Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Otrdiena, 4. jūnijs
Sindija, Sintija, Elfrīda

Aizdevēji neuzskata, ka 2011.gada budžets jāizstrādā pirms Saeimas vēlēšanām

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
KLM
K
tikai mācītais un pieredzējušais nevaino nevienu, bet dara savu lietu vislabākajā iespējamā veidā.. ................................................... ............................................................ .......................... Labāk vairs nevar pateikt par Šleseru - viņš nevaino nevienu, jo labi mācīts (izglītots) - vislabākā iespējamā veidā gādā 50 000 jaunas darba vietas - par godu labai Latvijai...Slava Šleseram, tautas glābējam un Tēvam !
čiepa
č
Nav pagaidām to citu spēku. Ja vēl varētu balsot par personālijām ---kaut gan tad arī būtu liels jautājums. Sīs tas ir katrā no partijām arī tai pašā TP, bet tad kad viņi iet partijusarakstos viss paliek bezjēdzīgi.Vienotībai tas pats.; ------------------------------------------------ Vai tiešām visi slikti? Varbūt tev pašam ir recepte? Vai burvju nūjiņa? Ak nav? Nu tad neko!!! Ja nevari mainīt lietas, izmaini attieksmi un paraugies, kas mūsu situācijā ir noderīgs Latvijai. Varbūt tā ir skola, par kuru kā zināms, vienmēr jāmaksā.... Varbūt bija jāiziet cauri lielai krīzei, lai novērtētu vienkāršas lietas un īstas vērtības. Uz to pusi jau iet. Bet vainīgo meklēšana un CITU lamāšana ir pats pēdējais, kas mums pašreiz vajadzīgs. Atgādinu senu austrumu gudrību, varbūt noder pārdomām- Nemācītais vaino citus, mācītais, bet nepieredzējušais vaino sevi, tikai mācītais un pieredzējušais nevaino nevienu, bet dara savu lietu vislabākajā iespējamā veidā...
:D
:
kāds Lejiņš?
izbijis valsts patriots
i
A Lejiņš..
:D
:
Nu redzi. lai pamatotu savu domu izmanto,terminus "tavi mīluļi" :D kuri tad tie ir? Tāpēc, ka pasaku nepatīkamas lietas pat vienotību, automātā pieņem AŠ2 vai ne? Citādi nevar būt - kas nav ar mums tas ir pret mums :D Sazombētiem radījumiem laikam ir neaptverami sagremot, ka kādam vispār nav favorītu LV politiskajā ķēķī. nosauc kaut vienu, kas jau nav sevi pierādījuši no sliktās puses? Pats norādīju, ka partiju sistēma ved uz nekurieni.
izbijis valsts patriots
i
Zini labāk turpiniet savu Tp saietu bez manis man jāiet nodarboties ar labklājības celšanu. Man gan vieglāk jo neesmu neviena politiskā spēka pusdegradēts FĀNS. Vissu labu līdz rītdienai.
izbijis valsts patriots
i
Neatkarīgi kas būtu palicis pie varas Lastvojā sekas bija vienādas tad ja netiek nekas darīts tavu mīlulū varas ierobežošanā.Tas pats progresīvais ,Luksuss ,zemes nodoklis baltezera vilveidīgiem. tā kā to vissu nepieļauj tad ir tas ko radzam. Ne jau SVF salaida mūsu ekonomiku grīstē.Viņi mums pasaka tikai to pēc kādiem principiem darbojas valsts kā tāda.Ka nedrīkst tērēt vairāk kā nopelnam,jeb Latviešu smadzenes to atkal nespēj sagremot.
izbijis valsts patriots
i
Nav pagaidām to citu spēku. Ja vēl varētu balsot par personālijām ---kaut gan tad arī būtu liels jautājums. Sīs tas ir katrā no partijām arī tai pašā TP, bet tad kad viņi iet partijusarakstos viss paliek bezjēdzīgi.Vienotībai tas pats.;
:D
:
Oj, cik labi, ka tādi ir ko vainot, citādi no esošajiem kāds vēl iedomātos prasīt atbildību par lēmumiem, kas īstenībā tikai gremdē ekonomiku.
:D
:
Nu lūk - tie kas savārija šo putru darbojās sava biznesa interesēs, bet tiem kas tagad vāra šo putru vēl dziļāku, vispār nav nekāda sava biznesa (kam bija un padirs_rs, kam nekad nav bijis), viņiem biznesa vide šajā valstīti ir dziļi pie pakaļas, izsaku šo apgalvojumu, jo viss kas tiek darīts valdības līmenī, to apstiprina. Viņu vienīgie ienākumu ir AIZDEVUMI, un, lai izpatiktu aizdevējiem cels nodokļus, "cirps" sociālās jomas, palielinās nabadzību un bezdarbu, bet PB stāstīs, ka valdība ir uz pareizā ceļa.. Un pa vidu. lai noturētu visus zem kādas kontroles ir vajadzīgas "šis divas nometnes", vissliktākais kas varētu notikt (tiem kas pie varas), būtu, ja tādu nometņu vairs nebūtu.
Lelle
L
Un tu domā , ka Vienotība ir tā , kas spēj pamatus mainīt? Ar jaun-pupa tēva iecelšanu tajā Autransporta direkcijas valdes amatā mana pārliecība ir pilnīgi zudusi. Vienotība ir tādi paši AAA, bet tikai rafinētāki, jo atceries , ko teica Titavs par melno karļuku? Kāds viņš pliks un nabags bija 2002.gadā? Bet kāds taukums ir tagad? Par deputātiņa un ministrīša mazo aldziņu? Nu smiekli nāk! Bet runas vīrs Vienotībā, kas taisnīgumu un godīgumu sludina! Un štokijs. Sagrābās miljonu ar andrušās palīdzību, bet tagad svētais! Gandrīz revolucionārs! Vai nav smieklīgi? Tāpēc labāk būtu, ja mēs patiešām aizmirstu cepties par AAA un Vienotību kā par veciem krāmiem, bet meklētu tagad citus spēkus, kas patiešām Latviju un tautu godā celtu!
izbijis valsts patriots
i
Piekrītu ,bet pamēģini nogriezt valsts aparātam--tad atver acis TP ,LPP,ZZS to neļauj.
izbijis valsts patriots
i
Latvija diemžēl neattīstījās,bet pilnīgi nokopēja Zviedrus.Sabūvēja tirdzniecības namus kā valstij ar 10 milj .iedzīvotāju.Tas ko mēs izdarījām rūpniecības attīstībā līdzinās NULLEI. Tagad par to dārgi maksājām. Tie kuri bija pie varas nedarīja neko citu kā rūpējās par sava personīga biznesa intresēm. Cik reizes to var atgādināt ka nevar valsts amatu savienot ar pirmatnejā kapitāla uzkrāšanu.Nevar faktiski NEDRĪKST. Nu valsts arī nesastāv tikai no celtniecības firmām un būvmateriālu ražošanas.,pie tam lielākoties vietējām vajadzībām.Paaskaties reāli. es te nemēģināšu ne lamāt TP ne slavēt vienotību. Tomēr visstas kas tika darīts līdz pēdējai Kalvīša valdībai ieskaitot ir galīgi garām. TAS NU MUMS IR JĀMĒĢINA SAPRAST-pat tad ja bez TP pielūgšanas nevar pat uz tualeti aiziet.
Fans
F
Vienotības triumfs nav murģi,ko ļurina daži AŠ2 zommbētie,bet reāla īstenība gan pagātnē,gan tagad gan tas iemirdzēsies vēl vairāk visu labumam nākotnē,tās nav Kalvīša garantijas bet realitāte,ja daudzi no mums nekļūdīsies savās izvēlēs un lēmumos. Nav dzīve bez riskiem,bet paša lēmumiem jābūt saprātīgiem.
:D
:
Mūs grib sarīdīt divās nometnēs, jo tā ir izdevīgi tiem kas grib tikt pie lielās siles. Par AŠ ir skaidrs, bet ko piedāvā pide_rastu savienība Vienotība? Cīnīsimies pret oligarhiem. Baigi labi - cīnīsimies pret un ko tālāk? Iesim SVF ES PB pavadiņā? Aizņemsimies un atdosim ar % parādu ko nav iespējams atdot? Atveseļosim ekonomiku griežot izdevumus (medicīna, izglītība, sociālos) un celsim nodokļus un tā padarīsim LV par pievilcīgu valsti dzīvošanai (tikai kam? ) ? NEKO CITU JAU VIŅI NEPIEDĀVĀ. Viņu maizes tēviem nevajag te konkurētspējīgu ekonomiku, VAI TIEŠĀM TO TIK GRŪTI IR SAPRAST?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas