Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 16. maijs
Edijs, Edvīns

Belēvičs, visticamāk, saņēmis īstermiņa pielaidi valsts noslēpumam

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Buks
B
Tā ir mūsu žurnaļugu sazvērestība, ka man- prastam reņģēdājam neviens nevar paskaidrot, kas tas īsti ir par /valsts noslēpumu/. Mana saprašana ir, ka vienīgais LV valsts noslēpums ir tas, ka kādam ir kāds kompromats par kādu. Kurš ko kad ir nozadzis (valsti?), nav padalījies. Kurš kuru kad ir izdrāizs, nav samaksājis utt.
AB
A
Vai tā ir tā saucamā MĪKSTĀ pielaide ?
Godīgs!
G
Bet tikai uz īsu brītiņu! Pavisam godīgs jau nav,
pits
p
Kādi valsts noslēpumi var būt valstī, kur pie varas ir komunisti, kuri visus "noslēpumus" ir jau sen iemācījušies no galvas noskaitīt tiem, kuriem tas interesē? Paši pārvalda tos un izliekas par jēriem. Cirks tautai.
Juzis
J
Maizītim izdevās!Gan jau noēdīs,pēc neilga laiciņa.
Yes yes
Y
kam tas kantoris domāts, tas pat suņam ir skaidrs - kārtējie "dieva vietnieki zemes virsū", kuri čakli palīdz atlasīt valdošajiem vajadzīgos kadrus
VVZ
V
Kas tā par valdību- gandrīz visi sašmucējušies- viens ar dīvainām rebēm, cits ar čečenu bandītiem, trešais sazin vēl ar ko! Izskatās, ka krietnu cilvēku Latvijā vairs nav palicis- ne vairs ministru atrast, ne prezidentu!
Senais
S
Tad nu kungs uzzinās ko sen jau viņš un citi, kam interesē, zina.
Juhans
J
Pielaide īstermiņa valsts īstermiņa noslēpumam?
kārli, nāc !
k
īstermiņa levitācijai !
  • 2
  • 2
.
.
vai nu dod, vai nu nedod a tā čakarē cilvēku un tur uz striķīša kaut kas tai kantorī vairs neklapē kopš Kažociņš aizgājis ... Varde, ar ko tu tur nodarbojies?
Ja ieguvis pielaidi valsts noslēpum
J
... - tad jau laikam drīkst arī čekas maisos ieskatīties....
Ieva
I
Kas tas par sviestu. Es saprotu, ka vecos laikos, informāciju pārkopēja ar irbuli rakstot mālā vai uz papirusa, vai ar zoss spalvu uz pergamenta - tas bija garš process un īsā laikā neko daudz neuzzināsi (kas vispār ir tik ļoti slēpjams?), bet mūsdienās .....
Ieva
I
Kas tas par sviestu. Es saprotu, ka vecos laikos, informāciju pārkopēja ar irbuli rakstot mālā vai uz papirusa, vai ar zoss spalvu uz pergamenta - tas bija garš process un īsā laikā neko daudz neuzzināsi (kas vispār ir tik ļoti slēpjams?), bet mūsdienās .....
maitas
m
kam iekoda?
jautājums
j
Belēvič, kāpēc tu prasi no valsts 16 miljonus Stradiņu jaunā korpusa būvniecībai, tā vietā, lai prasītu atbildību no būvniekiem par brāķi?????? Ar sūdainu mietu tevi, nevis pielaidi noslēpumam, tāds pats korumpants kā visi citi!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vēl viens vaibsts televīzijas portretā

Par publisko skandālu saistībā ar Latvijas Televīzijas lēmumu rīkot EP priekšvēlēšanu diskusijas krievu valodā Guntars Gūte sarunājas ar politologu Jāni Ikstenu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas