Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +27 °C
Daļēji saulains
Ceturtdiena, 23. maijs
Leontīne, Ligija, Lonija, Leokādija

ĀM: Lavrova paziņojums ir pretrunā Latvijas un Krievijas pašreizējām attiecībām

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
zalktis
z
Krievija drīz vien paši krievi būs minoritate un nejau akochola ierobežojumu dēl....
kaut kur dzirdēts
k
Pareizi, īpaši tagad, kad Krievijā reāli plosās fašitēni un tas jau zināms visā pasaule. kāds ņems vērā Lavrova izteikumus. Jāsmejas.
lux
l
Par Lavrova izteikumiem nav īpaši jāsatraucas. Krievija pasaules acīs sen jau vairs nav nozīmīga valsts. vai tāda valsts, kurai var ticēt. Kā Putins uzvedās tikšanās laikā ar Barozu!!?? Kam tāds aptracis pundurs vajadzīgs. Krievi jau arī te Latvijā ārdās tikai aiz bezspēcības. Iedomājaties sevi viņu vietā. It kā "uzvarētāju" tauta, bet Krievija tāda miskaste, ka neviens netaisās tur atgriezties. Zina jau , kas viņus tur sagaida, tāpēc jau te tēlo "lielas dāmas" un draud ar nekārtībām. Patiesībā nožēlojami ļautiņi. Latviešiem gan vajadzētu iztaisnot ,muguru. Valstvīriem vairāk padomāt par to, kā mazināt Krievijas kriminālās naudas ieplūšanu. Lielisku ainu novēroju vakar. Uz kādas krievuškas jautājumu (nedzirdēju tieši kādu), kāda kundze mierīgi viņai atbildēja, ka viņa krieviski nerunā. Nu tad tai sādžiniecei spruka vaļā. Briesmīgi ķērcot paziņoja, kā nu būs, ka uz vēdera līdīs Kreivijai maizi prasīt, protams, arī sekss tika pieminēts. Tā viņa tur ārdijās kādu laiku. Patīkamā izskata kundze ne mazāko vērību nepievērsa sādžinieces reakcijai un izteikumiem. tas viņu sakaitināja vēl vairāk.
Dr.xy
D
Tevam bija tris deli,divi gudri ,tresais ansitis......
Juris
J
Ko kliedz zaglis, bēgot no ķērājiem ar nozagto mantu kabatā? "Ķeriet zagli !". Tāpat uzvedas arī Krievijas, kur hroniski rupji tiek pārkāptas daudzskaitlīgo minoritāšu tiesības, ārlietu ministrs staļinietis Sergejs Lavrovs.
K-K
K
... Ja nu tiesam Armenijas ebrejs, tad jau saprotami ir Lavrova izteicieni un to zemteksts ! ... Bet kura puse tad sada pilsonibas jautajuma bezkaunigi pielieto rases principu , un, kamdel ? ... Nu nerimstas vel ar lielo melu pielietosanu tacu tie naidu celaji, kas tiko pec baltu/latvju zemes, jau gadus tukstosus ... ... Sadi Krievijas AM izlecieni internacionala formata ir jaatspeko ar lidzigiem lidzigas institucijas, kas nav lidz sim veiktas no Latvijas AM un tas ministriem !
alberts
a
BRĪNĀS tikai muļķis!Lavrova "fiļizofkija" sen,visiem un Kristovskim arī zināma.KO BRĪNĪTIES?Ja Latvija nenotiks skolu pāreja uz latviesu valodu MUMS būs otra "psrs"!
Arta
A
Ar kādiem faktiem? Es arī gribētu zināt, kā tad tiek diskriminētā šī "rase".
Arta
A
Mhhhhh, manuprāt, tur tika pieminēta Igaunija arī.
Arta
A
Tātad runāšanu latviski Jūs saucat par vervelēšanu?
Mājas
M
Lavrov, esi kā Mozus un aizved savus tautiešus atpakaļ uz dzimteni.
Cocopuffs
C
Lavrovs paliek vājprātīgs, tātad bīstams jo neprognozējams
es
e
No malas viss vienmēr labāk redzams ..........un padomus dot visi māk.......
George
G
"rasu diskriminācijas likvidēšanai" - krievi ir rase?
Laimonis
L
Izbrīna izteikšana ir šodien dažu politiķu liekulīga frāze, ko dažkārt dēvē par diplomātisku runāšanu. Kristovskis nav muļķis un lieliski saprot, ka krievi bieži runā vienu, domā citu un dara jau pavisam noteikti un viennozīmīgi citu – cenšas pakampt no pārējās pasaules vēl kādu kumosu. Latvijas politiķi tikai nejūtas tik droši, lai runātu tiešā tekstā kā to dara Igaunijas prezidents Tomass Hendriks Ilvess. Un kā lai jūtas droši, ja latvieši paši strīdas savā starpā, liela daļa runā krievu „bļ- žargonā”, un ar lielu piespiešanos var savākt tos nieka 10 000 parakstus par pāreju uz izglītību valsts valodā visās valsts finansētajās skolās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas