Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +22 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 2. jūnijs
Lība, Emma

Amatu dalīšana neies gludi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
x
x
Komunista berzina saimnieki no ventspils un antonijas ielas krievu kantora cīnīsies par lielaku ietekmi?
Brigmanis: varbūt vēl nāksies lūgti
B
Interesanti - kam un ko nācās lūgties Brigmanim laikā, kad šis bija rajona komunistu 1 sekretārs?
hm
h
Tipiska šantāža, ja jūs nelūgsiet, mēs par jums nebalsosim... Kad vienreiz izbeigs šo partiju šefību un balsošanu nevis pēc būtības bet pēc partiju piederības, argumentējot šo muļķību ar pašu sagudrotiem partiju solījumiem vēlētājiem.??? Jau sen ir izpētīts, ka vēlētāji gandrīz visi balso par personālijām, tikai pēc tam partijas savā varas un naudas kārē, muļķojot tautu, to pasludina par balsošanu pēc solījumiem.
  • 0
  • 0
Dalīšanu var atvieglot
D
Jādivkāršo ne tikai algas valsts kapitālsabiedrību valdēm, arī ministriju skaitu!
Prom no Latvijas
P
Tā ir cīņa par naudu, nevis profes. Spēju izvērtēšanām. Kamēr kultūra valsti ir pēdējā vietā, tā arī būs
ivars graudums
i
Veel laacis nav nomediits, jau dala taa aadu!
ha
h
Par to liecina arī šī autores publikācija - pilna ar plikām spekulācijām. Autore darbojas pēc kazino principa - rausta kloķi panaivā cerībā, ka piedāvātais variants nostrādās, tikai medijos šie autori - spēlmaņi ar savu naudu neriskē un tikai, kā saka, maisa gaisu.
  • 0
  • 0
redz!
r
Tas jau žurnālistu šovs: viņiem jo trakāk, jo labāk!
  • 3
  • 0
Nauda ir mūsu politķu dzīves jēg
N
Godīga naudas sadala starp krimināloem nekad nav viegli vai bez domstarpībām Tamdēl šis proces ievelkās. Tie kuri Dievina Naudu ir Sātāna pielūdzēji un nauda ir viss kas mūsu politķiem ir svārīgi- par citu nedomā. Ja ir izņēmumi lūdzu tos publicējiet.
ha,ha...
h
Pās Tava komentāra intonācijas spriežot, tā vien šķiet, ka pats (pati?!) esi naudas dievinātājs, kuru grauž skaudības velns!
  • 3
  • 0
latvietis
l
dabas likums, šakāļi arī kaujas par gardāko gaļas gabalu. Kas domās par latvijas tautu?
Kā tad!
K
Lembergs nolūkojis miljardu ES naudas...Tagad VISI to jautājumu "kārto"...Augulis, Gerhards - tie visi tikai tīko ņemt un ņemt, ne jau strādāt valsts labā! Labi redzējām, KĀ STRĀDĀJA!!! Nožēlojami!
Dr.xy
D
Un kronis visam "Prezidents",betongalva no viesu nama "Komunisma Kajinas" !
Dr.xy
D
Betongalva iesaka atstat pasreizejo iekslietu ministru,lai ari turpmak Valsts ienaidnieki varetu nesoditi darboties. Ekonomikas ministrs Vjaceslavs D.,kurs sagrava Valsts izglitibas sistemu.Tagad sagraus ari ekonomiku. Arlietu ministrs paliksot kremlim sipatizejosais RP tankists. Katastrofa ! Vaks ! Deja uz vulkana !
Kaparšmits
K
vajag piespiest oligarhus upureet to zaabaku kurš neesaa KNABa šefa pagonus
!
!
Šo procesu var atvieglot, sadalot amatus kalna galā un tādām kā viņķele un circene palīdzot lidot, kā palīdz lidot lepnajam, spītīgajam putnam - vistai.
Andris< !
A
Ko tu te BRĒCI ???? Vai tev ir tāda NOPIETNA PAMATOJUMA ,lai Viņķeli tā NOMELNOTU ????Vai vadies pēc principa ---Viena tante teica ...,????Ļoti un pat ļoti šaubos ,jo es arī PASEKOJU ,un netaisos nevienu AIZSTĀVĒT ...Jo tu jau kā PAPAGAILIS arī ūšakam LĪDZI DZIEDI....!!!Tu piederi pie TĀDAS MENTALITĀTES cilvēciņiem.......
  • 3
  • 5
Kazlovskis par dārznieku :)
K
Nez vai šadu cilvēku drīgst amatā atstāt? Dokumenti: iekšlietu ministrs Rihards Kozlovskis ticis pie miljona uz lētticīga pensionāra rēķina http://bit.ly/1faE6EF
Andris
A
Pret rinkēviču iebildumu ir ,jo savilka pilnu Ārlietu ministriju ar trešās pasaules DARBOŅIEM ...!,kam ir vismazāka sajēga par RIETUMU kultūru .Ārlietu ministrija nevajaga SKOLOTIES ,bet JĀSTRĀDA ..Tad kāda ""PAMATSKOLNIEKIEM ""var būt darba RAŽĪBA ,Rinkēvič>????????
bobs
b
kad vienreiz beigsies si ministriju dalisana?jaliek spejigi,sava amata prateji!Gerhards jau ir pabijis un paspejis sasmereties,bet NA tomer virza vel!
ak vai!
a
Skaties, ka tik vēl Grendi nebīda kādā amatā! Trūkst viņiem normālu cilvēku!
  • 5
  • 0
kādā veidā un kādu interešu labā fu
k
Andris Bērziņš ir aicinājis jaunajā valdībā atstāt iekšlietu ministru Rihardu Kozlovski… ------- tas tāpēc, ka iekšlietu ministram Kozlovskim ir izdevies jau trīs gadus novilcināt imeklēšanu Kājiņu-WC naudas lietās? Varbūt es kļūdos un izmeklēšanas rezultāti ir zināmi un nodoti tiesai?
  • 4
  • 2
Andris
A
Slikta TRADĪCIJA ,bet kā lai citādi tiek pie PĪRĀGA ???????Neesmu tik kompotents ,bet tur gan vajadzētu SPĒCĪGAS izmaiņas...!
  • 3
  • 1

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas