Laika ziņas
Šodien
Migla
Pirmdiena, 3. jūnijs
Ineta, Inta, Intra

Cilvēktiesību komisija: Autortiesību regulējums nedrīkst būt pretrunā cilvēktiesībām

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Aplipsis
A
Un to ko mūsu deputāti muld, ka tas ir slikti ka vajag diskutēt u.t.t. var neņemt nemaz vērā, jo galu galā viņi nediktē noteikumus. Un man ir tāda aizdoma, ja arī ACTA tiks pieņemta, zaudētāji būs tikai un vienīgi ACTA-tas atbalstītāji.
Aplipsis
A
Problēma ir tā, ka tas tika izstrādāts slepeni, tikai pāris valstīm piedaloties, piedāvāts citām, daudzas arī parakstīja. Tas jau pats par sevi ir dīvaini. Vēl kas dīvains, ka tiesību īpašniekam ir ļoti daudz tiesību - drīkst pat pieprasīt muitai aizturēt aizdomīgu kravu, tad vēl drīkst piešķirt Lidostu apsardzei u.t.t. tiešības parmeklēt jebkura cilvēka portatīvos un citas ierīces, kas varbūt varētu saturēt nelegālu filmu vai ko citu. Manuprāt viss tiek darīts dīvainā veidā, kas noteikti dara katram individuāli no mums tikai vien sliktu. Jo gribot vai negribot jāsāk domāt par galējībām ko ACTA rada. Personīgi es domāju, ka tas kopumā nāk par sliktu tikai tām autortiesību aizstāvniecībām. Autoriem tas nekait nemaz, ja nu gadās kāds kuram par maz.
Lat bez latiem
L
Mēs Latvijā esam tik nabadzīgi ka vispar netiksim pie filmām. Izsūkā manus pirdienus ja tu domā Mēs iesim pirkt visādas Holijvūdas dranķķīgus filmas
abstrakto cilveektiesiibu birojs
a
Personiski borjkam cileevicam skaidroju. Kultuuras veertiibu pieejamiiba nenoziimee tiesiibas zagt siis veertiibas. Taadu "cilveektiesiibu" nebija pat pie komunistiem.
Holijvūd
H
Īstais mērķis ACTA un SOPA ir lai kontrolēt internetu, lai valsts iestādes ir pilnvarotas vaktēt ko mēs lasam un kadas filmas skatamies Vai Valdībai tiešām nav vienalga par Hoollijvuda intresēm? Kapēc Latvijas valdībai ši likumdošana tik svarīga. Vai tā ir tā cenu ko Latvijai jāmaksā ASV lai būtu tuvi sabiedrotie? Autortiesības ir FALSE FLAG. Valdibai cits kas prātā. . Nēesmu pārsteigts par Mūrnieces teikto ko ACTA ir "grūti savienot ar cilvēku tiesībām"
Mosfiljm
M
Esi sajaucis, sis raksts ir par autortiesiibaam. nacbolikjiem un kaujinieciskajiem antiamerikaanjiem te nav ko dariit. Beebij, ja tu esi paarbijies no pasa izdomaatiem reegiem, tad vari vispaar neskatiities filmas internetaa, bet pirkt veikalos. tad neviens ljaunaas valdiibas agents neuzzinaas, ko tu skaties, amerikaanju filmas, vecaas padomju, jaunaas krievu, Riigas kinostudijas, itaalju, francu vai indiesu.
  • 0
  • 0
No Acta
N
Bez tiesas lēmuma vai pat strapniecibu internet provīder monitorēs ko mēs skatamies internetā. Kas PILNVAROJA Lattelecom būt internet policija? Ja nav cietušais nav noziegums. cietušie kaut ur aizjūrā un tagad mums te ap stūru, ar visām tiesībam mūs vajāt , iesūdzēt tiesā? Izdot mūsu IP adresses ir tieši tas pats kā izdot mūsu vārdus un personas kodus. Latellecom un varas iestādēm nevajadzēt mū apvainot ar savām juriskām vārdu spēlēm. .
no abstrakto cilveeka tiesiibu biro
n
Nu bet tu domaa, ko skaties un atceries, ka internets ir sabiedriska telpa. Ja tu kafejniicaa luureesi svesai meicai zem svaarkiem, vinjas draugs arii saaks monitoreet ko tu skaties, un izteiks tev stingro raajienu ar ierakstu kruushu kurvii :D Ja Talibustaanaa baazeeta teroristu banda uzrauj gaisaa tavu maaju ar sievu un beerniem, tas ir noziegums vai nav? Cietusie ir un vinjus pat var konkreeti noskaidrot. Katrai filmai ir klaat saraksts ar rezisoru, aktieru un producentu vaardiem. Taa ka pirms saakt striideeties par tiesiibaam buutu veelams kaut ko sajeegt.
  • 0
  • 0
4TH AMENDMENT
4
Ļoti pareizi? Kāda saistība Latvijas valdībai, sabiedrība vai Latvijas labklājību ar Hoollivūdas ebrejiem? ACTA ir tikai PIRMAIS SOLIS sabiedrību galīgi kontrolēt. ACTA, SOPA ir ĻOTI NOPIETNAS noziegumi un SAZVĒRESTĪBA pret brīvu sabiedrību
To mostfiljm
T
Pareizi. Lai cietušie vēršās tiesā , nevis valsts institūcijas. ACTA legalīzēs internet monitore''sanu un mēs varam atvadīties no mūsu civiltiesībām. Un es vispar šaubos Latvijas valdība tiešam rūp par Hoivudas multi miljardeiem. Kāda labuma no tā? nekāda tikai solis uz intenet policiju
  • 0
  • 0
Mosfiljm
M
Kaada tev saistiiba ar Gebelsa propagandas ministriju, ka tu atgremo antisemiitu saukljus no nacistu laikiem? Kriminaalkodekss vispaar ir ljauna sazveerestiiba pret briivu sabiedriibu, jo neljauj zagljiem zagt, laupiitaajiem laupiit, huligaaniem sist purnus utt :P Nekaadi ASV konstituucijas labojumi nedod tiesiibas zagt.
  • 0
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas