Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Otrdiena, 21. maijs
Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna

Apsītis aicina pārvērtēt Latvijas nepilsoņu tiesības

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Kalniņš
K
Jūs mani pārpratāt. Es nerunāju par jauno RD. Es runāju par to, ka Latvijas ierēdņi un prezidents saskarsmē ar Latvijā dzīvojošiem krieviem lieto krievu valodu, gan privāti, gan publiski (TV). Pieņemu, ka jūs šādu rīcību uzskatāt tikai par tolerantu un tādu, kas veicina savstarpējas cieņas pilnas attiecības. Vai ne?
Daina
D
Nē, nesaprotat Jūs mani pareizi. Savstarpēja cieņa nekādā mērā neizslēdz cieņu pašam pret sevi. Arī man nepatīk, ka pašreizējā Rīgas dome O. Kalpaka pieminekli uzskata par pilsētai nesvarīgu, bet tajā pašā laikā ar prieku pieņem ar Rīgu nekādā mērā nesaistītā A. Puškina pieminekļa dāvinājumu. Tomēr daudz svarīgāk par ļaunā un apkarojamā tēla kultivēšanu ir vērtēt, kādēļ vispār rodas konfrontācija. Un te nu nav latvieši vispār bez vainas.
V
V
Nu taču visiem ,cerams, ir skaidrs, ka šitas frukts savā krēslā ticis pēc lielākā kretīna principa, it kā taču solīja lasīties prom,bet nekā, pirms tam kārtīgi sūdi jāievāra!
Kalniņš
K
Pie savstarpējas cieņas pilnām attiecībām var novest, piemēram, tas, ka latvieši ar Latvijā dzīvojošiem krieviem sarunājas krievu valodā (LTV7). Vai pareizi saprotu jūs, Daina?
@
@
Var novest zemošanās un piekāpšanās visām klaidoņu un nekauņu prasībām. Piemēram, pie Rīgas domes pārņemšanas savā varā, ar tālāk no tā izrietošo. Piemēram, vietu sadalīšanu pēc izteikti nacionāla principa. Jūsu lidināšanās ideālu mākoņos ir hrestomātiska, bet nepraktiska un nereāla.
Daina
D
Šie komentāri jo spilgti parāda, ka Apsīša kungam ir taisnība. Tik daudz naida un neiecietības. Tik skumdinoša nespēja apzināties, ka cilvēku diferencēšana un gānīšana NEVAR novest pie savsatarpējas cieņas pilnam attiecībām.
jautājums
j
KĀPĒC ŠITIE VECIE PENSIONĀRI VĒL {IELIPUŠI PIE VADOŠIEM KRĒSLIEM?????
students
s
EJ KAKĀT, IR SVARĪGĀKAS LIETAS!
psihologs
p
Jaa, piekeritu, apsitis izskatas pec padomju laikmeta samaitatu atkritumu kurs tagad atriebjas Latvijas tautai jo vinam bija nelaimiga berniba. Ka citadaki var izskaidrot nodevibu?
Apsitis pardot savu mati
A
Es domaju ka asitis ir viegli noperkams maiuka un strada krievu intreses. Man ir loti zel un reizem skumji ka Latviesi ir tadi prusaki ka nevar aizstavet vai stavet pat savu valsti. Latvijas liktenis ir sadu bezcienigiem aferistu rokas
Nelikumibas legitimacija
N
Komments Agris 18:50 precizi un labi izteikts
Nepladies
N
Sitie nepilsoni vispar nelikumigie iebrauca Latvija lopu vagonos 1940-50os gados. vina ievesana bija PRET PASAULES LIKUMIEM, un tadad vini seit ir nelegali. Viniem nav pamats but pilsoniem. Latvijas pilsoniba nepieciesama but ari pilsonis Eiropas Savieniba. . Man liekas Apsisa kungs apzinati rikojas Krievu intreses. Vai vins nesaprot ka Latvija klus par portalu uz Eiropas Savienibu???? Esmu paliecinats ka citas ES valsts NEPIEKRIT Apsisa kunga dullai un nepratigai domasanai un logikai. Es iesaku koncentreties vairak uz tiem Krieviem Latvija ar dubultpilsonibu, itseviski to Krievu nacionalistus. Apsitis velas pataisit Latviju par portalu uz ES lai Krievu kriminali un nacionalisti brivi blansdas un blezas par eiropu? eiropas valsts to nevelas.
Dārznieks
D
Ja palasa Delfi komentārus par šo pašu tēmu, tad top skaidrs ar kādu "emocionālu" saiti esam sasējušies.
krievu koments
k
> Спасибо господин Апситис. --- Nu, gaspadin Apsiķis, lasījāt? Vismaz kāds jūsu darbību novērtē. Es gan jums labprāt iespļautu sejā.
OK
O
Kad beidzot tiks nodrošinātas latvieša tiesības savā zemē?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas