Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Advokāts: Ivanovam varētu konfiscēt tikai dzīvojamo māju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
шг
ш
Это же вам не рядовой зэк.Деньги есть и связи есть,вот и договорились,а еще при том сколько подпольного,но на то это и называется подпольным,чтобы для государства этот было недосягаемым.
ciniķis
c
Nūū, Ivanova kompanjoni parasti mirst dīvainos apstākļos, domājams, ar šī uzticamības personām nebūs labāk. Re kur tam bondarjukam, tagad skaitās 60% Arēna Rīga kapitāldaļu. Ja Ivanovs tiks ārā ātrāk no cietuma par tiem 13 gadiem, tad tā kompanjona dzīvībai draud briesmas. Apsvērumi vienkārši - priekš kam atgūt tikai savas 35% kapitāla daļas, ja var dabūt visas 60%?! Tikai tāpēc, ka tas kompanjons ir "uzticības" persona, vai "izpalīdzējis grūtā brīdī"? Nedomāju, ka tas Ivanovu apturēs. Vienīgais, kas viņu var apturēt no slepkavošanas mantas un naudas dēļ, tas ir cietums vai nāve. Cietums tas ir nedrošs sabiedrības aizsardzības līdzeklis, ja ņem vērā mūsu korumpēto tiesu sistēmu, par to liecina kaut vai tas, ka Ivanovam pat esot apcietinājumā tik ļauts pārrakstīt kapitāla daļas, gan jau priekšnieķeļi tika pastrostēti no politiķu puses. Drošākais tādu Ivanovu būtu nomočīt vai nozāļot, tad būtu 100% garantija, ka viņš nevienu vairs nepasūtīs.
diskobumba
d
Kā apcietināts cil'veks, kam draud mantas konfiskācija, var pārrakstīt visus īpašumus? Kāda ir jēga konfiskācijai tad???
?
?
Atrodoties apcietinājumā, kapitāldaļas pārdeva (vai tml.). Vai ir juridiski korekti un nevainojami apliecinājumi šādai rīcībai?
PĀRDOMAS
P
NEZINU GAN....,KURŠ TĀDU MĀJU AR TĀDU AURU VAIRS PIRKS.... ?!!!
No tiesas zāles
N
zobārstniecības klīnikas Elladent īpašnieci E.Ivanovu nošāva 2008.gada 7.janvāra naktī savas mājas pagalmā Garkalnes pagasta Priedkalnē. Saskaņā ar apsūdzību 2007.gada vasarā Ivanoviem radās nesaskaņas, tāpēc E.Ivanova sāka kārtot dokumentus laulības šķiršanai un centās ar vīru noslēgt vienošanos par mantisko jautājumu atrisināšanu. Rudenī E.Ivanova sāka tuvas attiecības ar uzņēmēju Ojāru Grasmani, savukārt abu laulāto attiecības kļuva naidīgas. Prokuratūra uzskata, ka I.Ivanovam radies nodoms E.Ivanovu noslepkavot, lai iegūtu viņas īpašumus un naudu. Apsūdzība uzskata, ka, solot atlīdzību, viņš uzdevis noziegumu organizēt savam paziņam un darbiniekam Vitālijam Mamedovam, kurš savukārt "darbam" atradis savus paziņas — šāvēju Ludvigu Antonovu un "bēgšanas šoferi" Asifu Handžanovu.
par Arēnas Rīga kapitāldaļ
p
Kā liecina "Lursoft" datubāze, no 2006.gada decembra līdz pat 2008.gada 11.martam Ivanovam piederēja 35% SIA "Arēna Rīga" kapitāldaļu. Taču nepilnu nedēļu pēc tam, kad par huligānismu un savas sievas slepkavības organizēšanu aizdomās turētais uzņēmējs tika apcietināts, viņš savas kapitāldaļas oficiāli veiksmīgi atdeva, pārdeva vai atdāvināja. Spriežot pēc Uzņēmumu reģistra datiem, par kapitāldaļu jauno īpašnieku kļuva Ivanova ilggadējais kompanjons Genādijs Bondariks. Iepriekš viņa īpašumā bija 25% "Arēnas Rīga" kapitāldaļu, bet 2008.gada 11.martā to apjoms palielinājās līdz 60%.
шг
ш
Арена Ригу он продал/переписал/подарил Геннадию Бондарику,а денег на счету естественно нет,они уже давно в швейцарских банках или на счетах доверенных лиц.Все равно все,что у него отнимут он вернет путем апелляции и еще компенсацию за моральный ущерб получит в размере нескольких миллионов лат.
Holms
H
Hallo! Un kā ar Arēnas Rīga akcijām? Jeb tās jau laicīgi "nobēdzināja"?!?!
sorķīrā_močītājs
s
Nekas ganjau aizies piedzēries paraudās seglam uz pleca un viss kārtībā

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas