Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Sestdiena, 11. maijs
Milda, Karmena, Manfreds

Aculiecinieks: Kino Citadele seansa laikā nošauts vīrietis

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
:(
:
:(
Nu
N
cik var spriest, šāvējs sevi uzskatījis par sabiedrības krējumu.
Orves
O
NĒ, tas nav normāli, ka izrēķinās publiskās vietās. NAV normāli, ka cilvēki ejot uz kino ņem līdzi šaujamieroci. NAV normāli, ka katram garāmgājējam var būt šaujamierocis. UN GALVENAIS - NAV normāli, ja komentāros lasām, ka "nav jābrīnās". KRĪZE nav attaisnojums tam, ka viena daļa sabiedrības ir kļuvuši AGRESĪVI, bet otra - TRULI.
ROKIJS
R
Kiņo ir jāskatās, nevis jāēd popkorns. Tad arī nebūs tādu notikumu!
Rūdis
R
Kurš grauza čipsus,saulespuķu sēklas,vai,ko citu, kurš varkšķēja filmas laikā un traucēja ,nav vairs svarīgi,bet svarīgi ir tas,ka APSARGS NENODROŠINA KĀRTĪBU seansa laikā skatītāju zālē.
Andrejs
A
da tas šāvējs itkā nemaz to filmu diezko nav skatījies - vairāk irgojies, skaļi grauzis tos sūdus un grābstijies ap savu "dāmu" - kaut arī doktorants, bet smadzeņu vietā acīmredzot pīļu mēsli...
Andrejs
A
Pēc aculiecinieku teiktā, ŠĀVĒJS visu seansa laiku traucējis apkārtsēdošiem skatīties normāli filmu, jo visu laiku čabinājis čipšu paku un skaļi grauzis čipšus. Vēlāk sašautais, jau sākumā to nav cietis, jo sēdējis divas rindas zemāk, pārliecies un izrāvis čipsu paku un nometis viņam pie kājām. Kādu laiku bijis klusums un tad atkal sākusies čipšu pakas burzīšanas troksnis. Pēc seansa pārāpies pāri krēslu rindai vīrietis izdarijis vairākus šāvienus priekšā sēdošam. Publika vienaldzīgi sākusi atstāt zāli, bet viens uzņēmīgs pilsonis aizturējis šāvēju un prasījis palīgā citus viņu savaldīt. Tā tika aizturēts šāvējs,kas acīmredzot bija "biezais"pēc uzvedības, manierēm un apģērba."
Arī nesaprotu
A
laikam spriedze kā tāda pieaugusi. un visatļautība
bank
b
Tauta iegrimusi letarģiskā vienaldzībā - pat šāda kliedzoša slepkavība to vairs "nekustina"...
hmm
h
Black Swan ir izcila filma un nepavisam neraisa vardarbību. Tad jau visi bojeviki un šausmenes, ko biezā slāni parasti izrāda kinoteātros, ir daudz lielāks bieds.
-> 19.02.2011 20:57
-
чаще чем "дети гор" в России стреляют милиционеры и нервные бизнесмены. и не в знакомых с кем поссорились, а просто в прохожих которые не понравились.
Hmmm
H
Melnais Gulbis jau nu nav tā filma, uz kuru iet ar popkornu.
aldis
a
Man liekas, ka zinu cilvēkus, kurus katrs aizrādījums var iedzīt baltkvēlē, kad viņiem par katru cenu jāparāda sava varenība- tādu nav mazums. Nu, ja viņiem ir ierocis, tad jau iznākumu var paredzēt.
Sandris R.
S
Jā, man arī tā šķiet. Vēl varētu kāds nosodīt indiāņus,. kas pamanīja, ka kukurūza ir ēdama, tad tos, kas atveda uz Eiropu, pēcāk , kam ienāca prātā iztaisīt popkornu, vēl tā riebīgā paraduma ieviesējus kino un beigu beigās, Ati Amoliņu, kas visu to akceptē, atļaudams tam notikt tāpat kā citur. Protams, Atim jāatbild:)) Tas viss tā vietā, ka Latvijā vajadzētu daudz stingrāku ieroču kontroli.
anna
a
Izskatās, ka komentētāji ir dullāki par to šāvēju..

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas