Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Andersone piekritusi pildīt redaktores pienākumus, jo jūtot atbildību Dienas lasītāju priekšā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
.)
.
Būs!
Izturību!
I
Mūsu ģimene gaida, lai aizgājušie apvienojas citā avīzē.
V.
V
Vispirms vajadzētu apgūt latviešu valodas pareizrakstību, pirms apriet cilvēku, kurš varbūt ir panaivs, taču absolūti godīgs darbarūķis. Dienas Biznesam, starp citu , ir viens no dzelžainākajiem ētikas kodeksiem Latvijas mediju vidē. Un arodbiedrība arī darbojas, panākot izdevīgākus nosacījumus visiem redakcijā strādājošajiem, ne tikai "izredzētajiem". Bažas par mēģinājumu ietekmēt saturu ir visiem, taču tas ir katra paša sirdsapziņas jautājums. Diskusija patlaban ir par krekliem, bet vajadzētu - par sirdsapziņām...
Inga
I
Morālais bankrots ir piedzīvots, nākošais reālais Dienas bankrots jau nevienu šeit vairs nesatrauks. Dienu vairāk nepirkšu, jo redaktoru padzīšana bija tik zemiska rīcība... tāpēc, Tralmakdiena - lai kā arī jūs censtos -nebūsiet mans laikraksts.
spartaks
s
Dace, Jums priekšā stāv milzīgs un grūts darbs. Šoreiz es nedomāju Jūsu jauno amatu ( tas tikai tāds "amatnieku" vai karjeristu jociņš vai nepieredzējušu ļautiņu ziņkāre) Jūsu darbs kā izaicinājums ir uzvarēt sevī vergu un apzināties (un izpildīt kā principu) domu, ka "labāk būt brīvam nabagam nevis turīgam vergam". Lai veicas.
izmisums
i
Diemžēl pie vainas ar arī aizgājušo žurnālistu augstprātība, tādēļ tik maz sekotāju un atbalstītāju!
ieteicu papētīt
i
Nesaprotu, kāpēc Latvijas valsts maksā kaut vienu latu t.s. sportistiem, ja visā sporta sistēmā ir korupcija, naudas atmazgāšana un blēdības, ko skaidri pierāda futbola federācija, Rīgas Dinamo utt! Kurš uz šo var atbildēt?
Berta
B
Neuztraucies, līdz rītdienai nostāvēs - šiem šodien paģiras.
Lauķe
L
Ar šo - jauno komandu - esmu piedzīvojusi pirmo cenzūras gadījumu. Jāpiezīmē, ka nekad nelietoju rupjus vārdus, rasistiskus izteikumus vai aicinājumus uz vardarbību. Mēģināju dot norādi uz jauno Kārļa Streipa blogu portālā politika.lv. Bet šodien izrādās šīs norādes vairs nav. Vai tāpēc, ka runa par no Dienas aizgājušajiem darbiniekiem? Interesanti, cik ilgi turēsies šis tekstiņš?
OxO
O
Man klusa aizdoma, ka no Tralmaka tagad aizgāja vien daļa žurnālistu, bet ar Jauno gadu viņiem pievienosies arī ļoti daudzi lasītāji (kas gan laikraksta slepeno īpašnieku stratēģiskajā biznesa plānā nu nekādi nav bijis paredzēts - izplānots taču bija un laikrakstu nopirka, lai 2010. gadā "Diena" kalpotu tās lasītāju totālai smadzeņu skalošanai noteiktā virzienā un līdz ar to "pareizo" cilvēku stutēšanai un popularizēšanai pirms Saeimas vēlēšanām). Sēdēs tad vien vientulīgi jaunā "Dienas" redakcija vecajās telpās ... Situācijā, kad naudas ekonomēšanas labad u.c. iemeslu dēļ no "Dienas" pasūtīšanas 2010. gadā būs atteikušies masveidā gan uzņēmumi, gan privātpersonas ...
Dix
D
Dix zjargona nozimee "dienas redaktors"?
''jaunā DIENA"
&
....jā!! jā!! ''kapātāja'' :))..ko tad ''sakapājusi''???..''ziepju gabaliņu gan liekas ..pilnas kabatas''!!!
un
u
Goda kalps tu neesi, murzikaļuga. Tev tāds jēdziens svešs.
murziks
m
Kalpi paliek kalpi - nu, protams! Bet kas gan cits ir žurnaļugas?
Ir OK!
I
Lai Andersonei veicas cīniņā ar "lūzeriem"! Ločmele ir tik apjukusi kā īstens "lūzeris", bet tā Brauna vispār atgādina novītušu pujeni. Vai tad Latvijā vairs nav svaigāku žurnālistu????Publika necieš lūzerus!!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas