Laika ziņas
Šodien
Pērkona negaiss
Rīgā +19 °C
Pērkona negaiss
Sestdiena, 1. jūnijs
Mairita, Bernedīne, Biruta

Ancupovs stāsta, kāda būs Diena

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Sirmais
S
Dzēs vai nedzēs, bet izgītība Ancupovam tāda pati kā Staļina draugam Gorkijam. Tas ir fakts, kas nav noslēpjams
bankrats
b
"lieliska trīs "B" komanda: Valdis Birkavs, Aivars Borovkovs un Mārcis Bendiks." Birkavs, Borovkovs, tas pat vairs nav smieklīgi, 3. svaiguma humpalpolitiķi. bendiks ir tas pats kurmītis ar diagnozi, kas jau vienu banku izputināja?
Cik vienkārši
C
Cik vienkārši muļķu zemes iedzimtos novērst no galvenā jautājuma- atliek tikai uzsākt "diskutēt" par abstrakto latviskuma un nelatviskuma jautājumu un viss- aiziet lielajā! Smieklīgi- kā sienāži burkā (kaujas)! Bet galvenais jautājumsir- kam pieder Diena? Vai priekšplānā (foto) redzam Ancupovu, vai Zaļūksni, vai Bojāru, vai Kotovski, vai Stučku, vai Andrievu Niedru- tās ir tikai detaļas! Kam pieder Diena- lūk tas ir galvenais jautājums, un tāpēc tas netiek atklāts, bet tiek sanaidoti sienāži ( statisti) burkā.
R
R
Kas ir progresīvi un mūsdienīgi uzskati? Vai nesanāks kā ar to ģērbšanās stilu?
r
r
Šo kungu ģērbšanās stils jau liecina, ka progresīvi un mūsdienīgi uzskati viņiem ir diezgan sveši.
šuriks
š
Āreče, atkal ģņilaja voņjučka ir parādījusies. Tev tavs staļins ir iedzinis paurī impērismu un šovinismu , ārstējies krievu vaņka!
Человек
Ч
"Tas,ka pārdesmit krievus pazīst tikpat daudz rietumu inteliktuāļi,vēl neatceļ faktu ,ka pārējie simts mijoni no kultūras stāv ļoti tālu." - Общий уровень культуры латышей примерно такой же. Просто в вас говорят ваши националистические стереотипы, вбитые в голову вашим предкам Геббельсом и его друзьями.
jes
j
Tas,ka pārdesmit krievus pazīst tikpat daudz rietumu inteliktuāļi,vēl neatceļ faktu ,ka pārējie simts mijoni no kultūras stāv ļoti tālu.Ko darīt ja latviešu ir tik cik ir,mēs par to neuztraucamies un nevienam pasaulē neuzbāžamies ar savu kārtību būt visās kāzās par brūtgānu,un visās bērēs par mironi.
Jass
J
Ventspils pirksts un nauda.
Jānis
J
Diemžēl Latvija ir kolonija, - starptautisko banksteru kontrolēta administratīvā teritorija, no kuras pašlaik izspiež "aborigenus".
Eva Braun
E
Abonēšu Latvijas Avīzi ! Aicinu citus arī ....
Eva Braun
E
LATVIJA IR NACIONĀLA VALSTS.. -to Jūs ,viltīgais tipiņ , piemirsāt...!
cirks101
c
tam vienam forša mobilastka pie jostas
šuriks
š
Hmm, izrādas, ka itin labi varat rakstīt arī latviski. Man prieks par tik izglītotiem krieveļiem. Varbūt tos nikus nevajag mainīt. Mana tautība ir mana, jums gar to nav nekādas daļas.
purveklis
p
Iegādājoties Rīgas domes priekšsēdētāja jauno dienesta automašīnu, nav ievērotas likuma "Par valsts un pašvaldību pasūtījumu" prasības, atzina Rīgas pilsētas izpilddirektora Māra Tralmaka preses sekretārs Dzintars Zaļūksnis. 2002. g. 16. janvārī, Ja visi autovadītāji atvērtu savu spēkratu logus, Rīgā varētu dzirdēt nepārtrauktu šķendēšanos, jo līdz ar septembra pirmajām dienām galvaspilsētā aktualizējusies gadiem ieilgusī problēma — sastrēgumi. Par satiksmes organizēšanu pilsētas ielās atbild Rīgas Domes Satiksmes un transporta lietu komiteja, kuras pakļautībā ir Rīgas Domes Satiksmes departaments. Domes projektu koordinators sabiedrisko attiecību jautājumos Dzintars Zaļūksnis, jautāts, kā atrisināt transporta plūsmas problēmu, sākotnēji ir skeptisks: «Nolīdzināt visu pilsētu un uzcelt no jauna.» Projektu jūra «Viena no problēmām ir esošo ielu caurlaidības palielināšana, esošo struktūru attīstīšana, kā arī dažādu jaunu objektu celtniecība. Ielas ir tik platas, cik ir, un tur, kur tās iespējams paplašināt, tas tiek darīts. Piemēram, 11. novembra krastmala virzienā no 13. janvāra ielas. Tur šobrīd ir pabeigta trešā josla. Ir plānots pārcelt tramvaja sliedes tuvāk dzelzceļam. Tiek domāts par luksoforu sistēmas uzlabošanu. Svarīgs ir jautājums par Daugavas šķērsošanu. Uzsākta Dienvidu tilta būvniecība, un tas ekspluatācijā varētu nonākt pēc pāris gadiem. Ziemeļu šķērsojums palīdzēs mazināt sastrēgumus uz abiem pārējiem tiltiem. Otrs projekts ir tā sauktās Austrumu maģistrāles celtniecība, kas ir Brīvības ielas dublieris. Tā būtu iela paralēli Brīvības ielai, kas atslogotu pilsētas ielas. Tāpat tiek domāts par virkni pārvadu — pie Juglas pār Viestura prospektu, Tvaika ielas krustojumā.» Vēlme zudīs? Zaļūksnis uzsver: «Ja kustība uz priekšu neiet, tad neies arī ar ceļu policista palīdzību. Teikt policijas vadībai, lai policisti palīdz pašvaldībai, ir pilnīgi bezjēdzīgi, jo tas izraisīs tikai pretenzijas. Šaubos, vai pašreizējā situācijā ar esošo ielu platumu un satiksmes intensitāti kaut ko var izdarīt. Perspektīvā ir sabiedriskā transporta, stāvvietu attīstība, bet tas viss lielā mērā atkarīgs arī no vadītājiem. Franči, kas pētīja sastrēgumu problēmu Rīgā, atzina, ka šeit situācija ir daudzmaz normāla. Aicināt, lai cilvēki izmanto sabiedrisko transportu, nebūtu efektīvi, un tas izsauks tikai nīgrus izteicienus.» Taču, kamēr visi plāni vēl ir uz papīra, autobraucējiem Rīgā jāsakož zobi. Cenas neapturēs. Otrdiena, 6. septembris (2005) Rīgas pašvaldības projektu koordinators Dzintars Zaļūksnis norādīja, ka tarifu iespējamā celšana atkarīga no tā, ko darīs valsts un ko izlems domes deputāti. Tāpat ir jāgaida viedoklis no "Rīgas satiksmes". Iespējamā tarifu paaugstināšana būs jāvērtē arī Rīgas domes komercpārvadājumu licencēšanas komisijā, sacīja Zaļūksnis. Ja dotācijā netiks piešķirti visi pieprasītie 58 miljoni latu, iespējama biļešu cenas paaugstināšana, iepriekš žurnālistiem teica "Rīgas satiksmes" valdes priekšsēdētājs Leons Bemhens. LETA, 19.10.2007

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA

 

"Dienai" un "Dienas medijiem" mainās vadība

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas