Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 13. maijs
Ira, Iraīda, Irēna, Irina

Aptauja: Populārākie politiskie spēki decembrī - Saskaņa, ZZS un Vienotība

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Saulcerīte
S
Cik gan cilvēki, kaut vai daži, var būt aprobežoti. Nekāda cita otra valsts valoda Latvijā nemaz nav iespējama. Muldēt jau var visādi un visu ko, bet neko vairāk.
Jānis
J
Visi darbīgie latvieši sen jau runā angliski. Kas nerunā tie arī tālāk par sēņu lasīšanu netiek ne Latvijā, ne ārzemēs .... !
Lai vai kā...
L
Sociālā spriedze og vispārējā mantkārība. Es šeit nevienu konkrēti nevainoju. Tā tas, mauprāt kopumā ir izveidojies vēsturiski. Pēckara, Padomju laiks, bargie 90/ie. SOCIĀLĀ SPRIEDZE, SLIKTIE FINANSIĀLIE APSTĀKĻI, SVĀRSTĪGĀ POLITISKĀ SITUĀCIJA UN IZMISĪGI ĀTRA LIELĀ PIĶA MEDĪJUMI PADARA CILVĒKUS SEKLUS UN EGOISTISKUS! Un jā, protams, ir lielā mērā palicis latviešos līdzcilvēciskums un dvēseliskais siltums, kad kādam tautietim vai pašai tautai izšķiras liktenis. Un, paldies Dievam,ka tā! ...,bet tad atkal iestājas ikdiena un tautieši atgriežas pie taustiņiem un rejas virtuālajās atkritumu tvertnēs kā bezsmadzeņu radījumi.
K
K
Kāds saprot, kāda jēga no šiem "reitingiem"? Ar vēlēšanu rezultātu tiem ir maz sakara, bet tad priekš kam vispār tiek šīs stulbības publicētas? Piem. tagad skaidrs, ka V vēlētājs ir, kā parasti, pārvietojies uz "neesmu izlēmis" kategoriju. Un loģiski, jo ne jau krievi sāks apsvērt balsošanu par NA. Kaut gan tāpat, ja šodien būtu vēlēšanas, viss būtu kā parasti - 21% SC, bet tad izreiz V, ZZS un NA.
Dens
D
Karaļvalstī viss bez pārmaiņām. Tas jau ir iepriekš paredzams, ka partijas pēc reitingiem izkārtosies šādā secībā, jo izņemot Saskaņu krieviem par neko citu nav, ko balsot. ZZS vismaz ir prognozējami, un katru otro dienu viedokli nemaina. Vienotībai 3.vieta ir arī pateicoties tikai varas resursam, bet par galējiem nacionālistiem jau ilgu laiku balso ap 10 % vēlētāju. Savukārt, jaunās partijas sevi arī tā īsti vēl nav parādījušas
Vai nav dīvaini
V
ka latviešiem ir tik daudz sēru dienas par izsūtītajiem uz Sibīriju un tai pašā laikā viņiem populāri ir izsūtītāju komunisti ZZS ar lempergu priekšgalā!!!????
Oma
O
Viltus aptauja!!! Jāsāk domāt, cik liela taisnība Finka pareģojumos ir? - dažas lietas no teiktā piepildījušās. Vēl nākotnē daži pareģojumi: Krievija sadalīsies, Eiropā karos, Latvijā visi runās tikai latviski.
Mamma
M
Latvijā visi drīz runās tikai angliski
  • 2
  • 3
Solveiga
S
Nevajag aptauju veikt krievu vidū. Vajag aptaujāt latviešus - aina būs pilnīgi pretēja. Jānis jau pareizi pateicis.
HH
H
Nu gan muldi, aptaujāt vajag tieši pēc iespējas vairāk tautību cilvēkus, tad aina būs ticamāka
  • 1
  • 0
latvietis >> troļļiem
l
Nu ko tu, Andrjuša , esi sadomājies ! Krievu valoda Latvijā pavisam drīz tiks izskausta pavisam.
Jānis
J
Pēc manas veiktās aptaujas. pirmajā vietā ir Vienotība, otrajā - Nacionāļi, bet beidzamajā vietā ir saskaņa. Saskņu jau neviens neņem par pilnu, izņemot okupantus.
Danis
D
LF muļķo cilvēkus visu laiku demagoģiski izmantojot faktu, ka S ir vienīgā krievu partija un tāpēc tā vienmēr tiek stādīta 1. vietā aptaujās - bet realitātē visu laiku sēž opozīcijā. Jo summā latviešu partijas visu laiku ir nospiedošā pārsvarā un arī Saeimā tas ir redzams. S tiek īpaši reklamēta, bet bez panākumiem.
bb
b
Negribas ticēt.
:)>vārdam
:
Šeit ir nacionāla valsts Latvija. Un Latvijas pamattauta/nācija ir latvieši. Un latviešiem šeit vienmēr IR jābūt priviliģētā situācijā salīdzinot ar iebraucējiem un okupantiem.Tas ir tik dabiski kā elpot :)
  • 0
  • 0
Andris
A
Šinam un šleserim vēl ilgi jāturpina TUA programma ,lai SC būtu 51%.Pēc gadiem 25,tas varētu notikt ,jo JUKAS KRIEVIJĀ ir NEIZBĒGAMAS un šo elektorātu PAPILDINĀS .....un MUMS būs jāmācās OTRA valsts valoda !.
UN SC TIKAI 6% ?
U
BET VARBŪT >NA 19,9 % UN SC TIKAI 6% ?
  • 1
  • 1
Vārds
V
TUA programma ir cieši saistīta ne tikai ar Šlesera, bet arī ar Dombrovska ģimenes biznesu.
  • 2
  • 1
Statistiķis
S
Interesanti salīdzināt pirmsvēlēšanu, pēc-vēlēšanu aptauju un vēlēšanu rezultātus. Visi trīs cipari aptuveni līdzīgi ir piecām Saeimā iekļuvušām partijām - Saskaņai, ZZS, NA, RA, NSL. Starpība ir 2-3%. Savukārt Vienotības vēlēšanu rezultāti ir divreiz lielāki par pirms un pēc-vēlēšanu aptauju rezultātiem. No šādas statistikas var secināt, ka puse no par Vienotību atdoto balsu ir vai nu nopirktas, vai falsificētas.
  • 2
  • 2
Anžam
A
Tādumuļķīšu deļ pie varas tiks SC
  • 9
  • 5

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Jaunnedēļ gaidāms mierīgs un silts laiks

Jaunnedēļ Latvijā ieplūst silta gaisa masa, kas noteiks gaisa temperatūras paaugstināšanos, daudzviet termometra stabiņam pakāpjoties līdz +20 grādu atzīmei, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas u...

Pirmdien gaiss vietām iesils līdz +19 grādiem

Agrā pirmdienas rītā Latvijas lielākajā daļā ir daudz mākoņu, saulaināks laiks saglabājas Latgalē, liecina meteoroloģiskā informācija.Pirmdienas pēcpusdienā gaisa temperatūra Latvijā paaugstinā...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas