Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Askolds Rodins: Neaizsargātie tiesību aizstāvji

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
dzeris - replika
d
Nav vairāki Memoriāli, ir vairākas noda'laas, un, kā visur dažādi cilvēki, kas tur strādā, pats saproti, strādāt Čečenijā un braukt uz Latviju ko muldēt par kādieiem cilvēktiesību pārkāpumiem šeit - tās ir pilnīgi dažādas lietas, un tie Latvijas apciemotāji, kuriem it nekas nedraud, nevar diskreditēt tos patiešām varonīgus cilvēkus, kas strādā Kaukāzā, un arī pašā Krievijā, dažos reģionos. Katrā ziņā Krievijas specdienesti spēcīgi cīnās pret memoriālu, un tas ir opozīcijā varai.
replika
r
Nāk prātā, ka pavisam nesen Memorial biedri bija arī Buzajeva un Ždanokas viesi tepat Latvijā. Varbūt ir vairāki Memoriāli?
dzeris
d
Kremlis devis Kadirovam pilnīgu rīcības brīvību, un dod arī ļoti daudz naudas par to, ka tas formāli atzīst čečenijas piederību Krievijai, kaut arī, par tādu neatkarību ne Mashadovs, ne Dudajevs, pat nesapņoja. Tagad dazads valstīs nogalināti ap 12 Kadirova pretinieki un vienkārši kritiķ, dabīgi, nekas nav atklāts, kaut arī, čečenija katrs bērns zina, kas to izdarījis. Un Kadirovs reiz izteicies - jā, man rokas ir asinīs, bet es nogalinu Čečenijas ienaidniekus, un arī turpināšu to darīt. Bet, arī Krievijā nogalina neatkarīgos žurnālistus un varas kritiķus, atšķirība tāda, ka ar ro nelielas atklāti. Jā, abās valstīs pie varas krimināli grupējumi, tikai tai čečenijā pat lielās, ka viņi dzīvos p;ec šariata, un neko viņiem krievu likumi neizsaka, kaut arī, tas nav nekāds šariats, bet, tīrais krimināls. Cilvēki tur sāk zust atkal arvien vairāk, visi drausmīgi iebaid;iti. Bet, Kadirovs Krieviju sauc par māti, Putinu par tēvu, tāpēc tam viss ir atļauts. Bet, īstenībā, arī Ingušijā un Dagestanā notiek tas pats, īstenībā pilsoņu karš, tikai tur tādi Kadirovi ir daudzi un dažādi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvija paliek tukša

Valsts iedzīvotāju skaita kritums 34 gadu laikā par teju 30% ir satraucošs fakts.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas