...
H
Āboltiņa: Vienotība savu politiku ir realizējusi pietiekami konsekventi, paredzot uzmest Voldiņu un pati gribot ieņemt to vietu.... he he... bet Voldiņš mšo uzmeta.... hi hi.... Galma tejātris par ko mēs miljonus maksājam.... ha ha....
Ministry of Truth
M
Vispār jaunais Dienas formāts ir saskaldīts, sadrumstalots un tāds kā negatavs. Viedokļu līderus vairs nevar ieraudzīt. Viss sīkā drukā. Tāda kā ķeksīša versija. Un nav Androida versijas, kas ir vairumam jauno telefonu piemērotāka par Apple. Grūti atrast veco blogeru - Zernova un Romanovska - plūdus, lai sadotu piparus Antidemagogam ar 200 nikiem. Jaunā versija ir vāja. Domāju, ka jābeidz lietot to.
Laima
L
Nevajag muldēt Āboltiņas kundze pirmo reizi jūs savu vēlētāju ievērojamu daļu un mani piešmaucāt, kad pēc vēlēšanām gribējāt aicināt valdībā SC, otreiz jūs piešmaucāt ievērojamu daļu savu vēlētāju un mani, kad atstūmāt ciniski latviešu nacionālo Visu Latvijai, trešo reizi jūs piešmaucāt ievērojamu daļu savu vēlētāju un mani, kad aicinājāt neparakstīties par to, lai valsts finansētajās skolās pakāpeniski tiktu ieviesta apmācība latviešu valodā, ceturto reizi jūs piešmaucāt ievērojamu daļu savu vēlētāju un mani, cenzdamies atkal pēc prezidenta paziņojuma aicināt valdībā SC vairs neticu jūsu vārdiem un netic arī ievērojama jūsu vēlētāju daļa, personīgi manās acīs jūs esat tādi paši, kā oligarha Lemberga Hūtes ZZS, kā PLL Šķēles bārzdas un Šlesera teātra asaras. Pilnīgi un galīgi no jums šajā pusgada laikā paspēju norobežoties un pārgāju Visu Latvijai atbalstītāju pusē tie savus vēlētājus nepievīla un turējās manuprāt šī pusgada laikā pie savām nostādnēm saviem vēlētājiem dotajiem solījumiem un latviešu tautas interesēm.
replika -> čiepa
r
Jums ir kāds cits reāls labāks variants par Zatleru? Es tādu nezinu, tie, kas ir piemēroti, pašlaik nepiekrīt balotēties
  • 1
  • 0
čiepa
č
Laima, kur Jūs redzat Visu Latvijai konsekvences? Arī man gribētos viņiem ticēt, bet redzamā reālā politiskā darbība atbaida. Vienmēr esmu aģitējusi par nacionālo bloku, bet ko dara vislatvieši? Izglītības trūkums, idejiskais infantīlisms? Vienkārši nespēja loģiski domāt? Viņi piekopj pilnīgi dīvainu, neprasmīgu, nejēdzīgu politiku, kad vēlēdamies pielīst tautai darbojas atrauti no savām idejām. Piemēram- valsts prezidents Valdis Zatlers nosauc parakstu vākšanu par izglītību valsts skolās latviešu valodā par radikālismu, aicina veidot valdību ar Saskaņas centru, bet vislatvieši, karogiem plīvojot traucas uz pili atbalstīt prezidentu. Kur loģika? Tieksme piesmērēties VZ, kas pelna lētus popularitātes punktus? Un par tādu prezidentu, kas viņus pat tuvu netaisās laist valdībai viņi rīt balsos? Tikai tādēļ, ka kārtējo reizi sakurinātais pūlis taisās izrēķināties ar
  • 2
  • 2
UZ BILDES
U
UZ BILDES - PORNOSERIALA KARTEJAS SERIJAS SAKUMS. SAUCAS - "DRAZISIM LATVIJU - 21"

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Līderība pozitīvā nozīmē ir ārkārtīgi svarīga

Par to, kādēļ sestdien jāpieceļas un jāaiziet nobalsot par personībām, kas iespējami efektīvāk spēs pārstāvēt Latvijas intereses Eiropā, vēsturnieku Gati Krūmiņu intervē Agnese Margēviča

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas