Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +22 °C
Skaidrs
Sestdiena, 1. jūnijs
Mairita, Bernedīne, Biruta

Bērziņš: Man būs grūti konkurēt ar Dombrovski

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jukums
J
Padoms Bērziņam - nekonkurē ar viņu kā Dombrovski, bet gan liec pretī savas idejas viņa idejām un savu rīcību viņa rīcībai. Tad viss būs OK!
Человек
Ч
Dombrovskis un Bērziņš, stulbs un vēl stulbāks, protams, grūti sacīksties ar Dombrovski stulbumā
standzinieks
s
Bet tev tas izdevās, apsveicu!
  • 2
  • 2
L.Grantiņš LRTT&H-86
L
Kā tad tā,Gaidi, tu gribi sadarboties ar Brigmani, kurš kopā ar Buzājevu balsoja par Abrenes atdošanu Krievijai ! Atcerēsimies šos noziedzniekus, kuri uzdāvināja noziedznieku režīmam latviešu karavīru asinīm slacītu Latvijas zemi. Pēc Tiesiskuma atjaunošanas Latvijā viņi visi tiks arestēti un sodīti atbilstoši starptautiskajiem Likumiem- Nirnbergas variants:Balsoja „PAR”:1. Agešins Valērijs, SC 2. Aizbalts Vitālijs, LPP/LC 3. Augulis Uldis, ZZS 4. Ābiķis Dzintars, TP 5. Ārbergs Māris, TP 6. Barča Aija, TP 7. Bērziņš Andris, LPP/LC 8. Bērziņš Andris, ZZS 9. Blumbergs Guntis, ZZS 10. Bresis Vilnis, ZZS 11. Briedis Uldis, TP 12. Brigmanis Augusts, ZZS 13. Buhvalovs Valērijs, PCTVL 14. Buzajevs Vladimirs, PCTVL 15. Cilevičs Boriss, SC 16. Dalbiņš Juris, TP 17. Daudze Gundars, ZZS 18. Deņisovs Oļegs, SC 19. Dolgopolovs Sergejs, SC 20. Dukšinskis Jānis, LPP/LC 21. Eglītis Jānis, TP 22. Emsis Indulis, ZZS 23. Feldmane Inta, LPP/LC 24. Fjodorovs Sergejs, SC 25. Golubovs Aleksandrs, SC 26. Ģīlis Valdis, TP 27. Hanka Pēteris, ZZS 28. Jaundžeikars Dzintars, LPP/LC 29. Kabanovs Nikolajs, PCTVL 30. Kāposts Andis, ZZS 31. Klementjevs Andrejs, SC 32. Klementjevs Ivans, SC 33. Krastiņš Māris, TP 34. Krauklis Vents, TP 35. Kučinskis Māris, TP 36. Lagzdiņš Jānis, TP 37. Leiškalns Kārlis, TP 38. Līdaka Ingmārs, ZZS 39. Līdums Leons, TP 40. Mirskis Aleksandrs, SC 41. Mirskis Sergejs, SC 42. Mitrofanovs Miroslavs, PCTVL 43. Muižniece Vineta, TP 44. Orlovs Vitālijs, SC 45. Paegle Vaira, TP 46. Pauls Raimonds, TP 47. Pliners Jakovs, PCTVL 48. Porietis Jānis, TP 49. Putniņš Pauls, ZZS 50. Ribakovs Ivans, SC 51. Rubezis Ziedonis, TP 52. Rubiks Artūrs, SC 53. Rugāte Anta, TP 54. Segliņš Mareks, TP 55. Silaraupa Ligita, ZZS 56. Sokolovskis Juris, PCTVL 57. Stepaņenko Vjačeslavs, LPP/LC 58. Strazdiņš Jānis, ZZS 59. Ščerbatihs Viktors, ZZS 60. Šķesters Staņislavs, ZZS 61. Šmits Jānis, LPP/LC 62. Turlais Dainis, LPP/LC 63. Tutins Jānis, SC 64. Upenieks Gunārs, ZZS 65. Urbanovičs Jānis, SC 66. Ušakovs Nils, SC 67. Valers Imants, TP 68. Vidavskis Aleksejs, SC 69. Zommere Ērika, TP Šie noziedznieki pildīja politisko pasūtījumu un tāpēc tiks tiesāti ar ASM. Šiem viepļiem nav nekas kopīgs ar Demokrātiju un Tiesiskumu. Tirānijas un noziegumu veicinātāji nedrīkst atrasties Demokrātiskā vidē !!!
Dr.xy
D
Sirsnigs paldies par personu sarakstu,kurus ir jasoda pec Soda likuma 69.punktu, par Valsts nodevibu. Saja gadijuma pec starptautiskajiem likumiem nevajag tiesat.Labak pec Latvijas Valsts likumiem,jo Soda likuma 69.punkts par Valsts nodevibu paredz ari naves sodu. P.S. Latvija naves soda atcelsanu NAV ratificejusi.
  • 0
  • 0
aradhana
a
NA ir vienota komanda, kurā katram jādara tieši tas, kas vislabāk atbilst tieši viņa talantiem un iepriekšējai pieredzei. Varbūt daudzi man nepiekritīs, bet es domāju, ka Raivja politiķa talants daudz spilgtāk varētu izpausties Saeimas priekšsēdētāja, un varbūt kādreiz nākotnē Valsts prezidenta, nevis izpildvaras vadītāja lomā.
starp citu
s
Raivim ir harizma, Gaidim Bērziņam (tāpat kā Dombrovskim) - goda vīra stāja un reputācija.
  • 2
  • 0
fakts
f
Bērziņš ir cienījams, ļoti godprātīgs un profesionāls vīrs. Viņš nav tāds kā tie poltiskie idioti kuriem lieka ka viņi ir speciālisti visās nozarēs un visu zina labāk, tādēl viņš arī izsakās labi par Dombrovski. Bet viņš būtu gan labs premjers, gan izcils Tieslietu ministrs.
Oskars
O
PREMJERS bez MATIEM , laikam CIETUMNIEKS !!!!!!!
ķepas sūkātājs
ķ
Jāatzīst, ka Dombrovskis vēl ir samērā populārs - ja viņš likvidētu Vienotību un, gāžot Saeimu, vienpersoniski pārņemt varu, domājams, ka sabiedrībā īpaši protesti nesekotu. Protams, ka neviens viņu negribētu par šādu preizdentu, bet neviens arī nebūtu briesmīgā šokā un neietu dauzīt valdības logus.
XXL
X
Vai Diena kaut kādā brīdī ir pārtapusi par VL fanu forumu?
zirnekliene Šeloba
z
Man Bērziņa kandidatūra galīgi nepatīk, R. Dz. pats varēja sadūšoties un uzņemties šo lomu, bet... Par ko citu lai balso, ja nevēlas Maskavas pakalpiņus vai kosmopolītus pie varas?
  • 3
  • 0
plebejs
p
Jā,lielāku meli un mahinātoru grūti atrat! Tur nu Bērziņam taisnība.
vdz
v
Visu cieņu Bērziņam! Dombrovskim konkurentu pašreiz nemanām, bet partijai kopumā gan!
Jodo
J
Domāju, ka Dombrovskim neviens pogas neizgriezīs....
DODO
D
Kur neizgriezīs, melošanā? Jā, tur dombrovskim konkurentu nav
  • 4
  • 2
Troll
T
Premjers būs kāds no ZZS kandidātiem, tas ir pilnīgi skaidrs. Bet lai tas netraucē mums balsot par VL! Fantomass vbt būs tieslietu ministrs, un tas nebūtu sliktākais variants. Nacionālistu smaga kļūda ir tā, ka nepiedāvā Dzintaru par premjeru. Arī Dzintars diez vai tiktu, bet balsu būtu divreiz vairāk. Laikam jau par Fantomasu bija TB spiediens. Šī lai ir vēl viena motivācija Tēvzemes Bebrus no saraksta svītrot laukā bez žēlastības! Lai arī tur ir labi cilvēki, bet pieraduši snauduļot pēc sava kādreizējā šefa parauga, svītrot viņus - tas būs visas partijas labā.
to Janka
t
Neesi tā kā nedaudz sajaucis laupītāju ar policistu? Nu var jau klaji bļaut uz policistu, ka viņš ir laupītājs, bet laupītājs ir nevainīgs, bet tad māc šaubas par Jankas saprāta spējām. Vienotība vēl jo projām strebj zupu, kuru ievārīja PLListi. Un starp citu, paši PLListi no varas atteicās un negribēja iet valdībā, tādējādi parādot savu gļēvulību un nododot savus vēlētājus. Pat Šlesers ir atzinis, ka nav rīkojies pareizi. Tā kā pietiek demogoģēt Kremļa propogandas stilā, kad par paša noziegumiem vaino otru. Šitādi Jankas ir apzināti propogandisti vai arī tiešām prātā atpalikuši.
fakts > Janka
f
....banka uztaisa "atmaksas brīvdienas" ------------------ latviski saka - banka iekārto apmaksātas brīvdienas, Maška. Ko jums tajā Saskaņas Centrā māca?
  • 7
  • 2
Janka
J
Nu ja "labais" policists Dombrovskis piever acis un neko nedara, kamēr ierēdņi un "savējie" zog cik spēj to kas vēl atlicis, un pašam policistam vēl banka uztaisa "atmaksas brīvdienas", tāpat vien, pilnīgi nesavtīgi... Un atrodas vēl naivie, kas tam tic...
  • 3
  • 6
jurka
j
visi analizē pēc viņiem pieejamās informācijas, iespējams janka zina ko vairāk
  • 1
  • 3
jurka
j
visi analizē pēc viņiem pieejamās informācijas, iespējams janka zina ko vairāk
  • 0
  • 2
Vecis
V
Es balsošu par Visu Latvijai, bet tas Bērziņš gan pilnīgi dumjš, ja jau pašā sākumā atzīst ka ir švaks un nespēj konkurēt ar citiem premjera kandidātiem! Premjera kandidātam vajag pārliecību un enerģiju pārliecināt visus, ka ir vislabākais! Bet šitais Gaidis tik čīkst un žēlojas, ka citi labāki, tfu!
vilis
v
Labs virsraksts.Labs kandidāts.Bija labs TM ministrs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas