Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +17 °C
Apmācies
Pirmdiena, 3. jūnijs
Ineta, Inta, Intra

Aptauja: Jaunajā Saeimā SC un ZRP varētu iegūt līdzīgu vietu skaitu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Zane
Z
Jāuzvar VISU LATVIJAI! Zatlers var būt otrais. Par 8. sarakstu!
K.Vents
K
Līdz šim nebiju izlēmis par ko balsot ārkātas saeimas vēlēšanās 17.septembrī tiko noskatījos Vidzemes kandidātu debates LTV1 un pieņēmu lēmumu mana balss aiziet VL/TBLNNK un pārsvrā īpašs atbalsts VL biedriem, iemeslus kapēc pieņēmu šādu lēmumu paturēšu pie sevis, jo ja sākšu izklāstīt tas vairs nebūs komentārs, bet garšs stāsts. Galveno gan minēšu šādu lēmumu man palīdzēja pieņemt savas latviešu tautības cieņa un mīletība pret savu latviešu tautu.
K-K
K
... Varbut kads atceriesies paris nedelas atpakal manu vel 'Neticamo' prognozi par > 70% vietu ieguvumu VL/TB/LNNK/DP + ZRP + Vienotibas pareizajam m druskam !!!! ... Bus vel viens parsteigums, Pozitivs un Vesturisks ... ... Letini 4.Atmoda atver liktena vara durvis savai vesturiskai patiesibai un taisniba ...kuras vesture bija viniem noliegusi !!!
Nauris
N
Es šoreiz balsošu par VL/TBLNNK, kaut kā ZRP man nevieš uzticību, pārāk ātri tā tika izveidota, tad vēl izteikumi par sadarbību ar SC un tā iesopējamo aicināšanu valdībā, ja SC atzīs okupāciju, bet piekops politiku, lai okupētru šo zemi un iegūtu varu pār latviešu tautu, šai partijai vieta pie varas ir Krievijā, bet ne Latvijā, to ka viņu šīs krievu minoritātes šeit Latvijā ir daudz tās ir okupācijas sekas, tad jau, lai Ukraiņi, Poļi, Lietuvieši u.t.t. izveido savu partiju un atdosim valdīt pār sevi un Latvijas valsti arī viņiem. Viennozīmīgi balsošu par VL/TBLNNK un šo lēmumu pieņēmu šodien. ieteiktu saviem tautiešiem nebalsot par ZZS, tad ZZS ar vislielāko varbīutību veidos valdību ar SC bez ierobežojumiem, kā pēc 10.saeimas vēlēšanām teica Lembergs.šodien pabraukāju pa Jelgavu un neredzēju nvienu citu reklāmu, kā tikai ZZS un SC reklāmas un ZZs pieder vara Jelgavā arī 10.saeimā tie čupojās roku, rokā.
haralds
h
nu, draudzība shit'ajās vēlēšanās neuzvarēs.
Par 8. sarakstu!
P
SC smird.
Barons
B
SC procentiem ticu, ZRP noteikti nē. Ir jau daudz muļķīšu, bet nejau nu tik daudz. Pensionāriem, kas gatavojas balsot par ZRP, iesaku uzmanīgi izlasīt ZRP piedāvātās nodokļu izmaiņas. Un tad nedaudz padomāt, kurš šajā variantā būs ieguvējs un kurš zaudētājs. Līdz nākošajām vēlēšanām slimie pensionāri vairs neizvilks. Tas nu ir skaidrs kā gaiša diena.
Jā,
J
Jums taisnība - slimie pensionāri neizvilks ! Tādēļ jābalso par SC - Krievija, kā palīdzību pensionāriem, atsūtīs beigta ēzeļa ausis, pensionāri vārīs treknu buļjonu un dzīvos cepuri kuldami !
  • 3
  • 0
ss
s
SC iegūs 1,7%
Deguns - Wenoms
D
Mīļie Vislatvieši! Tie jūsu 5 - 6 štata visurbalsotāji un komentētāji jums pašiem atņem reālo ainu par to, kas notiek dzīvē patiesībā.Jūs mēģiniet apmuļķot tautu, bet pie viena apmuļķojiet sevi, pieņemot vēlamo par patiesību un aizmidzinot savu modrību. Šīm aptaujām nav reālas nozīmes.
Wenoms
W
Tā turēt, VL!:)) Tik uz priekšu!
VL!
V
VL!!!
Šalle
Š
Šāds sadalījums būtu pat ļoti pieņemams. To arī novēlu.
grimst...
g
ZRP popularitāte krīt ar katru dienu un ja tiks 8% līmenī tad būs pārsteigums. Nav ekonomiskās programmas patreizējam laikam un ar solījumiem uz saulaino tāli balsis iegūt nevarēs
vovka > nu jā
v
Tas %, diemžēl, ir konstants lielums.
nu jā, 70% muļķu
n
dalot uz pusēm, katram 35%

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas