Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +12 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 8. jūnijs
Mundra, Frīda, Frīdis

Cilevičs: Ēlerte neorientējas mūsdienu cilvēktiesību aizsardzības sistēmā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Lauku vecis
L
Lasīju 2006. gadā , Valmierā izdotu grāmatu, kura tulkota no vairākkārt izdota Zviedrijā , Anglijā LIIN "ZEM SKORPIONA ZĪMES", kurā minēts Pliners, Grāmatā Rēzeknei - 700, kurā minēti Latvijas cīnītāji par komunismu 1938. gadā uzvārdi- Cilēvičš J.. un Pliners Ļ.. Iznāk, ka šī ir dzimtas tradīcija un uzdevums , aicinājums , sekmēt pirmo reizi 40- tajos Latvijas okupāciju un tagad atkal aktīvi to veicināt. Aicinu mūsu valsts vadītājus šos musinātājus izraidīt no Latvijas. Ulmaņlaikā izraidīja mācītāju Niedri un citus naidīgos Latvijai elementus.
Sociāldemokrāts
S
"un vēl- vai esi kādreiz mēģinājis civilizētā veidā izveidot biznesa sakarus ar Krieviju? Elementārā mazā un vidējā biznesa līmenī- kā mans kantoris ar liešiem,poļiem,zviedriem u.c..Kā pieņemts civilizācijā. Pamēģini.." =================================== Zinu, ka mazais un vidējais bizness pašlaik NEVAR sadarboties ar Krieviju, jo tur ir liela birokrātija un korupcija, "staigna" vide biznesam. Kāpēc tā? Tieši šāda vide patīk daudziem krievzemiešiem, jo tieši šādā vidē dažādiem ierēdņiem, milichiem / polichiem, inspektoriem, gubernatoru palīgiem un kriminālizētiem bijušo sportistu grupējumiem ir iespēja ņemt kukuļus un rast pārticību. Viņus nevar pārliecināt, ka tā dzīvot nav pareizi. Viņi kopā ar gimenēm bauda dzīvi, kā prot... Viņi dzīvo tikai sev, tikai šeit un tagad, nevis nākotnes vīzijās. Šķiet, arī Latvijā redzēti un atpazīstami pesonāži? Ko darīt? Manuprāt, ar Krieviju var veiksmīgāk sadarboties lielas biznesa struktūras, kurām ir atbalsts Latvijas valsts un starptautisko organizāciju līmenī. Darba lietās reizi gadā esmu Krievijā un redzu, ka tur ir pilns ar Ķīnas un Rietumu importa precēm. Tātad, ir bizness, kurš spēj darboties Krievijas tirgū. Esmu 2000. gadā pētījis Krievijas tirgu, kad tajā gatavojās iet kāds Baltijas zīmols. Pētījumā Maskavā pats pārliecinājos, ka Baltijas produktu tēlam Krievijas pircēju uztverē VĒL IR laba slava. Brends šodien (jau 10 gadus!) ir atrodams Krievijas un NVS tirgū. Nezinu, kāda slava ir Baltijas produktiem Vācijā, Francijā, Italijā, Anglijā - neesmu tur neko petījis... Esmu redzējis "Prāta vētras" ierakstus kādā lielveikalā Francijā, bet šķiet, ka grupa tur nav īpaši pazīstama... Neesmu dzirdējis Latvijas eksportētāju veiksmes stāstus ES tirgū... Katrā ziņā, attieksme pret Krievijas un NVS tirgus iespējām ir biznesa risinājumu temats, ne PATRIOTISMA kritērijs. Pārāk daudz ir skaļas un primitīvas "patriotiskas" bļaustīšanās gan Latvijā, gan Krievijā, kura politiski traucē ekonomiskām attiecībām. Krievijas galvenā "sanitāra" Oņišchenko klauniskie politiskie paziņojumi par Baltijas, Gruzijas, Baltkrievijas, Moldovas produktu "kaitīgumu" liecina par biznesam nelabvēlīgo attiecību stilu, kurā dominē politikānisms, primitīva koruptīva tuvredzība, nevis biznesa intereses. Tur ir jāuzlabo situācija, nevis jāsēž un jāskatās.
ritdienis
r
LatviEšu ""vaina"'ir tā,ka Jūrmalai un Jaruzālemei ir VIENA UN TĀ PATI LAIKA JOSLA""...
Sturmbannfūrer
S
krievvalodiigie žiidi , ja jums te ir hu**vo , variet laist uz savu autonomo apgabalu , kurš atrodaas Krievijas austrumos kuru J.Staļins iedibinaaja jums par patikšanu , lai juus nemeetaatos kaasū*i āliņģii , bet tikliidz juusu miiļais tautu teevs nolika ķelli taajuus kaa maitasputni izkliidaat pa visu padomijas teritoriju , tai skaitaa Latviju , žiidi komunisti ir sevišķi indiigi , terorisma ideju paarņemti , juuseejo smaku pat Israeelaa necieš , iipaši jau taadeeļ ka juus nemaak paši savi jedreniš meeli , janav labi , brauc maajaa , bet nekačaa savas smirdiigaas tiesiibas te pie mums ...
Ābrams K.
Ā
Cilēvičs pēc tāda kašķīga skrodera izskatās. Ko viņš meklē Latvijas Saeimā?
ВАНО 2
В
СЕРЕГА, ПОЙДИ ВЫСПИСЬ.
Strauja Gudrīte
S
Apbrīnojami, ka cilvēks, kurš orientējas pilnīgi visur, par visu viņam ir viedoklis, cienījamā vecumā savu īsto vietu pasaulē tā arī nav atradis, visur slikti.
URĀ
U
Tev laiks uz Izraēlu.
Kamene
K
Vai tad sito zidu Latvijas valdiba nevar nosutit uz Zidiju, viena virziena, vinam piekabinot lidz Zdanoku, Plineri, Jofi, Glimovu, Suharenko, Rafaelski, Godmani, Gaili, Birkavu un citus naid aun launuma parnemtos zidus....
ju
j
ja nopietni - krieviņu valoda nav mazākumtautību valoda. tā ir Latvijas cietumu valoda...
ju
j
Cilevičaprāt - kas tas par vārdu?Kas par sugu? žīdkrievs?
....
.
Varbūt arī Izrēlā jāizliek ielu plāksnītes krievu valodā, jo tur sabraukuši daudz ''krievvalodīgie''. Vai Cilēvičam tur nekas nav sakāms...? Vācija gan redzētas dažas lapeles ar uzrakstiem krievu valodā, bet tas pārsvarā tikai tualetēs.....
aija
a
man ir savādāks skats - 1.latviešu mītnes zemi iznīcina paši latvieši - valdība, kaut viņus jupis! Nu, nekas, miljoni migrē un strādā ārvalstīs, saglabājot savu identitāti, var arī mūsu bērni! 2.nabadzībā tikumi nevairojas. Pietiekami pārtikušās valstīs ir vairākas valsts valodas, un tas spriedzi nevairo, bet tikai nomierina; Itālijas Dienvidtirolē ir 3 oficiālās valodas, Šveicē ir 3 valsts valodas, Izraēlā visu tulko arābu valodā, kaut arī arābi ir gatavie maitas, ne līdzpilsoņi. 3. okupants varētu būt vienā paaudzē, bet ne jau 2 -3 -4. Tiem, kas dzimuši pēc kara, nav jābāž ģīmī 70 gadu sena vēsture. 4. cienu ebrejus par to, ka teju visi PSRS disidenti un padomijas nīdēji ir ebreji. 5. necienu tos ebrejus, kas lien par aizstāvjiem citiem. Kāda joda pēc?! 6. man līdz kaklam latviešu nacionālisti. Vecos vēl varu saprast - vecs cilvēks pelnījis sapratni un iejūtību, bet jaunos ķēmus bla-bla-Dzintaru ciest nevaru.
socialdemokrātam-e
s
un vēl- vai esi kādreiz mēģinājis civilizētā veidā izveidot biznesa sakarus ar Krieviju? Elementārā mazā un vidējā biznesa līmenī- kā mans kantoris ar liešiem,poļiem,zviedriem u.c..Kā pieņemts civilizācijā. Pamēģini..
vilis
v
Cilēvičs strīdās ar Elerti?Dva sapoga para!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas