Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +4 °C
Apmācies
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Bez pārsteigumiem: Krievu savienības līderi EP vēlēšanās būs Ždanoka, Mamikins un Mitrofanovs

Partijas Latvijas Krievu savienība (LKS) līderi Eiropas Parlamenta (EP) vēlēšanās būs politiskā spēka līdere Tatjana Ždanoka un pašreizējie EP deputāti Andrejs Mamikins un Miroslavs Mitrofanovs.

Iepriekšējās EP vēlēšanās Mamikins startēja no Saskaņas saraksta, taču 13. Saeimas vēlēšanās bija pirmais numurs LKS sarakstā Rīgā.

Ždanoka darbojās šajā EP sasaukumā, taču pirms Saeimas vēlēšanām nolika mandātu, lai iesaistītos Latvijas parlamenta vēlēšanu kampaņā. Viņas vietā EP pašlaik darbojas Mitrofanovs.

LKS valde sestdien apstiprināja EP vēlēšanu sarakstu, un vēlēšanās startēs arī Jevgeņija Krjukova, Ludmila Ušakova, Elita Kosaka, Inna Djeri, Jakovs Pliners, Vladimirs Buzajevs, Viktors Guščins, Irina Bobkova, Àleksandrs Filejs, Àleksejs Vasiljevs, Àndrejs Pagors un Àleksandrs Livčaks.

Šodien tika noskaidrots arī Jaunās konservatīvās partijas saraksta līderis EP vēlēšanās - tas būs politologs Andis Kudors.

EP vēlēšanas notiks maija beigās.

Top komentāri

Vecā derdzīgā žīdu vecene
V
intervijā UZ LĪNIJAS apgalvoja, ka komunisms ir bezmaz KRISTIETĪBA. Tad nu gribas pavaicāt: vai tā ir kristietība, ja citu valstu teritorijā ieved tankus, un lielu daļu tautas aizved uz Sibīriju nobendēšanai?
Nodokļu maksātājs
N
krievu okupētā LTV7 jau audzina jaunus ušakus, mamikinus un piždanokus... sāk kā prokrieviski žurnālisti , beidz kā pretvalstiski teroristi...
valsts droshiba
v
shitie prni nesezh cietumaa bet netrauceti apdraud ES????
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Likumprojekts ignorē vietējos uzņēmējus

Par zaļās politikas nozīmi transporta jomā un valdības līdzšinējo politiku Guntars Gūte sarunājas ar Latvijas Biodegvielas un bioenerģijas asociācijas (LBBA) valdes locekli Induli Stikānu .

KNAB un SAB neesot saņēmis nevienu iesniegumu no Kadžuļa

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) līdz šim nav saņēmis nevienu iesniegumu no uzņēmēja Renāra Kadžuļa vai kādas citas personas saistībā ar iespējamu 2014.gada Saeimas vēlēšanu rezultāt...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas