Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Bijušajiem Dienas vadītājiem – prāvi uzkrājumi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
zviedrs
z
.. nu neesmu es Kaža, parstais Latvijas padomju laika produkts.... tas ta, lai Kažam netiek mani nopelni. Bet es varu piekrist lielā merā faktam, ka mediji - un tai skaita Diena un Elerta - diemžel ir veicinājusi tadas attieksmes veidošanos - ka Latvija godīgi bagats nevar palikt. Tikai pedeja laika kaut kādu pozitīvisma kampaņu rezultātā prese atspoguļo daudzus normalus cilvekus, kas ar darbu attīsta uznēmumus un kuriem aiz muguras nerēgojas šaubīgas privatizācijas. Es tikai uzskatu, ka ir liela atskiriba starp cilvekiem, kas sak no nulles un attīsta (kaut vai Lido un Kolonna) un tiem, kas izmantojot dienesta stāvokli privatizē lēti lielus uzņemumus - un lēnā gara izzog ar dažādiem paņemieniem... Vai tad grūti atšķirt - kāds saimnieks bija Ēlerte un kā izauga Dienas izdevniecība - kads saimnieks bija Preses nama saimnieks vai Ave-Lat grupas saimnieks - kur palicis tikai Ave Lat sargs, bet no razotajiem palikusi tikai tie, kas laicīgi izspruka no grupas, ka Balticovo... nezinu, man ir subjektīvs viedoklis - es ticu, ka Elerte ir pret korupciju - un esmu par vinu.
alfredonkulis
a
Nu bet kārdinoša gan šī Sarmīte ir... Uh!!! Un ja mācēja Dienu nogremdēt, tad pratīs to izdarīt ar visu valsti, ja kas! Vai šim atgadījumam nav kāds sakars ar pārdodamo septiņgadīgo Nīlas krokodīlu? Kaut kā ...
duris jobelis
d
nevis kabatas, bet klēpja kalvītis. būsim precīzi.
drakons
d
Juris Kaža, ja nemaldos? Vēlos norādīt, ka tieši Dienas fanātiskā apsēstība ar korumpētu politiķu un biznesmeņu meklēšanu ir veicinājusi Latvijas sabiedrībā neiecietību pret turīgiem cilvēkiem. Tagad mainīt domāšanu, ka bagāts vienlaikus ir veiksmīgs, godīgs un foršs, ir par vēlu. Kur nu vēl ar Sarmītes Ēlertes piemēru. Ēlerte ir ciniska, augstprātīga un nesmaida.
inese
i
... sanaca smiekli - tiesam, vajadzeja gan tīties prom. Diemzel nopirku citu maju - riktigi uzskruvetu cenu, kas visas cenas bija augsa...:-) ta ka bagata biju tikai pusgadu. Nu bet tagad cits labums - pirmkart - ir maja bez kredita un ja bus japardod ipasums, tad sanaks ar zaudejumiem un nebus nodoklis jamaksa... Katrai lietai ir sava gaisa puse. Un tiem, kas interesejas par izcelsmi - māju mantoju (tatad laikam sanaks, ka NEGODIGI IEGUTS pēc latviesu skalas?) Interneta Latvija atškiras no dzīvās Latvijas (respektīvi - 3D versija ir daudz gaisaka un kulturalaka, nekā virtuala vide šeit...) - tā kā priecajos, ka nepanemu naudu un neaizbraucu. es ticu Ēlertei - jo redzu, ka vina cīnas par intelektu un godpratibu. Un vinu protams nometās ar dubļiem visi tie, kas pārtiek no koruocijas - jo ja tam maisam aizvers galu, tad daudziem būs janomaina dzivesveids. un jasamazina apetīte.
un
u
Interneta publika ir kvekšķu bars. Labāk aizej prom.
zviedrs
z
Latviesu interneta publikas komentari ir spilgta ilustracija un izskaidrojums, kapec Latvijas politika un ekonomika ir tur, kur ta ir. Vairakums (piedodiet tie, kas ir mazakums un draudzējas ar intelektu, bet jūs man piekritīsiet...). vienkarsi ir... vai nu atpalikusi, vai nu mulki, aprobezoti un provinciali, skopi un nenovidīgi, bet, galvenais, NEIZGLĪTOTI. Izskatās. ka ari slinki, jo darba laika dienam var sedet INTERNETA un apriet katru, kas kaut ko dara, kaut ko ierosina darīt savadak, pamatoti un konstruktivi kritize, lai uzlabotu stavokli. Pulis, kas visu vispirms noliedz, katru uzskata par zagli - tikai ne sevi (kaut gan stradajot ar algu aploksnē esi tads pats zaglis, kā tas, kas izkrapj pensionaram pēdejos 100 latus), katru uzskata par muļķi - tikai ne savi. kas uzksata k avisiem jamainas - tikai ne pašam. Tipisks iedomigs aprobezots, mantkarigs tips - videjais latvietis. Tads vins iet uz vēlesanam, tadus pasus ievel, un ta vins dzivo. Pie visam nelaimem vainojot sosru, homoseksualistus un mistiskus zidus utt - pa citplanetiesus un visbeidzot pasu Dievu. Tikai ne sevi...
auto
a
Nesaprotu, vai ar šādiem tendencioziem rakstiem-žestiem Jūs domājat sasniegt to solīto objektivitāti, kuras dēļ cilvēki skries uz kioskiem pēc Dienas? Nekā nevar uzticēties Jūsu objektivitātei, tātad tā nevar būt nekāds iemesls skriešanai. Piemēram, man pašreiz viens no pēdējiem ir NN.
Smiekligi
S
Bendik, kādas narkotikas tu lieto? Jeb varbūt tikai esi pārcepies saulē? Ēlerte esot veikusi tautas sanaidošanu un valsts varas novājināšanu... Hm, gudrie un kompetentie neoligarhi Šķēle, Šlesers un Lembergs ar kabatas kalvīšiem, slakteriem un citiem "nasing spešaliem" visus gadus zaga un shēmoja, šķērdēja valsts naudu. Tad iestājās pakaļa, bet vēl vajadzēja Godmanim glābt Karginu un Krasovicki, ņemot aizņēmumu SVF. Manuprāt, visi šie "tautas un valsts varas balsti" būtu pelnījuši sēdēt uz mietiem kā turki Drakulas laikā. Bet nē, šie vēl kandidē Saeimas vēlēšanās! Tādēļ arī esam ES Zimbabve!
auto
a
jā, jauki. rakstam pat nav uzrādīts autors.
soross
s
ko cepaties - man bija par daudz naudas, es iedevu! Tagad man vieglāk dzīvot. Smuka un gudra sieviete - vai tad man zēl...
rod>>>>Nana
r
Ēlerte ir Vienotības lielākā kļūda - politiķa tēlam tomēr liela nozīme, bet arogance atbaida. ------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------ ------------------ Nebij gan! Ēlerte vēl līdz šim bauda lielu ietekmi masu medijos un tas ir ļoti svarīgi,lai tādi diletanti,kā Jl un lipekļi iekļūtu saeimā. Faktiski viņā diktē noteikumus-kurš iekļūs saeimā.
Tā nu tas ir...
T
Izskatās jaunie Dienas vadītāji sāk darboties jauno īpasnieku interesēs,neredzu rakstam citu jēgu.Nauda ir pilnīgi atbilstoša ilgi strādājoša,labi atalgota redaktora ienākumiem,nav ne vekseļu ne lielu parādu un skaidras naudas uzkrājumu.
Jānis
J
Pienāks laiks un visi šie tipi tiks sodīti....
Latviete
L
Tā nav nemaz tik liela nauda , pilnīgi normāla naudiņa strādājot tik ilgu laiku redaktora amatā . Pilnīgi normāli iekrājumi un neko sevišķu te nesaredzu . Paskataties kādi uzskrājumi ir citiem , tad varēsim salīdzinat , darba kvalitāti , godīgumu un atbildbu . Nesaprotu kam šis raksts bija vajadzīgs . Dienas lasītāja .

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas