Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +20 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 2. jūnijs
Lība, Emma

Bērziņš: budžetu sagatavot ar Repši kā finanšu ministru ir neiespējami

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
zigis
z
Ar TP ir neiespejami sagatavot budzetu un risinat jeb kuru jautajumu,ja TP netiek pie valsts kases izsaimniekosanas!!!
TV
T
Latvija piecietīs Repši, bet nekad oranžo sērgu ar mahinatoriem un vecbiedriem priekšgalā.
Piekrītu
P
kamēr TP bija pie stūres,nebija nekādas krīzes,visi lepni dzīvoja,tikai TP tieši jau JL neļāva strādāt un vai atceraties kā KLIEDZ ARODBIEDRĪBAS ,KA SKOLOTĀJIEM PAR MAZ MAKSĀ,KA PENSIONĀRIEM PAR MAZ MAKSĀ,VISIEM VAJADZĒJA VĒL UN VĒL sapulces rīkoja ,referendumus rīkoja,,,,,un tad kamēr iztukšoja PAREX ,VOT TAD ARĪ VISS SĀKĀS,ES UZSKATU,KA TP NEPIEKĀ NAV VAINĪGA,TIE KLIEDZĒJI UN MUSINĀTĀJI ,KĀ REPŠE PATS TAUTAS SAPULCĒ STAIGĀJA SMĪKŅĀDAMS UN KLIEDZA;;ATLAIST SAIMU,ATLAIST SAIMU, NU KO VAI TĀ NEBIJA ? BET PATS TICIS PIE VARAS TŪLIŅ APZOG PENSIONĀRUS,APZOG SKOLOTĀJUS,APZOG CITUS UN PATS SĒŽ PAR MINISTRU,VAI TĀS NAV AČGĀRNĪBAS ,VAI TAS NAV SAPROTAMS?
urla
u
kas bildei vainas? tā taču dvēseles portreja. a jūs sakāt - pretīgs purns... bet vispār - kurš tad šo ĀKSTU vairs ņem par pilnu?
zorro
z
Traktorists jau apriebies ar saviem debilajiem spriedelējumiem. Kā atver muti - tā pirdiens peļķē....
?
?
Bērziņš vismaz māk pelnīt pretstatā Repšes miljona parādam.Nekad neesmu balsojis par TP.
HARIS
H
Gundars Bērziņš ir valstij bīstams.No paša sākuma,kamēr viņš maisās pa politiku,viņš ir darījis tikai ļaunumu ar saviem izteikumiem un rīcību.Visi viņa mājieni un "zināšana" ir bijusi TIKAI,lai darītu ļaunu,sētu nesaskaņas partiju starpā .Un no tā vienmēr iegūst TP un Šķēle.
Skaistule
S
Bērziņam tika izsniegts valsts garantēts kredīts simtos tūkstošos. Par to tika avīzēs rakstīts. Vai viņš kredītu ir atdevis? Vai norēķinājies? Vai valsts maksā par privātajiem kredītiem? Varbūt tādēļ satraucies?
Zelma Biezniece
Z
Laikam jau TP pavisam"novadējusies"ja jāizvelk atkal Gundars Bērziņš.Vai tad nav pietiekami,ka "uzrīkoja"superslimnicu Ludzā.Kam tad tas bija vajadzīgs.Vai bija paredzēts slimniekus no tuvējās pierobežas ievest Ludzā,vai pašam kas tika.Būtu saprotams,ja tādu slmnīca būtu Rezeknē.Delfu orākulam Bērzņām ar pareģošanu ari nevecas.-neparedzēja Kalviša valdības krišanu,nenotika kā pareģoja Saeimas vēlēšanas šogad pavasari vai vasarā utt.Tagad TP pieslēdzies Gŗūtups,kurš slavina gan Putinu,gan Medvedjevu tātad arī žurnālstu apšaušanu Krievijā.Un tad vēl"visgudrie" sīkmaņi-kurmji,zvirbuļī,Haraldi uc,kam varbūt tiek kādas pabiras no TP galda.
KLM
K
Vecbiedram jau sen rādās, ja vien atcerās kā šis reiz brēca - Repše ienesis Saeimā pistoli! Un iznākums ? Un šis slimais tagad gudri runā, it kā aizmirsis par ģeniālo ministru Slakteri, aizmirsis resno balamuti Kalvīti, jātnieku godasardzes aptaurēto,aizmirsis tautpartejisko žestu no Saeimas loga,aizmirsis, kurā vietā šie ''oranžie glābēji'' meklēja prezidentu, aizmirsis ''no diviem kretīniem lielāko'', visu aizmirsis šis ar galvu slimais. Cik gan slimam jābūt, lai uzdrošinātos vispār pavērt muti !
es-
e
Gadijumaa tu tabletes nerij?Tu laikam buutu prieciigs par Godman vai Slakter k-gu,veel prieciigaaks par Berzina k-gu,tikai neaizmirsti vina bijusos soliijumus tanii psaa kreeslaa.N-taas summas pazuda tu-tuuu.
.)
.
B. dzer kā cūka un rasolu nevis ēd, bet smērē ģīmī ar abām rokām. Pasarg dievs viņu aicināt uz kādu saietu - no kauna zemē jālien.
Berta
B
Lūdzu, skolotāj! Repše mani sit, liek kaktā un piedraud ar rokudzelžiem nākotnē :)
Anna
A
Pieļauju,ka vecbiedrs dzīvo uz veco otkatu procentiem, labāk būtu kā minimums paklusējis!
K
tur bija, kāds iegansts bija Emša valdības krišanai, vai tas nebija TP finanšu ministra budžeta nepieņemšana?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas