Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +20 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

Arī februārī SC bija populārākā partija

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Dr.xy
D
Vienigais,ko sis "aptaujas" apliecina ir tas,ka okupantu salasnu organizacijai SC / Vienota Launuma Imperija,vel pagaidam ir vel palikusi lidzekli,ar ko finanset savu agresivo un meligo propagandu.
....
.
Latviskajam elektorātam ir 4 partijas + sīkpartijas, ka šis sadrumstalotības dēļ daudzas balsis aizies tukšumā.
Bambaks
B
14% par Vienotību skaidri liecina, ka 14% Latvijas iedzīvotāju nopietni sirgst ar Stokholmas sindromu un ir mazohisti.
politologs
p
No kurienes tiem ZOO ākstiem tie 3 proči? Visos amatos ir nodemonstrējuši savu mazizglītotību ,un pats Zatlers ar Ļiļku savu budžeta naudas ieraušanas kāri.
Imants
I
Vai zociķu līderis Dinēvičs kopā ar Teni nebija iesaistīts Daimler lietā?
tankists
t
Populaŗākā nenozīmē, ka labākā!
JURIS
J
MELĪGA INFORMĀCIJA. PAR VIENOTĪBU TIK DAUDZ NEBALSOTU.
ko tad aptaujāt
k
pabalstu bomžus????????????????????????
ninja
n
Krievvalodai patik Samazgu Centrale :)
ar mietu
a
slepkavu partija ........
Kāpēc?
K
Kāpēc nekad mani neviens neaptaujā, bet aptaujā tikai SC fanus?
Lindermans
L
Tāpēc, ka Tu neesi padomju okupants un urla treniņbiksēs, kurs smird pēc belasiem.
  • 3
  • 0
bumers
b
Visi šie masu medijos publicētie reitingi ir blefs. Iztaujā kādus 200 garām ejošos cilvēkus un reitings gatavs! Smieklīgi viss tas ir. Droši vien par to vēl tiek maksāta mūsu nodokļu maksātāju nauda ! Tā skaitās legāla naudas izzagšana no valsts! Padomājiet paši! SC reitings palielinās un palielināsies, jo viņi māk zagt un māk arī dot valstij un Tautai. Ir viltīgāki un tālāk skatoši. Savukārt latviskās partijas turpina savas Latvijas un Latvijas tautas izzagšanu, krāpšanu tā, kā to darīja pilnīgi 100% visas iepriekšējās latviskās valdības! Kur te ir patriotisms? Vai tad valsts līdzekļu izzagšanā ir patriotisms? Ja latviskajās partijās nebūs godīgi daudz maz cilvēki, tad nepaies ne 10 gadi un latvieši paši iznīcinās sevi un savu valsti. Es esmu latvietis un man ir pretīgi tie sevišķi visās iepriekšējās, bet arī esošajā valdībā zaglīgie un tumsonīgie tautieši. Ja tādi būs esošajā un nākamajās valdībās, tad Latvijā dzīves līmenis tikai pasliktināsies. Šādā situācijā ir nepieciešams Latvijā diktators ar nelokāmu, godīgu un gudru komandu, kuras atalgojums būtu 10 reizes augstāks, bet skaitliski ar 10 reizes mazāku komandu. Tas būtu efekts Latvijai un tās Tautai. Kamēr tāds slinku un mantrausīgu , bet arī galviņā un prātiņā stulbu mūdžu bars būs saeimā un valdībā nekas labs Latvijai nav gaidāms! Diktators ar komandu domāts labā nozīmē. Tādi, kuri kalpo Latvijai un visiem tās iedzīvotājiem. Tad arī visi krievvalodīgie iedzīvotāji redzot, ka viņi ir pilnīgi materiāli, sociāli un ar darbu nodrošināti būs Latvijas kā savas dzimtenes patrioti un par citām partijām pat nedomās balsot, lai nevairotu mūdžu baru un netraucētu valdībai strādāt.
Vārds
V
bumer! Kāpēc te sēdi un pa tukšo klabini??? Esi labais diktators, ņem Latvijas stūri un vadi!!!
  • 2
  • 0
Dundukovs
D
Piemērots kandidāts uz diktatora robu nav tālu jāmeklē.. Aicis ir autoritārs, maza auguma, pilsētu dikti sakopis, sevi un gimeni nav aizmirsis, prokuroru bieds, harizmātisks, patīk sievietēm un zilajām govīm,veiksmīgi kontrolē pusotru partiju utt!
  • 4
  • 1
Fiksais
F
Ūdensgalvas tandēms ausainis=divdesmitnieks, esot stāvējuši kūmās kāda pilsētas uzņēmuma miljonu aizskaitīšanai uz ofšoriem. Visi plāta rokas, vainīgie pat tiek atlaisti no apcietinājuma... Viņiem ir tas reitings?
Jukums
J
SC tradicionāli piesaista nelatviešu balsis. Tām klāt vēl varētu nākt tie vēlētāji, kuri vairs neredz iespēju turpināt balsot par to pašu vec politiku, kuru šobrīd pārstāv vispirms jau sociālās netaisnības partija Vienotība (faktiski jau tā šobrīd turas tikai uz vecā LC un TP elektorāta) un arī RP. Bet daļu basu viņiem atņems Lindermans un Ždanoka. RP vispār nav sava vēlētāja , savas sabiedrības grupas uz ko balstīties. Tāpēc arī tie zemie reitingi. Domāju, ka Vienotības reitings ir pārvērtēts. Jāņem vērā, ka viņus iepriekšējās vēlēšanās pavilka uz augšu Kreiso piesaistīšana, kuri gan, diemžēl, neiekļuva saeimā. Es teiktu, ka lielākā daļa tautas šos 22 gadus saeimā nemaz nav tikusi pārstāvēta .Tautas intereses neviena no partijām nekad nav stādījusi augstāk par savām, savas partijas un savu sponsoru interesēm.
J
Maldies, RP, kaa visaam citaam partijaam, ir savs veeleetaajs.
  • 5
  • 3
Atbalsta eksperts.
A
SC vēlētāji vēl izvēlās pēc novecojošās inerces,pēc sarkanās krāsas,vēl pēc etniskajam pazīmēm,bet citādi jaunā tipa vēlētāji var jau izvēlēties partijas ar progresīviem,radošiem,produktīviem piedāvājumiem,te es gribētu minēt joprojām Reformu partiju,labi stipro Vienotību,par šīm partijam nav žēl atdot savu atbalstu,jo šajās partijās strādā ļoti daudz labu,strādīgu gudru cilvēku,kuros nedala vai es esmu krievs vai latvietis.
eh
e
Janem veraa, ka videejais krieviskais veeleetaajs ir daudz lielaaks nacionalists neka videejais latviessu veeleetaajs, taadeell V un RP var sariit, ko grib, bet slaavu minoritaates balsis taapat aizies SC. Te, protams, jaannem veraa arii krievisko mediju iipatniibas un kontrole. Taadeell atsevisskku politologu teiktais, ka "jaadomaa, kaa uzrunaat krievu veeleetaju", ir diezgan pamullkkiigs, jo, ko gan V vai RP var dariit - vieniigi apsoliit krievu valodu par valsts valodu ieviest aatraak, nekaa to izdariis Ushakovs un Urbanovichs.
  • 12
  • 1

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas