Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Cik vēl nāvju būs vajadzīgs? Pieminot Natašu Estemirovu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
un
u
Jani, izskatās, tu esi aptracis tik tiešām.
un
u
Kadirovs ir Maskavas ieliktenis, kā bija mūsu Vilis Lācis.
tā tas ir,
t
"Čečenijas prezidenta Kadirova režīma upuriem..." Kadirovs ir Maskavas ieliktenis. Karu Čecenijā ved Krievija, kas ne ar ko pēc fakta neatškiras no koloniālisma kariem pagājušā gadsimtā. Tāpat kā Poļitkovsku šo sievieti nogalināja patreizējā Krievijas vadība. Tāpat kā organizēja polonija afēru un citas slepkavības.
Biagiotti
B
Un tas notiek 21. gadsimtā. Šausmas. Kāpēc Krievijai tik ļoti vajag atpakaļ cara laiku politiku?
Black
B
Dievs zina ,kas nogalināja ,un kas pasūtīja šo slepkavību pre šo sievieti.Dievs tiesās slepkavas.
mērglis
m
kameer Ļeņina idejas dzīvas un sapnis par Krievijas impeeriju nebuus izsapņots , veel daudz...
riņķī apkārt
r
Kāpēc jums - krieviem tik ļoti patīk ņemt latviskus nikus ? :))) Laikam jau tādēļ , ka centies attaisnot Putina Krieviju par pastrādātajiem noziegumiem Čečenijā, Gruzijā utt. Un tad - ar latvisku niku, tas itkā skan pārliecinošāk :)))) Bet pirms raksti latviski- tev jāiemācās latviski domāt. Un, kad iemācīsies, nekad tādas stulbības vairs nerakstīsi, jo pats redzēsi, cik no malas tas viss nožēlojami izskatās.
Janis
J
Te ir daži nekrologi: About 25,000 people die every day of hunger or hunger-related causes, according to the United Nations. This is one person every three and a half seconds, as you can see on this display. Unfortunately, it is children who die most often. Yet there is plenty of food in the world for everyone. The problem is that hungry people are trapped in severe poverty. They lack the money to buy enough food to nourish themselves. Being constantly malnourished, they become weaker and often sick. This makes them increasingly less able to work, which then makes them even poorer and hungrier. This downward spiral often continues until death for them and their families. Un ir smagi noraudzīties, kas notiek Latvijā. Tāpēc pēdējā niks saulīte piezīme ir vai nu politiskas prostitūtas par naudu nopirkts lūpu serviss vai arī idiotisms vissmagākajā formā.
saulīte
s
???? Jančuk, ar galviņu viss kārtībā?
Janis
J
Jā, jā. Seniem grieķiem bija visas zināšana, lai uztaisītu dzinēju, diemžēl, tas nenotika, iespējams, ka vergu tirgotāji nolobēja. Mūsdienās ir visas iespējas uztaisīt robotus, kas slauka ielas un strādā sēņu pagrabos, diemžēl tas nenotiek - tāpēc, ka tad cilvēki kļūs brīvi un 'bagātnieki' vairs nevarēs pirkt jaunuļus savām izpriecām. Es nenicinu nevienu darbu, bet es nicinu un esmu gatavs belzt ar smagu dūri tiem, kas cilvēkus spiež darīt šos darbus, tā vietā, lai viņi būtu dzīvojušu pēc sava aicinājuma. Šī viena žurnālistīte ir izsmiekls ļaužu ciešanu priekšā. Bet būs atkal cilvēki, kas pratīs no šī nāves iegūst vēl lielāku varu, vēl vairāk naudas un radīt vēl lielākas ciešanas.
un
u
Ja izsaki līdzjūtību tiem, kas sēņu pagrabos, tad neaizmirsti arī tiem, kas slauka ielas. Kādu darbu nenicini?
un
u
Jā, un tie, kas slauka ielas, tiem arī neaizmirsti izteikt līdzjūtību.
Janis
J
Un kas rakstīs nekrologus tiem tūkstošiem cilvēku, kas ir nodzērušies, izdarījušies pašnāvību un kuru bērnu nākotne ir vai nu prostitūcija vai darbs sēņu pagrabos, lopkautuvēs, izgāztuvēs - un tas viss tādēļ, lai tikai pāris oligarhi apmierinātu savas kārības. Un šie tūkstoši bija gan tur, gan ir arī šeit. Viņu nāve nav ātra, bet tās ir mocības dienu pakaļ dienai pretim nekam. Krievijā vismaz valdība spiež, lai banka saņemto palīdzības naudu iegulda ekonomikā, uzņēmumiem ir atbalsts, lai tie nevērtos ciet, tajā pašā laikā - bija stāsti par Hodorkovski vai viņiem līdzīgiem prihvatizēājiem - algas viņi nemaksāja, ja kas nepatika - rūpnīca ciet un cilvēki uz ielas, bet paši tēloja sazin kādus cilvēktiesību aizstāvju, ja kāds mēgināja norādīt uz viņu necilvēcību. Esiet taisnīgi.
un
u
Jani, te ir nekrologs.
Janis
J
Un tomēr - šodien BBC bija Krievijas pilsoņu reakcijas apskats (likās objektīvs) - un daudzi arī teica - viņi pirmo reizi dzirdot par tādu žurnālisti. Un šādi 'cilvēktiesību aizstāvji' esot ārzemju iepludinājums. Daži Krievijā komentāros esot rakstījuši, ka svarīgi esot nodrošināt domu dažādību, bet pretī viņiem atbildēja, ka citādi (pret Krieviju) domājot tiem, kuriem ārzemnieki ir daudz samaksājuši. Protams, patiesība ir kaut kur pa vidu, bet vienu nevar noliegt - Krievija pēc 1990. gada pādzīvoja tādu bardaku, oligarhu visatļautību, ka pašreizējā kārtība, lai ko daudzi no malas par to domātu, nemaz neliekas tik slikta un vienīgā pārredzamā alternatīva ir gandrīz vai tikai šī bardaka atgriešānās. Vieslielākā mācībā no šī visa būtu jāņem vērā Austrumeiropas mazo valstiņu valdībām un oligarciņiem - ja viņi nespēs savaldīt savus noziedzīgos taustekļus, tad tas var beigties ļoti bēdīgi. Protmas, man labāk patikut, ja Krievijā pie varas būtu nevis labējie, bet gan sociāldemokrāti un komunisti, bet arī labējos var pieciest. Piemēram - Putina valdības laikā Krievija uzkrāja līdz pat 400 miljardu$ rezerves no naftas un gāzes eksporta, tajā pašā laikā Amerikā - kas arī ir 3 lielākā naftas ieguvēja pasaulē, šī nauda nonāk privātās rokās, naftas uzņēmumi ne tikai ar savu labējo partiju lobiju ir panākuši nodokļu atlaides, bet arī nekatrējas iegūt vislielāko peļņu, kādu jebkurš uzņēmums ir ieguvis jelkad vēsturē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvija paliek tukša

Valsts iedzīvotāju skaita kritums 34 gadu laikā par teju 30% ir satraucošs fakts.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas