Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Otrdiena, 21. maijs
Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna

Aptauja: 20% vēlētāju šobrīd balsotu par SC

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
pamela
p
MUĻĶĪBAS !!! ЭТО МЫ ПРОХОДИЛИ!!! Kurš gribēs ATKAL dzīvot zem bada ,bandītisma,cenzūras ,безпредела,autoritārisma nomāktās Krievijas zābaka ?Kurš gribēs atkal maut okupantu mēlē,ja nu vienīgi Vienotība un ZZS?!Garantēju 360%,ka tad atgriezīsies OKUPANTU KRIEVU ziedu laiki !Bez tankiem,BET uz pašu stulbo latviešu pieņemto likumu pamata! Tad nu gan būs JĀTIESĀ kā vāciešue Nirnbergā, tā LATVIEŠUS Rīgā par Dzimtenes nodevību !Te arī būs brālis pret brāli,t'evs pret dēlu,jo katrs ar savas partijas nelietību!
Pilsonis
P
Kas tikai dazas lielās partijas Lv eksistē, ir ta4u arī mazās partijas, Kad mēs beigsim balsot par reklāmu un sāksim balsot par reāliem profesionāļiem un programām?!!
palicējs
p
neticami, ka Latvijā tik daudz rubikiešu un kravcoviešu atbalstītāju.
ekharts-
e
Ja 17% taisās atkal balsot par Vienotību,tad skaidrs,ka Latvijas pilsoņiem ir atņēmuši pēdējās prāta paliekas.
Igors
I
vai Latvijā eksistē tikai 5-6 partijas? Kad aptaujās parādīsies arī tā saucamo mazo partiju reitingi? Vai vismaz to partiju reitingi kuras piedalījās pēdējās saeimas vēlēšanās?
skuķis
s
jā, tā saka lūzeri sevis mierinājumam. Ja atmiņa neviļ,tad arī pirms vēlēšanām SC bija ''līderis'' pēc kaut kādiem mistiskiem aptaujas rezultātiem. Tur jau zirgam pat jāsmejas!!
Ilmārs
I
Ja nemaldos, tad Latvijas fakti pirms vēlēšanām par ZZS kļūdījās par 8% un par citām arī ievērojami. Šobrīd domāju, ka VL % ir augstāks.
Cietais
C
Muļķības! 20 % balsotu par VISU LATVIJAI!
KLM
K
Mamikins intervē Kravcovu krievas - tas nobarojies kā divdurvju skapis bet latviešu valodas zināšanas tievas
Ministry of Truth
M
Viss ir pilnīgi pareizi, jo kurss uz rietumiem sevi nav attaisnojis. Vai latvijā ir kas mainījies - bija viena savienība, tagad cita, bijas maskavas diktāts, tagad ir briseles diktāts, kādreiz varēja pa savienību brīvi klejot, arī tagad var, tikai pa citu savienību. Toreiz latvija bija rietumu province, tagad latvija ir austrumu province. Latvija nav mācējusi pāriet no vecā uz jauno, paņemot līdzi visu labo, kas bija vecajā. latvija pa tīro noārdīja visu veco - izglītību, medicīnu, rūpniecību, un vietā ir izveidojusi kroplus, patizlus hibrīdus. Diezi vai tiem auseklīšiem, tūdaliņiem un visiem citiem pastalu patriotiem, kas deviņdesmito sākumā kliedza - kaut pliku pakaļu, bet brīvībā, pat prātā varēja ienākt, ka viņi būs tik brīvi. P.S. Es neesmu par padomju savienību, taču leisī un igauņi no padomju savienības mācēja paņemt vairāk. Latvieši - kā toreiz laizīja austrumu pakaļas, tā šodien tie laiza rietumu pakaļas. latvijai krievu saldējums vienmēr būs sūds, bet rietumu sūds vienmēr būs saldējums. Tādēļ ir pilnīgi saprotama vēlme balsot par SC, jo visas iespējamās rietumiski orientētās kombinācijas sevi ir izsmēlušas.
''silenieks"&qu
&
par VIENOTĪBU ?? =vairs NEKAD!!! bet principā =PILNĪGI VIENALGA par ko= VISI VIENĀDI!!!!!!!!! es NEIETU VISPĀR..jo jēgas NEKĀDAS!!!!
Laima
L
Nezinu, ko viņi aptaujājuši, jo nekad ne man, ne man pazīstamiem cilvēkiem nekas nekad nav jautāts. Atraduši glābējus SC! Naivie!
KLM
K
sibīriešu krievas te slikti nedzīvo - nemaz nav tievas .................................... kad paliks tievas sibīrijā dzīvos krievas
!
!
Izvēlies VL!, un tev nebūs jābalso par tiem, kuru rindās dzīvojas krievas un bezceļu sibīrieši ar nopirktiem dokumentiem.
hm
h
Stasti, kur esmu kludijies. --------------------- Kāda jēga - tu esi tik debīls, ka vienalga nesapratīsi .....

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas