Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Piektdiena, 10. maijs
Maija, Paija

Apsver iespēju patvēruma meklētājiem izsniegt īstermiņa aizdevumus dzīvesvietas īrei

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
dauka
d
Jauznhem dzivoklhu rinda
Dr.xy
D
Nekadas seviskas intelegences pazimes ES un NATO Valsts Latvijas politiku aprindas,pedejos gados,nav pamanitas.Bet,sis trofimtrollis parspej visas stulbuma robezas !
AIZDEVUMA AIZDEVUMU PLC
A
Uzmanību !! Tas ir Aso ietaupījums un aizdevumu kreditēšanas uzņēmums. ja jums ir nepieciešams kredīts, lai personīgo biznesu, vai jums ir nepieciešams kredīts, lai nodzēstu visu savu rēķinu, lūdzu sazinieties ar mūsu mūsu šeit e-pastu:[email protected] lai iegūtu vairāk informācijas. Jūsu informācijai, mūsu uzņēmums izsniedz aizdevumu 5% procentu likmi, ja Jums ir interese laipni nokļūt atpakaļ pie mums nekavējoties, lai saņemtu darīts ar savu kredīta pārvedums apstiprinājuma dokuments ok. Sazināties e-pasts: ([email protected]) Nevilcinieties piemērot. AIZDEVUMA AIZDEVUMU PLC
kredits
k
Tie aizdevumi nekad netiks atdoti.
blusa
b
man ar- jo zem manas majas ari iemetusies ires izspiedeju blakts
a
a
Es nedotu ,un vienkársha iemesla délj-nav garantiju ,ka atdos..
Bilde
B
Vai tad tā virtuve nebūtu drusku jāsakopj? Kurš gribēs ēst pie tāda galda? Un vēl iedomājos, cik civēku lietošanai šī virtuve ir paredzēta, tur ir viena plīts un mazītiņā izlietnīte. Tur jau nebūs ko brīnīties, ja cilvēki mums prom, to ieraudzījuši. Par aizdevumu- kaut ko tik stulbu pat no Latvijas politiķiem negaidīju. Kā viņi iedomājas atgūt aizdevumus un kā piespiest cilvēkus tos ņemt, jeb Latvijas politiķi domā, ka ir pasaules naba un visi pārējie muļķi? Ha, ha, ha, bēglis, kuram piespiež ņemt aizdevumu, unikāla doma. Interesanti, ko par šo teiks Eiropas politiķi un likumi!
Jānis
J
Tiešām, jāsaka - prātiņ nāc mājās ! Latvijas tauta tiek pazemota no dienas uz dienu. Cilvēki dzīvo nabadzībā un trūkumā, bet pasaules klaidoņiem izsniegs pabalstus. Man arī reiz viss tas ir apriebies. Valdība pilda kaut kādu spēku uzdevumu, lai iznīcinātu latviešu tautu. Nevienā valstī nav procentuāli maz pamatnācijas, kā Latvijā. Aicinu valdību atkāpties !
XXX
X
Ko tu paprasīsi no tiem irākiešiem kuri vakar no Muceniekiem pazuda. Nu jā, Kozlovskim esot aptuvena nojauta kādā virzienā viņi devušies.
nu
n
Ko tiks sarežģītu shēmu tas plānprātiņš valsts sekretārs izdomāja. Lai "nabaga bēglis" iet jebkurā bankas filiālē,un tur viņam klanoties izsniedz naudu cik viņš vēlas. Tas taču ir vieglāk.
oskars
o
nav saprotams kapec aizdevumus sniegs valsts ,bet ne bankas ??? otrkart saemai ir nepieciesams pienemt virkni likumu par beglu dazadajiem parkapumiem, uzreiz izraidot vinus no valsts ar visu gimeni un t. t. savadak musu tiesas tiesasies par katru gadijumu 10 gadu...
>Oskars
&
Izraidīt???? Ja tos arī gribēs izraidīt,pazudīs kā pērnais sniegs,Zviedrijā no izraidāmajiem pēdējajā straumē ieklīdušajiem,jau 2500 ir noziedējšinezināmā virzienā.Policija arī neko nevar darīt ,jo nav nekur reģistrētas adreses,vēju laukā nenoķersi.Eiropa iznīkst,žēl,ļoti žēl.
  • 1
  • 0
Evika Skābputra-Šnore
E
Deputāti-kpss biedri sanjem 1000€ mēnesī vai vairāk.Par ko?
Jukums
J
Neiebilstu ar nosacījumu, ka valsts vispirms to pašu nodrošina Latvijas pilsoņiem, kuri te ir strādājuši, bet tagad spiesti dzīvot nabadzībā un bez sava jumta virs galvas! Ja to nevar - nav ko nākt ar absurdiem priekšlikumiem!
balss
b
Deputatu kungi var maksat no savam algam. Mana alga nav tik liela ,lai es maksatu.
a
a
a tev nemaz neprasa ,ko tu gribi,atskaita regulári katru ménesi +/- 40% par labu tiem ,kas domá un lemj tavá vietá
  • 1
  • 0
Voland's
V
VVZ Tāda viņiem komanda dota - savējos nīdēt nost

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas