Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts

Ar AŠ2 saistītā uzņēmēju kustība izvirzījusi prasības partijām

Kustība Par labu Latviju! izvirzījusi 21 prasību politiskajām partijām, kuras grasās startēt vēlēšanās. Par to informēja kustības preses sekretārs Arnis Marcinkēvičs.

Partijām tiek prasīts, piemēram, steidzami noteikt uzņēmumu ienākuma nodokļa atlaides par katru jaunradīto darbavietu, nepieļaut jebkādu nodokļu palielināšanu un izbeigt to iekasēšanu avansā, dot pašvaldībām tiesības iekasēt ne tikai 100% iedzīvotāju ienākuma nodokli, bet arī 50% uzņēmuma ienākuma nodokli. Uzņēmēji arī vēlas, lai atlikušais Eiropas Savienības (ES) fondu finansējums nekavējoties tiktu pārstrukturēts par labu infrastruktūras un uzņēmējdarbību atbalstošiem projektiem.

Arī uzņēmēji ķērušies pie Latvijas līguma ar starptautiskajiem aizdevējiem, prasot nekavējoties uzsākt jaunas sarunas, lai panāktu Latvijai labvēlīgus nosacījumus, kā arī vienoties par būtisku aizdevuma perioda pagarināšanu. Uzņēmēji arī pieprasa valdībai līdz 1.septembrim izstrādāt valsts budžeta projektu 2011.gadam un paziņot par plānotajiem budžeta konsolidācijas pasākumiem 2011.-2012.gadā.

Starp šīm uzņēmēju prasībām vairākas ir tādas, par ko iepriekš iestājās arī AŠ2, ar ko tiek saistīta jaunveidotā kustība. A.Marcinkēvičs norāda, ka pagaidām par nodomu startēt Saeimas vēlēšanās paziņojis tikai iepriekšējais kustības līderis Guntis Belēvičs, taču esot vēl vairāki kustības pārstāvji, kuri iešanu politikā pieļāvuši varbūtības izteiksmē. Kas ir šie uzņēmēji un cik viņu ir, A.Marcinkēvičs neatklāj.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

"Par labu Latviju" prasības partijām

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas