Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +19 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 3. jūnijs
Ineta, Inta, Intra

Brigmanis: mazākuma valdību var destabilizēt tikai no iekšpuses

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
klusais-2
k
Paldies par pamanīto kļūdu!Mans draugs nav nekāds drauds!Atvainojos par drukas kļūdu!
KLM
K
Nezināju, ka BRIGBAŅA kungs ir bijis okupācijas varas atbalstītājs..... ........................................ ............................................................ ........................... Ko Jūs, cienītais, viņš nekad nav bijis prasts atbalstītājs - vienmēr bijis okupantu varas patiess balsts - augsta ranga poļitruks, gluži tāpat, kā biedrs Lemberga kungs, tikai ar to starpību, ka pēdējam vēl 140 apsūdzības sējumi padusē...sarūpēti ja brīvas Latvijas laikā....
nu bet
n
Tik gudrs brigmanis un no rokas arī ēd!!!
Acīgais..
A
Interesanti zināt kāds drauds kungam izteikts no personas kura apsaimnieko 150 hektāru zemes . Varbūt varēt paskaidrot kaut ko tuvāk par draudiem! Varbūt mums ari no kāda jāuzmanas?
resnītis
r
Lelle1 Tev visi ir slikti, kā esmu novērojis! Visus lamā par kucēm un mērgļiem. Kas esi Tu pati, ja vari tik pretīgi izrunāties! laikam vairāk neesi skolā mācījusies par 9 klasēm!
Acīgais..
A
Nezināju,ka BRIGMAŅA kungs ir bijis okupācijas varas atbalstītājs un tādēļ iestājies arī tās varas partijā. Būtu interesanti zināt vai LEMBERGA kungam ari bijusi kāda līdzdalība ar šo partiju vai augstākiem orgāniem ja tik labi saprotas ar BRIGMAŅA kungu ?
klusais-2
k
Piekrītu,ka LZS zīmols ir izmantots sautīgiem nolūkiem,bet latviešu lauku iedzīvotāju lielākā daļa ir LZS elektorāts.Varu apliecināt,ka lielākā daļa latviešu zemnieku balso par LZS.Piemēram, mans drauds,lauksaimnieks ,kurš apsaimnieko 150 ha zemes visās vēlēšanās ir balsojis par LZS.Piedevām jaunajos novados dominē LZS.
Apsmējos!
A
Skaidrs 14:03 18.Mar. Jaunam laikam atkal atkal tikai purkšķītis sanācis.
Apsmējos!
A
Valdošajai koalīcijai šodien neizdevās nodrošināt pārsvaru Saeimas Budžeta un finanšu (nodokļu) komisijā, kurā patlaban ir pieci koalīcijas un seši opozīcijas deputāti. Deputāti ar 46 balsīm par, 46 balsīm pret un trim deputātiem atturoties šodien noraidīja lēmumprojekta par deputāta Kārļa Šadurska (PS) atsaukšanu no Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas komisijas, lai viņu varētu ievēlēt Budžeta komisijā. Koalīcija arī vēlējās lemt par Aigara Štokenberga atsaukšanu no Sociālo un darba lietu komisijas, lai ievēlētu viņu Budžeta komisijā. Šī likumprojekta iekļaušanu Saeimas sēdes darba kārtībā šodien atbalstīja 46 deputāti, pret balsoja 45, bet četri deputāti atturējās. Kā LETA jau ziņoja, Tautas partijai pametot valdību, premjeram Valdim Dombrovskim (JL) Saeimā būs vien 47 deputātu atbalsts, turklāt deputāts Leopolds Ozoliņš (ZZS) jau ilgstoši ārstējas.
J
Brigmaņa kungs ir goda vīrs. Tāpēc jau ZZS visu laiku ir augstāks reitings kā citām partijām, izņemot SC. ZZS ir rīcības partija, gan jau sniegs padomu JL. Zīles kungs arī atbalsta JL.
Apsmējos!
A
Kur tu redzi Lelles komentārā rupjību? Tas vienkārši ir TP un JL siāmiešu gultas skats-akts.
Apsmējos!
A
Lembja stipendiāti tagad lielākie JL un Vienotības stutes!!!! Un JL spiedz no sajūsmas par šiem ZZS apkampienieniem. Kur tad JL un Vienotības ētika un estētika, pieņemot stipendiātu bučas?
Ir nu gan līmenis TPJO. Vienu rupjību visos rakstos cenšas pārkopēt. Un tā tā augstākā domas pilotāža.
vārds
v
Brigmanis sev uzsit cenu!
KLM
K
Brigmani, vecais komunist, tagad pa fikso sāc bombīt bankas.... ................................................. ............................................................ ............. Vai, cienītais, nu nevajadzēja piesaukt vārdu ''bombīt'' - vecais komunists var pārprast - sāks vēl bombīt Kalpaka pieminekli - kā to darīja laikos, kad bija augsta ranga poļitruks......

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas