Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +19 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 10. jūnijs
Malva, Anatols, Anatolijs

Cena Muižnieces ievēlēšanai ST varētu būt citi balsojumi Saeimā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
urrā!
u
beidzot arī šī dāmīte ir sprukās."Loti ceru ,ka neizspruks sveikā cauri
vuarzazi
v
Vajag kompetentu un pieredzèjušu tiesnesi, Ne « Her Master’s Voice » Vajag cienamu Satversmes tiesu, Ne « čomu aģentūru ». Atklātu balsošanu Saeimā, Lai vēlētāji zinātu, kas balso par Muižnieci !
...
.
TPJO pamuļķi vairāk pa vienu nepaplašinātu teikumu uzrakstīt nespēj...
pojaco
p
no TP padomes taisna cela uz ST.Vai tas butu tas pareizakais cels? Ceresim,ka zemnieku partija balsos pret.
!
!
Āpāc, vienīgais ko viņi labi pieprot ir tirgošanās! Un šitie izlemj valsts likteni.
seimo
s
Man Muižniece patīk. Un man pārējais vienalga - kādi tur būs tie lēmumi nākotnē... Viņa ST būs savā vietā!!!!
Pipo
P
Sūdu bedrē, ko sauc par Saeimu, pirms tīrišanas, visi sūdi uzpeld. Līdz vēlēšanām redzēsim ne to vien, tirgošanās būs uz velna paraušanu, jo Pūkam ir mazakuma valdība. Deputāti, kuri jūt, ka netiks pie siles, nodrošināsies ar ,,pareiziem ,, amatiem, lai ietekmētu savu ,,režisoru,, scenariju izpildi.
abet
a
šaura loka interešu prioritāte par likumiem - Muižniece to demonstrēja kā neviens cits saeimā. Un tādu ,melīgu cilv. par tiesniesi?!! c'mon people - kurš tad ticēs tiesai?
U
U
A ja tā lielam paskatās: kāda starpība starp to kā Munkevics vāca balsis savai ievēlēšanai un to, kā Muižniece tiek bīdīta uz Satversmes tiesu? Manā vērtējumā NEKĀDA starpība.
Heiko
H
Nepiekrītu gan Šis ir jautājums par uzskatiem - atbalsta Muižnieci vai nē.. Pārējais ir piefantazējums! Un man nebūtu nekādu iebildumu, ja muižniece būtu tiesnese
Viesulis
V
Bārdainā nulle kvadrātā tiešām tik ļoti aizdomīgi cenšas iedabūt Satversmes tiesā savu grīdas segu, ka tas ir nopietns trauksmes zvans tālākai ST pastāvēšanai. Nākošais solis būs viņas iedabūšana par ST priekšsēdi un tad varēs visus mafiozos valsts izlaupīšanas plānu realizēt ST piesegā! Ar nepacietību gaidu Saeimas vēlēšanas - tas būs izšķirošais lēmums, kāda Latvija būs un vai tā vispār būs! Ļoti ceru, ka uzvarēs veselais saprāts un visas šis sabiedrības bārdainās, hūtainās, atslēdzniekveidīgās padibenes un to līdzskrējēji tiks bargi sodīti!
a13
a
Augusts Brigmanis gan uzsvēra, ka A.Lembergs pēc sarunas ne ar vārdu viņam nav ieminējies par pozīciju balsojumā par ST tiesnešiem. ====================================== Nez kā tad šie komunicē?
pilsonis
p
TP zaglu banda kopa ar LC zaglu bandu un nu jau ar LC/LPP loti aktivi turpina izlaupit Latvijas valsti, amatos sabast neliesus, negodigus cilvekus un loti aktivi turpina Godmana un Skeles genocidu pret latviesu tautu. TP un LC/LPP ir jaiznicina ka partijas. Jacer, ka rudeni Saeimas velesanas neviens latviesu cilveks neveles par Latvijas izlaupitajiem, latviesu tautas slepkavam TP, LC/LPP..
Dīzels
D
Ja Muižnieci ievēlēs tad būs trakums. Kad tiesneši sēde izskatīsies pēc parodijas. Ušakova vārdi nāk prātā.
jānis
j
mani tas neizbrīna! Vajadzētu meklēt iespēju, kā nepieļaut vispār vairs neviena valstij svarīga lēmuma pieņemšanu šajā amorālajā vidē, kur valda tikai tirgus attiecības! Visiem reālistiem skaidrs, ka Muižniece nav cienīga ieņemt ST tiesneša amatu, ka graus tiesu no iekšpuses, ka TP jāmēģina ielikt savi bosi siltās vietās, jo Saeimas soli rudenī viņiem nespīd...u.t.t. Man ir kauns par šo Saeimu!!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas