Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +24 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 2. jūnijs
Lība, Emma

Bārzdiņš vēlēšanās nekandidēs, taču cer saglabāt ministra amatu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Arī
A
pašvaldību iedīvotāji,mēs,neesam par to,lai tikai vairāk mūsu slimnīcas izsistu no Rīgas naudu par gulēšanu,bet gribam vienkārši iejūtīgu,efektīvu ,aktīvu pakalpojuma saņemšanu pēc pamatotu funkciju sadales.
Mēs arī,
M
varam iziet protestēt pret nejēgām ,Veselības aisardzības uzņēmumu , vadītājiem un par un atbalstīt mūsu visu iecelto uzticāmo pārstāvi Bārzdiņa kungu ,šajā ne sevišķi dabai draudzīgajā Veselības aizsardzības tirgū
Šefs
Š
Varu iedomāties kā viņa palikšanu nevēlas daži labi lielajās Valsts slimnīcās, daži zāļu lieltirgotāji un daži aptieku tīkli, un vēl RSU vadība. Ko viņš iedomājās - likt vadošos amatos cilvēkus konkursa kārtā nevis savējos džekus, pieprasīt lai ārsts izraksta lētēkās zāles pacientam un vel nezin ko :) Tāds ļaundaris ka bail. :) Mums vajag atpakaļ ministru Rozentāli - ar to visu var sarunāt, visādas labas ģēlas var sabīdīt. Baiba, nāc atpaka, Baibaaaa.....!!!!
ooo
o
Bārzdiņš sev bruģē ceļu pie citiem. ZZS jau ir nodevis, tagad meklē jaunu krastu.
cony
c
Bārzdiņa kunga intelekts tālu stāv pāri t.s. Lielzagļu partijām.Ministrs ir jau labs un var būt vēl labāks mūsu visu un mūsu nodokļu naudas uzticams pārstāvis Latvijas Veselības aizsardzības tirgū.
  • 0
  • 0
bet gan jau
b
tauta sāk apjēgt, ka uzturam slinku zagļu pūli, ļoti slimīgu pūli, ja kas. Slimo no slinkuma, negrib kopt vecākus, traumējas, jo stulbi, narkomāni u.t.t.t.
ar dūri par maz
a
sudraba lode. Marodieris tp čangaļu eglītis iet uz Rīgu pēc naudas, kāda dūre, redzējāt, kā šitos savaldīja 13. janvārī, ar ko, ar stekiem??????????????kas notie Anglijā. Sudraba lode pret sumpurņiem no sociālisma.................
lai visi Dievi
l
sargā šo cilvāku. Pirmais garīgi veselais veselības ministrs. Vienkārši.
mrs
m
Es arī ievēroju, ka vismaz pie pilna rubuļa. Bet tai dūrītei jābūt spēcīgākai. Centās, centās ko pamainīt zāļu "latvijas" izcenojumos, bet kaut kā pieklusa. Protams, atšifrējums - zzs, ir kā enkurs.
  • 0
  • 0
WTF ! ne atkal
W
Kāda jēga atlaist valdību ja vien un tie pašiathriezīsies amatos? Vai kāds cits šajā valstī neredz problēmi ar š muļlkigo iekārti?
draugs
d
Bārzdiņš vēlēšanās nekandidēs un es ceru, ka nesaglabās arī ministra posteni
Andris
A
Sūkā ledu!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas