Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Augulis lūdzis krievu miljardierim noskaidrot patieso stāvokli Airbaltic

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Insbrukas latvietis
I
Kad pirms nedēļas lidoju no Minhenes uz Rīgu, novēroju, ka "airBaltic" Rīgas lidostā taupa naudu - pasažieri no mūsu "lielās" Boeing 737 lidmašīnas uz lidostas ēku tika vesti autobusos. Tas pats autobusa brauciens Rīgas lidostā atkārtojās arī dažas dienas vēlāk, kad lidoju atpakaļ uz Minheni. P.S. "airBaltic" taupības režīms netiek ieturēts pārāk konsekventi - Minhenes lidostā lidmašīna apstājās pie paša termināla, un autobusi netika lietoti.
experc
e
un kas tur slikts?...
standzinieks
s
Precīzāk būtu jāsaka- bija pie varas, jo valstij neizdevīgie līgumi tika saslēgti Šlesera un Gerharda ministrēšanas laikos. AirBaltikā jātaisa kārtīgs audits un blēži jāsauc pie atbildības.
to omitei
t
Mums pie varas ir cilveki ar mikstu mugurkaulu, preteji Flika cietajam. Un sie mikstmugurkaulnieki jau nemaz nezin ko nozimee vadit uznemumu, ja zinatu, tad zimolu neatdotu.
omite
o
Nesaprotu,ja Valstij pieder vairak akciju,tad kadel vina paklaujas flikam?vai tiesam mums pie varas ir ""dunduki"",vai apzinati smauc tautu?.Ko dara tie padomes locekli,ka jaiet prasit krievu maf.,kas notiek lidosta,es tadu arpratu vel nebiju piedzivojusi!!!!
KLM
K
Cīnītājiem par vēl labāku Latviju. Un pilnīgi nesaprotami - kāpēc tik ļoti daudzi tam nepiekrīt? Iespējams, tie ir muļķu zemes reņģu ēdāji, vārdu sakot - pingvīni ! CIETI !
vairis
v
:) atradis vārdu, pajautā ārzemēs kas tas tāds un visi plecus raustīs, nevajag slimot ar lieluma māniju:)
Smuidra
S
Nesen tramvajā dzirdēju, ka LR uzņēmumi pamazām pāriet krievu bandītu kontrolē, pēc tam arī īpašumā. Vai šis nav biens no tādiem gadījumiem? ps. Ja jau FLIKS cūkojas un boikotē valsts - lielākā akcionāra - iecelto padomi, vainav pienācis laiks viņu vienkārši padzīt?
upes
u
Kas ta par valsti un kas par valdibu. Ta vieta, lai tiesam domatu, ka so strategisko kompaniju noturetu pirmkars uz udens un otrkart attistitu, ka ari druzcin pakustinatu smadzenes par dazadam strategijam ko valsts varetu istenot, vini nem un pardod so kompaniju kautkadam krievam, kas to savaks sev, panems lidmasinas un izvaksies no Rigas lidostas. Tad gan visi lidotgribetaji vares domat kur noklut, jo no lidostas jau visas parejas kompanijas ir iztriektas. Tiesam LUNI !
intresanti
i
kur tad palikuši flika un šlesera slavinošie komentāri,par lidostas efektivitāti ,rullēšanu utt.Varbūt dienā cenzūra izveidota, vainu daļai prātiņš apgaismojies.Bet visdrīzāk naudiņas aptrūcies ar ko tos skribentus apmaksāt,jo pat algās partijai nodokļus nemaksā.Bet tikai šaubas māc vai ZZS būs tie kas tanī lietā ieviesīs kautkādu atklātību vai kautko tamlīdzīgu.
tirans
t
Arprats kads analfabetisms. Augulis laikam nav pat 9 klases beidzis. Airbaltic- patiesiba vienigais Latvijas starptautiskais zimols ar vardu, kas ir izkarojis vietu arkartigi smaga biznesa vide, tagad tiks nolaists poda, jo ne Augulim, ne zzs smadzenes ir galva, bet kaut kur citur. Bridi, ka komopanijai vajadzigs - mazakais ir rietumu investors, vai vismas strategija lai izietu no situacijas. Tagad kautkads krievs to nopirks pa svietsmaizi, parcels uz Krieviju vai Lietuvu, nobankrotes un nodibinas jaunu kompaniju, tacu savaks visas lidmasinas un LV dabus santimus.
Lekarbizjē
L
Uzjautājiet pie reizes Putinam vai Latvija vēl pieder latviešu tautai,jebšu esam atkal okupēti un pievienoti Mātuškai? Kur tālāk,LEMBERG un Co? Izskatās,ka Zatlers lai paliktu uz vēl vienu sroku ar Lilī,ir iztirgojis ne tikai 8Ls.bērnu pabalstu VDK ofiņiem - pensionāriem,bet pārdevis arī balss tiesības pat Latvijā notiekošo. KRUTO!
he
h
Velns, varētu jau arī samnieciski risināt jautājumu - citu zīmolu nacionālajai aviosabiedribai un pilnu komplektu problēmu izsaimniekotājiem. Bet tas jau vairs nebūtu par šo muļķu zemi.
Mulkins
M
Yeah! Vai mums ir nepieciešams krievu mafiju, lai finansētu uzņēmējdarbību vairāk nekā šeit. Tikai joks, vai ne?
G.A.
G
Patiesībā pie visa vainojams ir tikai ilggadējais satiksmes ministrs ar iesauku Boldozers. Vins kopā ar Flikucaur gadiem abi kopā kafiju dzerdami ir izdomājusši neskaitāmas shēmas, kuras vinš kā ministrs ir parakstiījis un atļāvis. Pēc tam ar smīnu paziņoja, ka pie visa vainojams esot Lācītis. Un ministra parodija Gerhards arī ir pieļāvis visu šo bezpriģelu. ______________________________________________ ____________________ Nedaudz no vēstures: AVELAT grupas 1998.gada akcionāru sapulcē nodibina koncerna padomi: 1. Ivars Avots - Speciālists no ASV rūpnieciska uzņēmuma vadības jautājumos 2. Bertolds Fliks - jurists no Vācijas, kas četrus gadus strādā Latvijā 3. K.Saāri - Tetra Pack Somijas nodaļas vadītājs 4. I.Strautiņš - Turības prezidents 5. J.Loze - advokāts Brr interesanti vai ne??? Šlesers vēl nebija politikas saulītē, bet Fliks jau strādā pie A.S.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas