Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +22 °C
Skaidrs
Sestdiena, 1. jūnijs
Mairita, Bernedīne, Biruta

Brigmanis: skaidri redzam, ka Zatlers būs ievēlēts

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
tantuks
t
Iedzivotaji ir tikai 1.2 miljoni valsti ta skaititaji saskaitijusi vakar TV stastija. Ja ieveles atkal Lilitas viru- bus vel mazak. Politiskais tirgus ir sareikinajis visu pareizi ,par ministru pezidenta kreslu preti Prezidenta kreslu,tikai tas nav valsts intreses.Cilveki krava mantas un mekle darbu citas zemes. Esam visnabadzigaka valsts ES un busim pie sadas valdisanas. Kapec Igaunija,Lietuva ir gudrakas un nespele so apslepto speli-vienu saka ,otru doma.
IncParaac
I
Iespējami protesti pret politiķu bezdarbību KNAB jautājumā Valdis Dombrovskis - cik izlēmīgi var šobrīd rīkoties - KNAB darbību glābjot ar Vilnīša noņemšanu? EmsīšDolārzaļie ZZ - pēc Hūtes diktāta - sargās krimināllietas "nesteidzīgumu"? PLL - rumpīšašisti - sargās Partiju miljonLs Sodnaudu? Sim-bi-o-ze? Noziedznieciska - bet dabīg/noturīga - vienotība? Ar skaidri izprotamu - ieguvumu? Gaida? Tā - "no lapas lasa" Zatlers:"Premjeram jā-spēj gā-dāt KNAB kārtību, darbspējību! " Labi rūc, Lauva? Zootrusīc - "no lapas dzied"? Jakāns - vēl tiesājas - pret Eināra Repšes - rīkojumu likumību? Klīdza, klīdza - Vinetmuižniece:"Jakāns ir Saeimas li-ku-mī-gi apstiprinā-āccc!" = "Eta moi kruzdel! Moi dokumenta porjatka!" Vinet! A tvoi - dokume-enta - Vinet - porjatka? Padģeļščica drugoi? "No lapas dzied" - Vilnīc ! "No lapas dzied" - Zatlers ! Ko ieguva - Klīdzēja/Vinetmuižniece? Cietumdrošu Krēsla imunitāti - pret - "padģelku"? "No lapas dzied" .. tak ne Mūžībai? Kaunam? Tak ... Smalku - Latvijas - Sudraba - Cerību Pavedienu - uztur - Tāleres suņnāve - ka-me-rā? Vi-net! Kā jū-ties? Patiesība! Te-vi - Brīvu - Darīs? "Saeimas likumīgi iecelts ir Vilnīc?" Ir? Ir! Un? Zatler! Gribi vēl? Ko tieši? Ak Lilita! Hm ...
Lelle
L
Re, ko par Tavu humīru saka zvaigznes: "Ūdens Čūska AIVARS LEMBERGS Čūska Latvijai der padoto kārtā, savukārt Ūdens elements darbojas kā valsts nosmēlējs. Nav brīnums, ka skaistākās zīmes – Svaru – un Ūdens Čūskas pārstāvis ieritinājies saulītē Baltijas jūras krastā – smukuma pilsētā. Tur arī ir īstā saimniekošana! Čūska Austrumu tautām ir gudrības simbols, kas ne drusku nepakustēsies bez vieda iemesla. Tādēļ jāpiedomā, kad saulainās dienās tā ieslīd ostas pilsētā – Rīgā... A. Lembergs ar Latviju ir saaudzis kā roka ar cimdu. Valsts augstākajos ešeloniem var palīdzēt izstrādāt noteiktas nozares ilgtermiņa redzējumu, labs palīgs komunikāciju sfērās. Valsts ideoloģiskai virzībai pietrūkst plašuma, kā arī maz ciena tās bagātības, kas "izlec" ārpus redzesloka. Tranzīta sfēru šāda horoskopa pārstāvis padara necaurspīdīgu." Bīstams kadrs priekš valsts un tautas.
Lelle
L
Neizdevās. Šodienas laikā visu pārstrādāju. Strādāju uz čipa un tas bija atjūdzies tieši seivošanas laikā.Būtu vispirms ieseivojusi C diskā, būtu viss saglabājies, bet es pasteidzos nospiest "save" uz čipu un viss aigāja nebūtībā...dienas darbs kaķim zem ļipas... Neesmu dusmīga, bet kaut kam takš jāmainās šitajā muļķu zemē, citādi pat pēdējais muļķis aizmuks no šitās valsts. Es takš saku, ka Zatlers nebūs. Labāk pastāsti ko puzēnietis savā piedurknē nu ir paslēpis! Nez kur šoreiz bija tā tikšanās? Vai tik ne Puzes ķemertiņos uz zelta podiem lēmums pieņemts. Ja bīdīs Sudrabu, tad tās vispār ir šausmu šausmas.
te
t
Sudraba!
zvirbulēns
z
Nu, kā teiksi, tā i būs! A ko Tu tik dusmīga? Failus izdevās atjaunot!
Lelle
L
Man uz tiem jūsu stiķiem dziļi nospļauties...mani ar tādiem stiķiem nepaņems neviens, redzu pa gabalu kas kuram aiz ādas. Par Lembergu Tu smagi kļūdies. Vecim pakaļa deg ne pa jokam. Rezultāti ilgi nebūs jāgaida, jo starptautiskā sabiedrība nav lettiņu pērkamie pamuļķīši ķēķī. Anglijas tiesa nav nekāda jka lieta, to aiz deguna tādi lembergi nevazās. Tāpēc jau tiek darīts viss, lai Latvijā galvenajos posteņos sabīdītu savus kretīnu, bet ir piemirsies, ka tie laiki lēnām, bet aiziet.... Ir izaugusi jauna paaudze un tie, kuri grib palikt šīnī valstī, vairs uz šitiem vecajiem ākstiem un viņu izdarībām tik vienaldzīgi neskatīsies, tiem batonu ausī tādi lembergi, šķēles, šlosari neiebāzīs.
Lelle
L
"...Zaļo un zemnieku savienība (ZZS) to negrasās parakstīt. " Pirmklasnieka aritmētika: SC-29 balsis un ZZS - 22 balsis, kopā 51 balss un viss notiek. Arī tāds kā buldozers ar lielāko kretīnu nobalsos par opozīcijas kandidātu.
zvirbulēns
z
Sveika! Man jau ar šķiet, ka Valdi neievēlēs, bet, re, visi saka, ka vēlēs gan, un ne tikai, ka vēlēs, bet, ka tā esot laba izvēle, par ko es atkal šaubos! Jā, Lembergu grib nomušķīt, man gan gribas domāt, ka aplauzīsies, un labi, ka tā! A zvirbuliene lai tagad pasēž un pabimbo, nevajadzēja mani nokaitināt līdz baltkvēlei, iedomājies, es šo turot par verdzeni, naudu nedodot, visu dzīvi esot šai samaitājis, kaut sagājamies labi ja gadus sešus! Nē, nu kad man apniks vienam kūkot, tad jau uzradīšos kā baltais princis, kritīšu pie kājām, lūgšu piedošanu, nu Tu jau zini visus tos mūsu stiķus kā sievieti paņemt! :) :) :)
Lelle
L
Tevi pa isarunām zvirbuliene meklē...esot pazudis...nav ne laukos, ne pilsētā. A kur esi??? Vai pie jaunajām zvirbulienēm aizšļūci?
Lelle
L
Tu mazāk lasi tos atkarīgos portālus, citādi kļūsti pavisam smieklīgs. Hūtes laiks ir pagājis...žēl ka vecis vēl to nav aptvēris. Kad aptvers, būs jau par vēlu.
Lelle
L
A es saku, ka neievēlēs.
zvirbulēns
z
Zini ko Tev teikšu, vecīt, latvieši nekad nav plinti metuši krūmos, ja nav par ko balsot, tad nobalso par ZZS!
pizģ*c
p
kameer to veelees saiemaa ( peec partiju iipašnieku riikojum) tam nav nekaadas noziimes , es neko nevaru ielikt , vienkaarši ir jaadomaa par ko balsot veeleešanaas , bet visas nišas jau aizņemtas , man nav par ko balsot, taapeec jau arii kaa teici pizģ*cojos
Pārliecība
P
"Augusts saka vīra vārdu, ka atbalstīs Zatleru"... Augusts varbūt arī atbalstīs, bet pārējie ZZS deputāti ne! Tā Augusts gan būs turējis vārdu, gan Zatlers uzmests.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas