Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Borovkovs: Pēc vēlēšanām redzēsim, ka vēlētāji paši sev ielikuši vāju atzīmi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Diemžēl
D
Vēlētājiem beidzot vajadzētu apjēgt, ka nekad mūžā viņu intereses neaizstāvēs uzņēmēji, baņķieri , īpašnieki u. c. lliberāli labējās partijās apvienojušies. Bet Latvijas tautas trūcīgākā daļa 20 gadus balso par labējām partijām un tad vaid , ka tās neaizstāv viņu intareses. Bet tas ir tikai normāli, ka labējām partijām ir atbilstoša politika. Arī nākošajās Saimas vēlēšanās nestartēs neviena daudzmaz nopietna , daudzskaitlīga darba ņēmēju intereses konsekventi aizstāvoša partija . Tā ka tauta atkal varēs turpināt zākāt tos deputātus , ko būs ievēlējusi . Jo citu jau nav.
Ina
I
Piekrītu // ļoti svarigs būs jaunās partijas saturs un nevis dibināšanas fakts pēc būtibas.
: )
:
"/..../ deputāti, kuriem vēlētājs izteicis neuzticību, nevar kandidēt nākamajās, varbūt pat divās nākamajās vēlēšanās." Varbūt prātīgāk padomāt par vēlēšanas sistēmas dīvainību, t.i., likums atļauj kandidātiem iegūt mandātu, kaut vairāk vēlētāji viņa vārdu izstrīpo nekā dod plusus. 5. Saeimā 30 tādu neveiksnieki tika tika pie vietas Saeimā, 6. Saeimā – 7, 9. Saeimā - 1, bet patlaban 10. Saeimā- 11 deputātu. Viņiem netika izteikts neuzticību? Tad kādēļ viņiem ir vieta Saeimā?
sistēma nedod klapi...
s
To nevar uzvarēt ar kaut kādām tur "demokrātiskām" vēlēšanām. Jo no demokrātijas tur pat smaržas nav... To ļoti labi zin tas, kuru ielika vienpersoniski Godmanis, neskatoties ne uz ko. Krievijai ir bijušas intereses un vienmēr būs Baltijā. Rīga ir Krievijas interešu centrā. Un Borovkovs ļoti labi to zin, kad reklamēja šlesera "enerģijas" dzērienus.... Lai nu kur atrastos jūrmala ? Un lai nu kam ta piederētu... Un lai nu kur atrastos sliktie leģionāri ... ?
hop
h
>albertam brauc jumts. Nabaga vēlētājam jāēd tā šķidrā, smirdīgā putriņa, kuru viņam priekšā noliek "partiju" saraksti.
Joks
J
Ideālists. Būs kā parasti.
alberts
a
Protams,ja letini kārtējo reizi uzkaps uz grabekli,uz jaunu partiju,ZRP,tad protams - viss vēja - tapat ka tas bija ,kad naivie letini skreja un balsoja par Tautas partiju,Jauno laiku,Vienotibu,ZZS - kuras nu ir pagultē! Jabalso par - VL- vienigais kuri var neļaut sagraut LATVIJU! Vienīgie kuri stavēs pretī Kremļa ielikteņiem un vinu līdzskrējējiem.Ja kads CER,ka SC palīdzību Kremlis iedos "piena upes ķīseļa krastos" - tad lai paskatās uz Baltkrievijas "laimes zemi" - krievi tacu nesteidzas viņus glābt,.
who cares
w
Ja es veicī nopērku iepuvušus kāpostus (jo cita nekā nav), un pēc tam tos izmetu ārā (kaut kādu daļiu nobaudījis un atzinis par nebaudāmu), nez vai var runāt par to, ka es tādējādi "lieku sev atzīmi".
bet kādas citas domas gan no šī mon
b
jūs gaidat?
Jūlis
J
Ne jau vēlētājiem pirmām kārtam ir jākļūst gudrākiem. Pirmām kārtām gudrākiem ir jākļūst politiķiem. Laikā, kad vēlētāji ir daudz radikālāki par politiķiem, patiesi var izvirzīties kāds, kas aizrauj sabiedrību ar savu radikālismu. Partijas vienkārši tā iegriboties nevar kļūt lielas. Priekš tam ir nepieciešama pareiza partiju politika. Mūsu partijas nespēj atbrīvoties no kompartijas ēnas. Tās nesaprot neko citu, kā tikai demokrātisko centrālismu, bet tas pēc būtības nevar būt masu partijas pamatā, ja vien nav nodrošināts ar totalitāru varu.
kk
k
Neko jau tu prātīgu nekad neēsi pateicis.
ups!
u
kāpēc visi komentāri dubultojas,dubultojas,dubultojas.....?
nez vai
n
Borovkovam ir morālas tiesības runāt par izmaiņām,politikas kvalitāti u.tml.lietām. Viņš ir ložņājis gar visiem taukumūļu galdiem tieši tajos brīžos,kad viņiem bija jāparāda durvis,nevis jāiet LNT prostituētajā studijā un tie jābalsta visnejēdzīgākajos veidos. Borovkovs palaidis garām iespēju paklusēt.Un klusēt viņam vajadzētu vismaz divas nākamās Saeimas,ja pielietojam viņa paša metodiku.
Svins
S
mani pārsteidz dažu manu tautiešu ticība ātrām un vieglām pārmaiņām. demokrātija nav tā lieta, kur pārmaiņas notiek ātri un viegli. pie tās ir ilgstoši un cītīgi jāstrādā. ir jālauž daudzi šķēpi, lai nonāktu pie kvalitatīva visai sabiedrībai apmierinoša risinājuma. tāpēc es arī uzskatu, ka šāda lēcienveidīga attīstība ir lemta neveiksmei. man ir cerības, ka kaut kas mainīsies, bet izmaiņas būs lēnas, sākumā grūti pamanāmas, tikai ar laiku sapratīsim vai pareizā vai nepareizā virzienā.
who cares
w
"demokrātija nav tā lieta, kur pārmaiņas notiek ātri un viegli" === ņem vien plašāk - "sabiedrība nav tā lieta..."
  • 0
  • 0
Maijaa
M
Tīkla administrator ! Novērsiet komentāru dubultošanos !

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas