Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +13 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 8. jūnijs
Mundra, Frīda, Frīdis

Ārstu soda par operatīvā transporta atteikšanu bērna nogādāšanai Rīgā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ivs
i
Domāju ka adekvāti būtu nevis 50ls, bet 50 000ls par tādu rīcību un visiem atbildīgiem par transporta atteikumu CIETUMU.
!
!
Ja tas skartu tevi, nez vai tu te rakstītu to, ko raksti tagad.
AA
A
Nu ārstam pārmest arī ko grūti - ja arī nodrošinātu transportu, šitā pati iestāde gan jau taisītu izmeklēšanu, kāpēc transports tika dzīts uz Rīgu, ja jau dzīvībai briesmas nedraudēja... Tāda nu mums tā veselības aprūpes sistēma - dari ko darīdam, ārsts dabūs no ierēdņa pa galvu tā vai tā...
Kniede > Pičukam
K
Pičuk, bet šīs perversās sistēmas veido cilvēki, un cilvēki tajās strādā. Tikai ir tādi, kuri godu un sirdsapziņu ir zaudējuši un ir, kuri nav. Tā nav moralizēšana. Par to ir jāsāk skaļi runāt un prasīt. TĀ PASAULĒ NAV IEKĀRTOTS UN TĀ NEPALIKS, JO KAUSS JAU IR PIEPILDĪTS. Ticiet man - pēc džiem gadiem pirmajā vietā būs garīgās nevis materiālās vērtības. Sāks darboties Dieva un dabas likumi. Ticiet - neesmu ne sajucis, ne kādas sektas loceklis.
Pičuks
P
Lasu komentārus un saprotu, ka perversi izveidota sistēma, kur ārstam galvenais ir taupīt, samērā eleganti rīda ārstus (un ne tikai) pret sabiedrību. Faktiski - daudzi cilvēki, kas būtu pelnījuši vien mūsu cieņu, ir spiesti rīkoties "pa likumam", kas nesaskan ar mūsu domāšanu, kas bieži vien ir saprātīgāka un loģiskāka. Diemžēl - arī ārsti ir spiesti visupirms domāt par savu darbu, amatu un ģimeni. Un - nez vai visi šejienes moralizētāji tikpat karsti aizstāvētu ārstu gadījumā, ja viņu sodītu par to, ka piešķira mašīnu!
Kniede
K
Vienkārši šausmas, kur mēs esam nonākuši!? NEDRAUDĒJA BRIESMAS DZĪVĪBAI, BET TAS NEKAS, KA KROPLĪBA UZ VISU MŪŽU. PILSĒTAS SVĒTKI !!! VIENKĀRŠI PRĀTAM NEAPTVERAMS IEGANSTS. Krīze vispirms ir mūsu morālē, tāpēc esam tik tālu nonākuši. Ir vienkārši bail iet pie ārsta tās milzīgās bezatbildības dēļ, jo var "sadakterēt"vēl sliktāk. Tas, ka par visām manipulācijām samaksā jau arī vairs neko nenozīmē.
tasts
t
Gundars no Jēkabielas samaksās.
Bravo!
B
50 ls dakterim, 150 ls Flikam. Sis valsts likumi rullle biezo intereses!
kretinisms
k
50 lati ir kakraz masinas dzisana no Rigas uz Ventspili un atpakal, tatad vini piesprieda samaksat par to vien. Nozelojami!
Arturs M
A
Izsmiekls ,nevis sods. Sodītajam pašam vajag uzlikt sodu,ka šādi soda!
vāks
v
īstenībā, tik tiešām, kāpēc tad acu ārsts ir sodīts????????? ne jau viņš bija, kas atteica.... absurds.....
Ieva
I
Vispār jau situācija ir sarežģīta, jo, ja kas gadītos un tad vajadzētu ar personisko vāģi vest pacientu ar politraumām, tad tāpat bļautu. Bet, piemēram, kāpēc nemēģināja izsaukt helikopteru, jo, no dievs ar to aci, taču stundām ilgi vemt: meitene to nemūžam neaizmirsīs....
valdis
v
kur mēs dzivojam un kam maksajajam nodokļus kam to samaksāto uzticam makša tūkstoši bet tada reta nopietna vajadziba kādreiz tikkai vienam un arī tad...santimu skaitītaji ,vai aizmirsts ka te nav kroga garderoba....
cui
c
kāpēc nenosauc uzvārdus? lai citi zin un uzmanās? vai arī nav vērts, jo v isi viņi vienādi...
sb
s
Bet ta ir totala netaisniba-arsts tacu centas un darija visu,bet atteikumu sanema no slimnicas galvena arsta...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas