Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Svētdiena, 16. jūnijs
Justīne, Juta

Brigmanis: No referenduma nav jābaidās, bet miljonam pilsoņu jānobalso par latviešu valodu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jābaidās ir no RS!
J
Kā ziņo sinoptiķi,jau mēneša vidū sākšoties īsta ziema! Bet par siltumu būs tagad jāmaksā par 13% vairāk! Plus vēl par balkonu un lodžiju siltumsistēmu (??!) apkopi,kas jaunā parauga maksājumu kvītīs netiekot vairs norādīta! Skat."Siltumsistēmas apkopes maksā balkons ierēķināts likumīgi",Anna Gabre,nra.lv,ceturtdiena,13.oktobris (2011) 09:47
he he
h
stulbums, ja musu valsts viri butu kaut cik izglītoti un miletu savu valsti tad tada referenduma vispār nebutu...nedzirdets stulbums ka kada minoritate parnem valsti bet musu ministri tik filazofe aizkulises.smiekli nak par visu so naudas izsviešanu, cik atkal izteres sim pasākumam un no kura kabatas tas tiks izvilkts? ne jau valdibas parstavji no savam niecigajam algam par to maksas, bet vienkarsa tauta,
K-K
K
... Ja, gadijuma ja neizdodas apturet referendumu ta pretkonstitucinalitates del - visu var sagaidit no ST - ir jabalso visiem latviesiem vienoti PRET krievvalodas pienemsanu ka otro oficialo valodu, BET ... ... BRIGMANIM ir jaizprot, ka bez NA iesnieguma, si ir jau otra provokacija( pirma Abrene), kas zudina Latvijas Republikas Satversmi ka NACINALAS VALSTS GARANTIJAS DOKUMENTU, UN, ZUDINA TAS SPEJU AIZSTAVET TO PRET AREJI ATBALSTITIEM TALAKIEM UZBRUKUMIEM !
riks
r
Brigmani, nolaidies no debesīm uz zemes, nekāda miljona PRET nebūs, strebiet vien to putru paši, priekš kam tad ievēlēti Saeimā.
komjaunietis
k
bijušais PSKP rajona pirmais sekretārs ,citu neko nevar teikt,jo zvēreja uzcītīgi kalpot okupantu varai
Dainis
D
Pilnīgi piekrītu Brigmanim, pārējās partijas varēja paust līdzīgu nostāju!
alberts
a
Atbilde domāta - "a13"!
a13
a
70% nekur nebrauktu. Vieniigi Riigaa ar laiku buutu jauktas klases ar 10 latviesiem un 20 krieviem kurus latviski maaciis ucene ar latval aplieciibu.
  • 0
  • 0
alberts
a
Brigmani - vai tev nebūs milzu KAUNA sajuta,ka jāiet pie urnas par SVU dzimto valodu sava Dzimtenē.Ta sacīt "jakaro" ar Latvija ieklīdušu žīdu,viņa pavada ejosu Ušakovu un 180 000 lielu naidīgu pūli??? MAN BŪS KAUNS!
Pimpāzijs no Ziedkalnes
P
Kāpēc jākaro?? Var taču kā 1940. gadā ar ziediem rokās sveikt. Kāpēc Latvija kārtējo reizi ir ar seju dubļos? Kāpēc Igaunijā un Lietuvā šis jautājums netiek cilāts? Tādu nekonsekvenci no politiķu puses vēl ir kautkur jāpameklē. Visi gulēja saldā miegā un te pēkšņi, gluži kā pēc cepta gaiļa kodiena pakaļā visi pamodās. Varbūt kādam bauru tautas pārstāvim ar kalpa dvēseli tas liekas COOL. Man gan tas izskatās pēc kaķēna, kurš apdirsās uz tepiķa, pēc neticības saviem spēkiem, pēc atpakaļrāpošanas, pēc kārtējā nabadzības apliecinājuma. Lai Satversmes tiesai natrūktu veselā saprāta atzīt šo referendumu par atbilstošu Satversmei un veselajam saprātam, lai tūdaliņi beidzot parāda, vai ies ar ziediem sveicot, vai beidzot noliks šo jautājumu tālākajā plauktā.
  • 1
  • 0
bute
b
Ja DP tik ļoti nedrebētu okupantu priekšā un tādus lindermaņveidīgos būtu aizsūtijusi viņpus Urāliem nebūtu vajadzīgi nekādi referendumi un nelietderīga miljonu šķērdēšana!!!!!
alberts
a
Atkal viens pārbijies "letiņš"! Ka tik kautko neizdarītā ,ka nepatīk krieviem, gulet pagultē ,neko nedarīt un skatīties KAS NOTIEK.Ja skolas latviskotu - 70% krievu aizbrauktu uz rietumiem - pārējie gribi negribi kļūtu lojali valstij. BET! BAILES<BAILES MĀC!
  • 0
  • 0
a13
a
VL/TBLNNK jau nu vareetu beidzot pakluseet. Pasi vien ievaariija so putru ar savu prieksveeleesanu triku par skolaam latviesu valodaa.
kauns
k
Nakamreiz mums bus jaiet uz referendumu par Latvijas pievienosanu Krievijai. Ir valsts pamatlietas, par kuram nedrikst but nekadi referendumi. Kauns par varu, kas pielaiz apsaubit valsts pamatus. Un naudas teresana.
G
G
Kāpēc valsts varas neizdarības dēļ man jāpierāda, ka šī ir Latvijas valsts un es esmu latviete? Cik vēl naudas neizgrūdīs par nevajadzīgiem pasākumiem?
117
1
?? kas tur ko baidīties no "referenduma" .. vnk visi ierēdņi kas pieļāvuši nelikumību jāatlaiž no ieņemamajiem amatiem, vēl jābūt dienesta izmeklēšanai, par iespējamo sabotāžu vai nekompetento kaitnieciskumu.. ----------- nez kā skatītos uz pretvalstiskiem pret satversmi vērstiem "referendumiem" Francijā, Vācijā
Pret grozījumiem!!!
P
Es no politikas stāvu tālu. Tik ziņas palasu un tas ir viss. Bet nu šis valodas jautajums nenoliedzami ir pat tādus cilvēkus kā es sapurinājis. Kā tas izpaužas? Notiek sarunas gan draugu, gan darba kolektīvos par šo tēmu. Un biežāk neka par kādu citu problēmu. Ko no tā esam uzzinājuši un ieguvuši kādu mācību? To, ka starp latviešiem un krievvalodīgajiem plaisa ir izveidojusies ne mazu mazā. Diez vai SC var dēvēt par partiju, kas iestājas par saskaņu. Latvieši ir vienotāki, nekā citureizi. Es pēdējā laikā ar saviem draugiem un kolēģiem runajot, neesmu dzirdējis, ka kādu tas atstātu vienaldzīgu. Tāpat nezinu no sava paziņu loka, kas neies uz referendumu. Tas jau ir pārvērties par principu. Es esmu novērojis, ka daudzi, kas līdz šim vēl aiz kaut kādas tolerances vai kā cita , iepriekš sarunājās un atbildēja krieviski, sākuši principā nerunāt vairs krievu valodā. Es iešu uz referendumu un balsošu pret grozījumiem. Tāpat darīs visa mana ģimene un mani draugi un kolēģi. Krieviem pašiem to nesaprotot, izdevies iztaisnot latvieša muguru. Lieku ķīlu, ka tas nu viņiem trakākajos murgos nebija rādijies, ka latvieši būs tik vienoti.
kādus
k
1)kādus apvainojošus, zemiskus izteikumus VL laiž? Vai domāti tie, kurus lasam komentāros? 2)jauktajās ģimenēs var runāt , kā tīk, bet valsts valoda jāprot visiem LR pilsoņiem. Kas vainas, ja Latvijā krievu bērni nevainojami pratīs latviešu valodu ? Krievijā, t.i. Sibīrijā visi latviešu bērni jau sen ir pārkrievoti. Līdzsvaram tak jābūt !
Kā kādus?
K
Sauc viņus par okupantiem vai to pēctečiem, ne vis par atbrīvotājiem - kā viņi paši to gribētu.....
  • 3
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas