Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Borovkovs balsos "par mazāko ļaunumu", balsi atdos par VL-TB/LNNK

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
AA
A
Es par SC, jo tie ir vienīgie, kas var kaut cik šo valsti savest kārtībā.
Aleks
A
Nu, ja jau pieļauj ļaunumu pašos pamatos, tad jau man nav ko teikt. Ļaunums ir un paliek ļaunums, neskatoties uz to, ka tas liels vai mazs.
Latvietis, nevis nacists
L
Borovkovs labi pateica: "Viņaprāt, ekonomiskā programma visveselīgākā ir Saskaņas centram, "tomēr man latviešu valodas, okupācijas jautājums ir pārāk būtisks, lai balsotu par SC"." Tas saucās tā- Ivans šai vakancei ir daudz piemērotāks, jo ir pieredze un izglītība, bet Jānis ir mans draugs- man svarīga ir draudzība, a Latvijā, lai ir tā kā ir. Jūs vēl neaizmirstiet to, ka vācieši gadsimtus terirozēja latviešus, zviedri arī ne pārāk labi izturējās un varam, tad novilkt dzeloņdrāti ap Latviju. Bet vislabāk iesaku izlasīt Ernesta Buivida grāmatu "Latvijas ceļs no Krievijas impērijas PSRS un ES"- laba grāmata (bet vienīgi krievu valoda, jo cik saprotu, tad latviski tādu nevēlējās publicēt- pārāk daudz faktu."
super
s
tagad skaidrs, ka jābalso par labāko ekonomisko programmu :)
A.
A
Atbalstu. Saskanas centrs savu popularitati ieguvis tikai un vienigi krievu nacionalradikalisma delj. Tapec tas spej apvienot gan komunistu Rubiku, gan kapitalistu Usakovu, gan baru krievzidu bez jebkadas politiskas platformas, bet ekonomika pakartota Krievijai. Neesam aizmirsusi, ka vairums SC ir absolūti nekompetenti neprašas- pirms 20 gadiem šie komunisti - neprofesionāļi ļāva sabrukt PSRS, bet tagad iedomajas, ka vares ko izdarit Latvijaa... Pajautājiet cik viens krievu politikānis (nejaukt ar normālu krievu tautības cilvēku, kurš pamazām asimilējas Latvijā vai jau aizbraucis uz savu dzimteni) vidēji Latvijai nomaksājis nodokļos, pirms dot tiesības runāt...
Kaspars
K
Visu Latvijai šajās vēlēšanās ir vislielākais labums!!!!! Es arī par Nacionālo apvienību!!!!
lauķe
l
Juristu ģilde jau gaužam reti atklātībā izpauž savas simpatijas kādam politiskam spēkam, it īpaši tiem, kuri aizstāv latviešu tautas intereses....... Visu cieņu Borovkova k - gam, ka nebaidijās publiski paziņot savu nacionālo stāju!
ruksis ---->Borovkovs
r
Partija kas iestājās par progresīvā ienākuma nodokļa ieviešanu un pret Latvijas krieviskošanu (Šlesera stilā) -- domā par valsti.
Duņa tonkoprjaha>viķa
D
Pats piedalies boļševismu slavinošos gājienos?
Sintija
S
Par ko gan vēl,ja ne par VL! Taču ne jau par 1991.gada iztikas minimuma,22% PVN maizei un 49,50 latu minimālās pensijas saglabāšanu,PVN paaugstināšanu par 9% apkurei,medikamentiem,zīdaiņu pārtikai,sabiedriskajam transportam,presei un grāmatām!
Tieši tā!
T
Balsošu par VL-TB/LNNK,nevajadzīgos izsvītrojot! Balsošu par progresīvo ienākuma nodokli un ministriju apvienošanu! Ienākuma nodokļa progresivitātes palielināšana vien un sociālā budžeta konsolidēšanas turpināšana mani neapmierina! Bet četrpadsmit ministrijas Latvijā ir nerpieciešamas tikai "Vienotībai",Zatlera Reformu partijai un Zaļo un Zemnieku savienībai!
Dr.xy
D
Vai raksta autors Borovkovs ir politisks un ekonomisks analfabets,vai ari provokators ? Borovski! SC NAV un NEVAR but nekada ekonomikas programma,jo SC ir pretvalstiska organizacija,kura tiek finanseta un darbojas "tuvejo arzemju" uzdevuma, lai iznicinatu Latvijas Valsts neatkaribu. Borovski,ja Jus skaitaties jurists,tad Jums vajadzetu zinat Soda likuma 69.punkta saturu par Valsts nodevibu.
Dr.xy-jam
D
ja Tu prastu lasīt, tad saprastu, ka visi publicētie viedokļi ir intervijas. Man jau gan nezin kāpēc liekas, ka tāds latvisks skaudības velniņš jūs moca, ka nevienu preses izdevumu neinteresē jūsu viedoklis.
  • 0
  • 0
Smertins
S
Eduards Berklavs savu mērķi īstenoja 90 jubilēja pirms aiziešanas mūžībā.Sekmīgi izveidojot Nacionālo apvienību VL-TB/LNNK,kas aizstāv pamatnācijas latviešu intereses savā zemē.
Udox
U
Stāsts par mazāko ļaunumu jau ir apnicis. Cik ilgi var?
Udox
U
Kā var teikt, ka SAskaņas centram ir sakarīga ekonomiskā programma? Izņemot stāstus par to, ka palīdzēs visiem un visu attīstīs, tur nekā nav. Var jau būt, ka ir kāda, kas tiek slēpta no tautas acīm un rādīta tikai izredzētajiem, bet būtībā SC programma neatšķiras no nekam nederīgajiem Šlesera un ZZS solījumiem.
Andis
A
Ja var runāt par SC ekonomisko programmu, tad ekonomikā ir jābūt pilnīgam muļķim.
  • 6
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Stājas spēkā vilcienu kustības pavasara grafiks

Šodien stājas spēkā vilcienu kustības pavasara grafiks, paredzot papildu reisus Tukuma, Skultes un Aizkraukles dzelzceļa līnijās, informēja AS Pasažieru vilciens (PV) pārstāvji.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas