Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 10. maijs
Maija, Paija

Ašeradens: Nodarbinātajiem nav jābaidās izkāpt no komforta zonas un apgūt jaunas prasmes

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ass Erranders
A
Tratatatatata Prrrrrfrrrrrrrrr Pfrtrrrrrrrrfrrr
Ausma
A
Ieteikums Vienotības rudai lapsai izkāpt no komforta zoonas un atrast darbu biznesa vidē, nevis slamstīties pa Ārlietu ministriju.
Guncha
G
Cik saprotu Ašradens gatavs sākt grāvrača karjeru.
vēl
v
Cik saprotu, tad nedaudz vairāk kā divu gadu laikā paredzēts "apgūt" gandrīz 40 miljoni eiro... Vaitrāk kā divus gadus stiepa gumiju lai triecientempā mēģinātu apgūt neapgūstamo. Vai ministrs var kaut mazākā mērā izskaidrot gandrīz šo 40 miljonu racionālu izlietojumu?
???
?
Vai ministrs to domāja prezidentam par Angļu valodas izrunu?
Horošijs
H
Ekonomikā - bez steigas, prātīgāk.
Ašerāden,
A
izkāp pats no siles komforta zonas un apgūsti kaut kādas prasmes strādāt....
HC
H
Bikuc tāds papļurkstējiens pa tēmu... Kur ir lielākā problēma? Kurš maksās par to visu? Šobrīd ir pilnīgi bezjēgā prasīt lai (pār-)sertificējas par savu naudu speciālisti un kaut ko mācās bez garantijas, ka viņus kaut kur paņems strādāt. Tas nozīmē ka pie Latvijas situācijas par mūžizglītību ir jāmaksā darba devējiem. Tev vajag darbinieku, esi ka nu tik laipns un viņu izglīto tā kā Tev vajag. Es, piemēram, mēnesī vidēji 2 dienas mācos noteiktas lietas. Tās dienas man ir pilna alga, ja mācības nav Minhenē, tad transports uz mācību vietu, dzīvošana 4* viesnīcā (vismaz) ar iekļautām brokastīm un vakariņām, un komandējuma nauda. Un tā nav nekāda pārmērīga ekstra. Pilnīgi normāls gadījums. Jā, darba devējam tādas mācības izmaksā dažus tūkstošus EUR, toties viņš tos būs atpelnījis jau pirmajos divos izsaukumos. Nu nevar cerēt darba devēji, ka pie viņiem "nokritīs" spečuks, kurš visu zin, nav jāmāca, var mācīt citus un būs ar mieru strādāt par Latvijas vidējo algu industrijā...
idiotšovmenim HC
i
Ja pie konkrētā klienta jābrauc 2 reizes gadā, tad vai nu tu esi bomzis uz sociālā pabalsta vai pats savos melis sapinies idiotšovmenis. nacistam madžiņam atgādinu, ka cenzūra Latvijā joprojām ir nelikumīga.
  • 0
  • 0
idiotšovmenim HC
i
Joprojām neatbildēji uz jautājumu, idiotšovmeni nacist, Pirmkārt, kas tāds steidzams notiek rūpnīcā, ar ko paši netiek galā? Otrkārt, ja dīkstāve maksā ''tūkstošus minūtē'' tad tev, idiotšovmeni, ir jādzīvo cehā un jāguļ blakus konveijeram :P vai arī tu nepaspēsi :P Treškārt, piedāvāju aizvērties ar vidēju kaunu kā sakautam idiotmelim idiotspītniekam grūtgtalvim, bet šoreiz vēl ne bēbītim!
  • 0
  • 0
HC
H
Ražošanas līniju mehatronikas inženieris - eksperts pēc izsaukuma darba dienā 200EUR stundā no 7 - 20 nav nekas ekstraordinārs. Šobrīd rūpnīcās, kurās stāv iekārtas par miljoniem un kuru dīkstāves minūte nozīmē daudz EUR negūtos ienākumus, tie daži tūkstoši EUR par izsaukumu ir sīkums. Ne jau katru nedēļu pie konkrētā klienta jābrauc. Labi ja 2reiz gadā.
  • 2
  • 2
tam pašam īblim
t
Komentāru trollinga industrijā, ar kuru tu te nodarbojies, strādā arī par minimālo, bet daži vispār aiz idejiskās pārliecības, pļurkšķi :D
  • 3
  • 2
tam pašam īblim
t
Neviens neņem ībli no ielas, tādu kā tu, un necenšas no viņa iztaisīt superspeciālistu. Ņem normālu darbinieku un piemāca klāt to, ko viņš vēl neprot, un nekādus tūkstošus dārgās viesnīcās ar prostitūtām numuros tas nemaksā.
  • 4
  • 0
pļurkšķim HC
p
Redzi, pļurkšķi, nevienam nevajag konkrēti tevi ar paaugstinātām prasībām, dzīvošanu pasaules labākajās viesnīcās un meitenēm pēc izsaukuma. Starp citu, pļurkšķi meli, kas tā ir par profesiju, kur ''viens izsaukums'' maksā tūkstošus un vēlreiz tūkstošus? Konkrēti, bez pļurkstēšanas vari, idiotšovmeni?
  • 6
  • 2

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas