Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +18 °C
Apmācies
Pirmdiena, 3. jūnijs
Ineta, Inta, Intra

Biedrība: pēc balsojuma par Maizīti jāuzlabo Saeimas vēlēšanu likums

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
normis
n
Tev tas liekas galvenais, man savukārt ir cits viedoklis un es ticu parlamentārai republikai, kāda tā ir Satversmē.
PL
P
Šī vēlēšanu reformu biedrība jau formāli pastāv gadiem ilgi, bet vēlēšanu likumprojekta nav. Ja tāds būtu apspriests sabiedrībā, pilnveidots un atbilstošs, to varētu virzīt tautas nobalsošanai. Taču šie biedrības biedri i nedomā ķerties klāt pie galvenā - izslēgt partrokrātjas varas monopolu - visa posta cēloni un dot tiesības uz varu arī bezpartejiskajiem. Partiju frakciju vadītāju diktāts, kā balsot, ir absurds, eh, ko te runāt, biedrības biedriem ir bailes nostāties pret partiju bosiem vai arī trūkst racionālo resursu, par ko liecina biedra sacītais, ka zīmogs pasē ir neatbilstošs Satversmes prasībai par aizklātātām vēlēšanām. Satversme šo aizklātumu taču attiecina tikai uz balsošanas aizklātību - par kuru balso. Citādi arī vēlē'tāju saraksts iecirknī būtu pret Satversmi, arī ierašanās iecirknī, būtu jāiet maskā...
atbalstu
a
Tauta daudz runā, bet uz referendumiem neiet. Līdz ar to mažoritārā sistēma atkrīt, jo tas ir grozījums Satversmē un būtu jāpieņem referendumā ar 750 000 balsu (kuru nav un nebūs, jo tauta gulšņā dīvānos un uz referendumu iet negrib) Atliek vienīgi tie Vēlēšanu likuma uzlabojumi, ko var pieņemt ar vienkāršu balsu vairākumu Saeimā. Šos vēlēšanu reformas biedrības piedāvājumus var pieņemt arī patreizējā Saeima.
jurkinc
j
shadi gadijumi tikai to pieraada..
Šampēteris
Š
...ir nepieciešams turpināt uzlabojumus Saeimas vēlēšanu likumā. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ma nuprāt, neatkarīgi no balsojuma par Maizīti.
Lauķis
L
Kļūda aicinājuma 2. punktā: nevis maldīgos, bet gan melīgos apgalvojumus utt...
pildspalva
p
nē, tas ir vienreizēji! nupat kā nokomentēju, ka tak jau ,,jamie,, sāks locīties, kā zuši uz pannas, ka gan jau būs vēlreiz ,,balsošana,, (nu pagaidām vēl jau NAV!), jau nākošais raksts, kas jāmaina, kur jāmaina, cik jāmaina un kāpēc... vai domājat, ka valsti vada simt ,,gurdās galvas+ prezidents?,, nēa! valsti vada viena pildspalva ar saviem murmuļojumiem un sašutumu par neesošām atejām, pensiju absurdumu pret nostrādātajiem gadiem, šļursa melošanu par darba vietām, viņa nocirstajām priedēm un vēl visādiem brīnumiem manā valstī! nu ko tad brīnāties par to, ka valsts ir ...(koroče, tur, kur viņa ir! īsto nosaukumu tai vietai cenzs nelaidīs cauri!). Jā, vēl + čelovekkomentāri pa Dienu, kur tikai var iesprausties! valsti vadu es-pildpalva kopā ar čeloveku! ko tad brīnāties, ka esam tur, kur mēs esam? viena pensionāre ar nacionālistisku nokrāsu un traks plānprātiņš!
brīnos
b
Atsevišķu Saeimas deputātu medijos atklātā dubultmorāle sakarā ar balsojumu par Augstākās tiesas priekšsēdētāja izvirzītā Ģenerālprokurora kandidāta apstiprināšanu amatā kārtējo reizi ir aktualizējis jautājumu par pārstāvniecības kvalitāti un deputātu atbildību savu vēlētāju priekšā. ------------------------------------------------ -------- Nu ko var MULDĒT tādas APLAMĪBAS! Ja pajauitātu VĒLĒTĀJIEM, tad LIELĀKĀ daļa būtu PRET Maizīša kandidatūru! Ja 10 gados ikviens (!!!) ir redzējis cik varonīgi 10 gados Maizīša k-gs ir cīnījies PRET Latvijas valsts IZZADZĒJIEM! Latvijas Valsts IZZADZĒJI ņirdz par STULBO latvieti, kurš pat ar Maizīša ģenprokuratūras palīdzību 10 gados IZZADZĒJUS NAV ielicis cietumā!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas