Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +26 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 23. maijs
Leontīne, Ligija, Lonija, Leokādija

Bičevskis: finanšu sektoram jāspēj atgriezties starptautiskajos finanšu tirgos

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Imperial XII
I
Pakarināt viņu vienā zarā kopā ar Andri!
X
X
Laikam sāc jukt prātā.
Ieva
I
Izskatās, ka rižā spīkere beidzot panāca savu - izsvēpēja Bičevski labi tālu. Bet var'būt tā ir labāk, varēs puisis beidzot nekalpot visiem rējējiem par peramo zēnu.
Q.
Q
Ar cirvi pa kaklu - tas ir vienīgais, ko Bičevskis ir pelnījis.
Aivars B.
A
Nezinu par Bičevska lomu,bet Latvijas Banka un Godmaņa valdība izglāba zviedru bankas+Parexsu,upurējot reālo ekonomiku.Islandē pret baņķieriem u.c.kas iegrūda valsti bedrē iet izmeklēšana,kas pie mums? Iesaku uzspiest googlē " death of the social europe model " palasīt ko raksta neatkarīgi ekonomisti.
KAKA
K
Ar tiem investoriem veicini valsts izpārdošanu. Tu fiksi mūc, citādi mēs zinām kas par nelieti Latvijā esi.
klau
k
triecēj, pastāsti, ko Tu labu valstij devi? Pat analaīzi nejēdz kaut cik sakarīgu uzrakstīt, plebeja murgi.
PAGA
P
Paanalizēsim //1.ieviesa deklarēšanās sistēmu, lai cilvēkus nečakarētu ar pierakstiem, viņu sauc arī par deklarēšanās tēvu LV.// Skaidru sistēmu aizstāja ar neskaidru, kura rada problēmas un iespējas paslēpties, blēdīties un uzdoties pilnīgi svešā vietā! //2.ieviesa klientiem ērtu un draudzīgu sistēmu pasu izsniegšanā, pēc tiem akmens laikmetiem, kad visi ar konvertiem&konjakiem pie reģionālajiem pasu centru pārstāvjiem diedelēja pases. Korupcija zēla, tas tik likvidēts, centralizējot un izveidojot mūsdienīgas klientu apkalpošanas vietas, gandrīz pirmās LV.// Piedod, kas grib nopirkt, tas to var arī tagad, bet dažs labs jau taisās tirgot pases par mlijonu eiro - no tās pašas partiju savienības //3.Ja būtu valdība piešķīrsi naudu, tad mēs pa priekšu igauņiem būtu ieviesuši ID, viss bija sagatavots, tagad esam atpalcēji.// Ja tantei būtu riteņi! Kas tad traucēja - paša partija, bet varbūt tāds bija mērķis. Turklāt ne jau pats izstrātdāja, bet pasūtīja utt. //4.ieviesa tieslietās normālu darbības stratēģiju, viņa laikā tiesu darbs kļuva daudzkārt raitāks, kopā ar Āboltiņu dadz labas lietas tieslietās reformēja. Viņa laikā darbs tieslietās prestiža ziņa izauga no nekā un kaut ko vērāņemamu.// Uja, ūja - rebes plaukst un zeļ - cik tiesneši jau nesēž? //5. palīdzēja LV ienākt trešam konkurentam mobilajos sakaros, pēc kā katram mobilo sakaru lietotājam vistiešākajā veidā bija iespēja baudīt izmaksu samazinājumu.// Vai tiešām> Ka to pierāda? //6.izveidoja izcilu komandu FM ar ļoti ierobežotiem resusriem, diemžēl valdība (pamatā ZZS dēļ) neņēma vērā arī izstrādātās nodokļu politikas vadlīnijas. vel var saukt daudz un daudz, tagad nosauc 0.0001 lietu, ko izdarīji valsts labā?// Kur tad i tā KOMANDA!!!!! - neko citu izdomāt nespēk, kā vien CIRPT un mazināt! Tādus būtu jāpatriec - kopā ar draugu vašķi un co
baidos
b
ka FM tagad juks un bruks, grūti bez laba vadītāja, bet nu cerams izdosies atrast kaut vai uz pus tik spējigu kā Bičevskis
esi atpalicis
e
nekādos draugos ar Šķēli nav, strādāja valstiski, kaut vairāk tādu būtu bijis. Es pat nezinu kādiem jābūt idiotiem lai nesaprastu kāds tas ir zaudējums valsts pārvaldē.
rējējiem
r
1.ieviesa deklarēšanās sistēmu, lai cilvēkus nečakarētu ar pierakstiem, viņu sauc arī par deklarēšanās tēvu LV. 2.ieviesa klientiem ērtu un draudzīgu sistēmu pasu izsniegšanā, pēc tiem akmens laikmetiem, kad visi ar konvertiem&konjakiem pie reģionālajiem pasu centru pārstāvjiem diedelēja pases. Korupcija zēla, tas tik likvidēts, centralizējot un izveidojot mūsdienīgas klientu apkalpošanas vietas, gandrīz pirmās LV. 3.Ja būtu valdība piešķīrsi naudu, tad mēs pa priekšu igauņiem būtu ieviesuši ID, viss bija sagatavots, tagad esam atpalcēji. 4.ieviesa tieslietās normālu darbības stratēģiju, viņa laikā tiesu darbs kļuva daudzkārt raitāks, kopā ar Āboltiņu dadz labas lietas tieslietās reformēja. Viņa laikā darbs tieslietās prestiža ziņa izauga no nekā un kaut ko vērāņemamu. 5. palīdzēja LV ienākt trešam konkurentam mobilajos sakaros, pēc kā katram mobilo sakaru lietotājam vistiešākajā veidā bija iespēja baudīt izmaksu samazinājumu. 6.izveidoja izcilu komandu FM ar ļoti ierobežotiem resusriem, diemžēl valdība (pamatā ZZS dēļ) neņēma vērā arī izstrādātās nodokļu politikas vadlīnijas. vel var saukt daudz un daudz, tagad nosauc 0.0001 lietu, ko izdarīji valsts labā?
Tā ir
T
Bičevskis ir Sķēles komandas cilvēks diemžēl.
Nu jaRedz
N
tas tikai pierāda, ka banku - finansu plutokrātija ir cieši saaugusi ar valsts struktūrām, oligarhiju un starptautisko kapitālu
kauns
k
Nu žēl, ka baņķieri nespēj pastāvīgi domāt! Lielāku kaitnieku Latvijas interesēm grūti atrast. Valsti novest līdz kliņķiem un pēc tam dabūt kolosāli slitu vietiņu sabiedriskajā sektorā? to vajag mācēt!
PB
P
Varbūt ATKAL NEVAJAG tur atgriezties?Vvienīgi, ja mērķis ir ātrāk norēķināties ar kreditoriem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas