Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +8 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 6. maijs
Didzis, Gaidis

Aivars Ozoliņš: Zeķbikses galvā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
liga
l
Un kā apgalvojumi par "impērisko zemapziņu" , lielkrievu šovinismu un it kā nelabām vēlmēm attiecībā uz Latviju, saistāmi ar šajā pašā numurā dažas laspuses tālāk lasāmiem krievu slavinošajiem citātiem par latvieša Hermaņa darbu ar krievijas vadošajiem aktieriem. Nemaz nerunājot par to, ka tādi šovinisti un lielummānijas pārņemtie vispār aicināja pie sevis"režisoru no "siktās Latvijas". Vai arī tas ir kaut kāds īpašs sazvērestības plāns?
Šampēteris
Š
Mēs pat iedomāties nevaram kā krieviņam sēž aknās latvieši, kuri divreiz gadsimtā sagrāvuši valsts iekārtu. "Naidnieku varenība ir mūsu vērtības mērs." Džeims Bonds.
kremļa lācīts
k
AURORAS balto zeķbikšu reklāma Krievijas mēdijos! Arī Putinam tādas ir! Tās viņš valkā komplektā ar ēzeļa ausīm.
Zane
Z
Varu tikai apbrīnot šo teiksmaino un nenotveramo snaiperi, kura jau gandrīz 20 gadus viena pati veiksmīgi pieveic visu milzīgo Krievijas armiju.
diemžēl
d
Krievijā kopš padomju laikiem "nemīl", bet apbrīno latviešus, uzskatot tos par ļoti kulturāliem eiropeiskiem radījumiem. Kuri izcīnija "Oktobra revolūciju" un padomijas laikos spēlēja PSRS "Eiropas vitrīnas lomu". Un salīdzinot sevi ar latviešiem un tos glorificējot, izstradāja sevī slēptu mazvērtības kompleksu. Tāpēc "Baltas zeķbikses", diemžēl, ir tikai šo slimīgo fantāziju auglis. Pretējā gadījumā, ar tādām amazonēm mēs savā zemītē varētu justies droši un aizsargāti.
KEntam
K
tu vienkārši atgremo kreivu propagandas saukli - nejūti [kā tevi čakarē]? Esi pamanījis kā komunicē urlas - tu viņam aizrādi kaut ko - pat pilnīgi normālu acīmredzamu lietu - viņš tevī blenzīs trulū skatienu un teiks ka tu esi duraks, vai kaut kādu bezsakaru gvelzīs, bet nekad neatzīs, ka kļūdījies. Nekad. Tapat tagad - nošauj cilvēkus svešā teritorijā, sabombardē ostu un naftas vadu u pasaka, ka to Amerikāņi izdarīja!! A Kenti māj ar galvu un kā zombiji to atkārto ...
d'Andris
d
Interesanti būtu paskatīties TP+Godmen lietussargu pasākumu :)
Storch
S
Ja jau krievi paziņojuši par latviešu snaiperi, tad prasās uzzināt, kas tad tā tada ir bijusi, citādi apgalvot jau var visuko.
kents
k
iznāk ja ko tādu ar "Lietussargu Revolūciju" izdarītu Kalvītis/Godmanis tad viņi būtu demokrāti kas jāatbalsta! un iedzīvotājiem būtu jāsūta humanitārā palīdzība TP/LPP etc un jāorganizē atbalsta gājieni "Turaties, K/G, un tā turpināt!" un K/G bērni mazbērni jāaizsūta būtu uz sanatoriju Disnejlendu (jo tika emocionāli traumēti Lietussargu revolūcijā) un tie kas nosodītu K/G 'pasākumus lai saglabātu demokrātiju' būtu Krievijas atbalstītāji,garnizona m..u pēcnācēji-caurbiras kas 18 miljardus izd..i jau bet vēl joprojām grib d...t 'lētos kredītus' , aģenti-kvaukšķi kas 'sisti ar ideoloģisko aklumu-kurlumu' un 'lai vācas uz savu rašu-parašu' vai arī 'tiks pārvērsti biomasā' t.i. visi tie kas atbalsta "Lietussargu Revolūciju" / referendumu u.tml. un Latvijā uz 90- gadu jubili vien paliktu tīrie demokrāti - K/G "un pārējie". Turamies! un nenovirzīties no kursa!
kents
k
Rietumu, LV masu medijos un delfu komentos var lasīt/dzirdēt par mūsu sabiedroto 'demokrātu-gruzīnu-saakašvili' kas jāatbalsta w Interesanti, jo 2007-08 gada vēlēšanās Tbilisi ielās izgāja desmitiem tūkstošu protestētāju un pieprasīja demokrātiskas reformas bet 2007.g. 7.novembrī tika apstrādāti ar asaru gāzi, gumijas lodēm, ūdensmetējiem un stekiem ... vairāk nekā 600 cilvēkiem vajadzēja sniegt medicīnisko palīdzību. TV stacijai kas Saakašvili neglaudīja pa spalvai tika sarīkots uzlidojums, tās aparatūra sadauzīta, žurnālisti piekauti, darbība pārtraukta un vienīgā kas raidīja bija valsts kontrolētā TV. Divus opozīcijas līderus apsūdzēja valsts nodevībā un sazvērestības organizēšanā sadarbībā ar Krieviju + vēl 2 kandidātus dabūja pie malas izmantojot juridiskus pekstiņus. EDSO novērotāji izteica šaubas par vēlēšanu godīgumu jo Saakašvili izmantoja savā kampaņā valsts naudu, šantāžu uz balsu uzpirkšanu.
kents
k
nezinu, kaa tur ar snaiperiem Gruzijaa, bet to ka latvieshi piedaliijaas agresijaa/okupaacijaa pret Iraaku gan zinu ... un veel zinu ka ASV nesteidzaas paliidzeet Iraakas beegljiem , bet Gruzijas beegljiem uzreiz 'humanitaari-militaaro' paliidziibu bija gatavi piegaadaat ... un to ka amerikaanju vairaakums (un iraakieshu, protams) jau gadiem pieprasa izvaakshanos no Iraakas un ASV valdiiba uzliek miiksto arii zinu ... un to, ka pirms iebrukuma visaa pasaulee bija protesta akcijas (ielaas izgaaja miljoniem cilveeku) arii atceros, bet demokraatiem no Teksasas bija noshkjaudiities .... bet Absurda Koklei no Muukusalas par to nekas nav zinaams aciimredzot , jo veel neko par sho teemu no vinja veel neesmu lasiijis madleena olbraita, un kas notiek vinjas galvinjaa un kaadas veertiibas vinju iedvesmo var redzeet shai iisajaa videoklipaa: madeleine albright on 60 minutes - "worth it" www.youtube.com/watch?v=lK_QshS2EW8 60 Minutes, CBS News, May 12, 1996: Lesley Stahl [on US sanctions against Iraq]: "We have heard that a half million children have died. I mean, that's more children than died in Hiroshima. And, you know, is the price worth it?" Secretary of State Madeleine Albright: "I think this is a very hard choice, but the price--we think the price is worth it." "Cool War: Economic sanctions as a weapon of mass destruction" By Joy Gordon /www.scn.org/ccpi/HarpersJoyGordonNov02.html John and Karl Mueller, "Sanctions of Mass Destruction," Foreign Affairs, Clinton's "sanctions of mass destruction" caused "the deaths of more people in Iraq than have been slain by all so-called weapons of mass destruction [nuclear and chemical] throughout all history" "The Secret Behind the Sanctions: How the U.S. Intentionally Destroyed Iraq's Water Supply" By Thomas J. Nagy www.progressive.org/0801issue/nagy0901.html
folklorists
f
Jā, Kanariss bija goda vīrs. Krievijā tādi būtu ... Viņus kremlini savlaicīgi atmasko un padzirdina ar plutona vai kadu tur tēju.
replika
r
Taisnības labad jāpiebilst, ka Vācijas izlūkdienesta šefs Kanariss tieši esot barojis Hitleru ar nepatiesiem izdomātiem it kā izlūkošanas datiem, lai panāktu viņu interesējošu rezultātu. Turklāt Kanariss bija Vācijas patriots un nebūt nevēlējās Vācijas zaudējumu 2.Pas. karā. Viņš uzskatīja, ka šādā veidā ģenerāļi spēs pieņemt pareizākus stratēģiskos lēmumus. Bet viņš kļūdījās.
Zigurds
Z
Hitlers un viņa ģenerāli ar meliem nenodarbojās. Tas bija bīstami. Toties viņiem bija melu ministrs Dr Gēbelss. Krievijā, sākot ar Medvedevu un Putinu, melo visi, kuriem nav slinkums.
zemietis
z
Protams par snaiperi smieklīgi. Šitais tiešām ir dzirdams katrā militārā konfliktā. Vislabākais bija 2. čečenu karā, kad viens ar lampasiem stāstīja, kā sarunās starp kaujiniekiem , bijusi dzirdama ""pribaltijskaja reč"". Nu lūk keks, atklāja jaunu valodu. Bet ja nopietni, gan jau mūsējie bāleliņi tur ganijās. Varbūt gluži šaut nešāva, bet notikumus vēroja, jo NATO patīk sūtīt uz krievrunājošām valstīm tieši mūsējos, jo kā runā letiņi esot tiešām augstas raudzes izlūki.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pirmdien daudzviet ilgstoši līs

Jaunā nedēļa sāksies ar lietainu un salīdzinoši vēsu laiku, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas