Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +19 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 1. jūnijs
Mairita, Bernedīne, Biruta

Broks šonedēļ lems, ko darīt ar bāru Coyote Fly mācību iestādes telpās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Tā nu tas ir...
T
Labi ka ir pētošie žurnālisti, kas ierēdņiem pastāsta kas viņu pārraudzītajās iestādēs notiek,citādi tie nezina un neatceras kādus līgumus saslēguši.
upsis
u
Šķiet, ka ir otrādi, jo likumi ir pirmajā vietā un shēmošana, ko Jūs saucat par domāšanu, ja tā nav likumība ir ārpus jebkā!
nazis
n
Kur vinji dosies? Tas klubs kopsh 6dienas ir ciet uz rekonstrukciju. :)
nazis
n
Baigaa sensaacija! Vaaks, tieshaam valstii nekas nenotiek? Latvenergo Mikjelsoni, Iteras/KGB Savicki un Indriksoni jau tiesaati par valsts nodeviibu, negodiigi prihvatizeetie iipashumi atgriezti valstij un saacies vispaareejs uzplaukums? Arii "Nekaa Personiiga" ir palicis bezzobains.
nv
n
o bože moj,ir jāiet uz bāru, lai noskaidrotu ko? ka tur tirgo alkoholu? nu ne limonādi taču meitenes uz letes tirgo... visi taču zina, kas ir Coyote Fly, ko viņi tur grib vēl 'noskaidrot'? tukša muldēšana kā parasti.
es
e
kas viņi bez licences tirgoja alkoolu??? Tad nerunāsim, kādi suu var būt... Ja licence bija, kuru izsniedz akcizēto preču pārvalde vai kaut kā tamlīdzīgi, tad pie dziesmas jāņem tie, kas šo atļauju izsniedza,ne jau klubs. Principā, alkohola tirdzniecības atļauju, tam neparedzētās vietās, vispār neizsniedz!!!!
Koijots
K
"Šonedēļ minētā komisija dosies uz naktsklubu, noskaidros situāciju dabā.." :) Nu jāiet piektdienas vai sestdienas vakarā, tā ap pusnakti, jāpēta situācija uz vietas tā, līdz kādiem 5iem no rīta, lai var objektīvi pieņemt lēmumu par tālāko rīcību. Jāpieiet šai lietai nopietni! :D
zemnieks
z
Bērniem arī ir tiesības kulturāli ieraut sotaku un uzpīpēt .Kāpēc bērniem jāsalst aiz stūriem pīpējot .Skolā jāiekārto normālas pīpētavas ,kur skolotāji ar skolniekiem apspriež aktuālas tēmas .Tāpat visi pīpē,dzer osta ,šņauc un vēl nezin ko tur dara .DARĪT tāpat nav ko ,sporta skolas likvidē ,interešu pulciņus likvidē ,tādas EKSTRAS kā planieristi ,parašūtisti ,bijušie DOSAF tehniskie pulciņi ir jāaizmirst.
Murcs
M
Man tie ZZS ir pie astes, bet vakardienas "analītiskie" raidījumi jau bija drusku par traku režisēti - ZZS feodāļi karapulku priekšgalā ieņem cietokšņus un, atbilstoši rituālam un par biedinājumu ienaidniekiem uz mūriem pakar iepriekšējos vasaļus. Un pa kluso vēl klosterī ierīko prieka māju. Tiem mūsu tā sauktajiem žurnālistiem ar gaumi švaki, sāk jau pārspīlēt. Bet revīzijā uz to kranci es ar gribētu....
invent. lieta
i
Velns nav tik melns!
Mantrausis
M
Manuprāt valstī, kur domāšanu aizstāj likumi, drīz var pienākt valsts gals....
VAI
V
Broks jau to zināja, kad strādāja IZM par parlamentāro sekretāru! NOST AR ŠĀDU MINISTRU!
Mantrausis
M
Mani vairāk interesē uzņēmējdarbības vide valstī, ko šādas aktivitātes tikai nīcina... Man neviens neiestāstīs, ka 4 gadus nebija zināms par koijotu atrašanos šais telpās...
Bārmenis
B
Labāk būtu sācis strādāt pie izglītības reformas. Nemaz nedzird par šo ministru, nez ko šis vēl dara bez revīzijas bāros?
nnn2
n
nē,viss jau pareizi,lai tik rok,bet Nekā personīgi tik rok pret trim lietām ZZS,PLL,SC..... pret Vienotības politiskajiem konkurentiem,bet lai izrok ar ko pret Vienotību.....bet tie kas seko visiem svētdienas tv žurnāliem līdzi ir skaidrs,ka de facto ir viss objektīvākais,top10 simpatizē PLL,bet nekā personīgi-Vienotībai

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas