Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +6 °C
Viegls lietus
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

Bondars, Pabriks, Pūce un Krauklis vēlas apvienot spēkus Saeimas vēlēšanās

Mārtiņš Bondars (Latvijas Reģionu apvienība), eiroparlamentārietis Artis Pabriks (Vienotība), Vents Armands Krauklis (Vidzemes partija) un Juris Pūce (Latvijas attīstībai) rosinājuši apvienot spēkus startam nākamgad gaidāmajās Saeimas vēlēšanās.

"Startam 2018. gada Saeimas vēlēšanās ir nepieciešams apvienot izlēmīgus un mūsdienīgi domājošus politiķus un partijas no visas Latvijas, kuru vērtības sakņojas Rietumu demokrātijā un kam rūp mūsdienīga, izlēmīga un dinamiska Latvija, nevis tikai tās galvaspilsēta Rīga," pausts politiķu paziņojumā medijiem.

"Lai dinamiski attīstītos, pietiktu ar dažiem politiskajiem spēkiem. Tāpēc arī aicinām sadarboties un apvienot spēkus," paudis eiroparlamentārietis Pabriks. "Nevarēšana pabeigt iesākto atspoguļo to, kur šobrīd esam. Latvija arvien straujāk atpaliek no saviem kaimiņiem Baltijā. Iepaliekam ne tikai igauņiem, bet tagad arvien biežāk dažādās jomās mūs apsteidz arī Lietuva."

"Šobrīd vairāk kā nekad ir nepieciešams politiskais spēks, kas balstīts rietumnieciskās vērtībās un ir pamats nacionālajai drošībai, sabiedrības attīstībai un konkurētspējīgai ekonomiskai politikai. Tāpēc aicinām apvienot spēkus kopīgam startam, lai iestātos par visu Latvijas novadu interesēm un risinātu valstiski svarīgus jautājumus, nevis pārstāvētu tikai Rīgu vai nelielu grupu intereses. Situācijā, kad tiek apšaubītas demokrātiskās Rietumu vērtības ir bīstama – tikai četru gadu laikā orientācija uz Austrumiem var izmainīt Latviju līdz nepazīšanai," uzskata Bondars.

Paziņojumam pievienojas arī jau esošie Saeimas deputāti Romualds Ražuks un Anrijs Matīss (abi - Vienotība), Latvijas attīstībai rindās esošie Rīgas domes deputāti Iveta Ratinīka un Anete Jēkabsone-Žogota, kā arī vairāku reģiona pilsētu un novadu pašvaldību deputāti. 

Saeimas 13. sasaukums tiks ievēlēts 2018. gada 6. oktobrī.

Top komentāri

leo
l
Visi tie, kuri šodien taisa MŪSDIENĪGU partiju, jau sastāv kaut kādās partijās. Vai tad viņi paši un viņu pašreizējās partijas līdz pagājušajai pirmdienai nebija mūsdienīgas. Vai tad pats spicākais Eiroparlamenta deputāts Kariņš, kurš aģitē par Vienotību nav mūsdienīgs? Un ar ko Pabriks mūsdienīgāks par Piebalgu vai Rinkēviču? Kā mēra mūsdienīgumu? Kilogramos, centimetros vai decebelās?
Joks.
J
Visi vecie blēži vācās baros (kā jau rudenī)... uz saulaino tāli... uz SILI (lai tautu varētu čakarēt un paši lekni slaistīties)! Joks.
pēteris
Vai patiešam tauta būs tik stulba un skries pakaļ šiem karjeristiem, bļauriem???
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vai ticēt skaļiem virsrakstiem par slavenībām?

Ziņa par slavenības nāvi, aicinājums izlasīt rakstu par nepatikšanām, kas skārušas vienu vai otru sabiedrībā pazīstamu cilvēku, jau ilgstošu laiku ir neatņemama krāpniecisku kampaņu sastāvdaļa. Iemes...

Amerikāņu kruīza ceļotāji atgriežas Baltijas jūrā

“Šis bijis grūts laiks Baltijas jūras reģionam, bet ir cerības, ka pakāpeniski atkal atgriezīsimies pie augšupejošas tendences, kā tas bija pirms pandēmijas un Krievijas sāktā kara sākuma Ukrainā”...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas