Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 10. maijs
Maija, Paija

Čepāne: Rivžas un Pilātes virzītie grozījumi ir pretrunā Satversmei

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
norakstitas abas
n
Nu Rivza paradija seit, kada mele un maita ir. Bet taa otra, kas vispar ir? Nekad nebija ne redzeta, ne dzirdeta. Tagad vinu izmanto par kajslauki dazu izdevigumam. Pretigi. Slampas.
impala
i
Tāds vecums, kurā gods droši vien, ka jau sen zaudēts!
usne
u
Nu vajag tacu izmeezt vienreiz ZZS no Saeimas. Cik ilgi mees visi kalposim Lemberga un vina kabatas interesem !! Interesanti, cik "daamas" saneema par neesosas reputaacijas bojaasanu ? 50 000 Ls kaa Zanete Grende- Jaunzeme teica, vai sakara ar kriizi mazaak ? Un veci- politiki izlikaas, cik nesmuki Zanete melojot, pasiem no meliem ausis kusteeja. Rivza un Pilaate- Jums vecaaki nemaaciija, ka gods ir svariigaaks par naudu ?
impala
i
Runkuļu akadēmiķes cienīgs uznāciens!
anrsss
a
LNT raida Kas notiek Latvijā???????????
tetris
t
Daudze: Pamatideja, pēc G.Daudzes teiktā, ir tāda, ka kadastrālā vērtība 2007.gadā bija augstākajā punktā, bet tagad īpašumi kļuvuši daudz nevērtīgāki un bankas prasa papildu nodrošinājumu. === Ja bankas prasa papildus nodrošinājumu, tad šis punkts arī ir jārisina un nevis uzreiz jāmetas kompensēt uz valsts rēķina. Tātad - ir jāizlemj, vai bankām ir tiesības izvirzīt vēl kādas papildus prasības PĒC tam, kad kredītlīgums ir noslēgts, cik lielā mērā, cik pamatotas, adekvātas utt. Atvainojiet, ja pircējs bija rēķinājies ar vienu ķīlas lielumu, tad kādā sakarā viņu spiež mainīt šī nodrošinājuma apmērus? Kadastrālā vērtība samazinājusies? Un? Var padomāt, ka pircējam toties viss vērtīgāks kļuvis.
tetris
t
Te ir nevis 1. vai 2. variants, bet gan 1., gan 2. variants kopā. Lai nu cik krieviski tie PCTVL arī nebūtu, bet viņi vismaz nav pārdevušies, atšķirībā no SC.
dzeris - Lelle
d
Viņas pakalpos "labajiem", dabīgi, Lemberga uzdevumā, nākamreiz "labie" pakalpos Lembergam, un, gan jau, sen zināms, kad un kādā jautājumā.
dzeris
d
Dabīgi, ka viņas izpilda pasūtījumu, par ko labi samaksāts, sevišķi gudras viņas nav, bet, tik stulbas, lai nesaprastu, ko dara, arī nav. Tam Jukums - iespēja tikai viena - nebalsot par ZZS. Bet, tā kā Latvijā ir liels daudzums Lemberga fanu, ar vienīgo, vergiem raksturīgo, domu galvā - viņš zog, bet, citiem arī ko atmet, un tāpēc mēs gatavi bučot rokas viņam un arī viņam piederošai ZZS, kura strādā tikai un vienīgi Lemberga interesēs, tad, visdrīzāk, ZZS sarakstos būs lielākie Lemberga pakalpiņi, un šīs dāmas tur būs.
šausmas
š
Es domāju, ka ir divi varianti: 1) šīs dāmītes pašas nesaprot, ko dara 2) viņas izpilda kāda pasūtījumu Jebkurā gadījumā man riebjas redzēt viņu sejas.
Jukums
J
Vai vispār ir iespējams nobalsot tā lai tādas rivžas nebūtu nākamajā saeimā? Vai vēlētājiem ir kaut teorētiska iespēja tā izdarīt?
Lelle
L
Abas pārrijušās duričkas sākušas kalpot "labajiem cilvēkiem". Nez ko hūtainis teiks par šo joku?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas