Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Otrdiena, 14. maijs
Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis

Daudzem un Pētersonei piešķirts Triju Zvaigžņu ordenis

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
nv
n
domāju, tos, 90 ar astīti, kas šos mīnusus uzlika, jā, bet noteikti ne tos, kas ordeni dala.
njā
n
Tu domā, kādu tas uztrauc?
nv
n
Ziņas Vērtējums: -98 +3 Tas izsaka visu, ko cilvēki domā par šo.
baibapqz8
b
Ordeņa otrā šķira Daudzem ir kārtējais apliecinājums šī apbalvojuma degradēšanai.
skumji
s
ordenis ne par ko.....
$$$$$
$
......nu nevajag ordeņus šķiest pa labi un kreisi.......
ZAIMIS
Z
ORDEŅA KAPITULS IR PILNĪGI KAPITILĒJIS VISAS VALSTS PRIEKŠĀ PAR ORDEŅA PIEŠĶIRŠANU DAUDZEM UN PĒTERSONEI. PILNĪGS VAKUMS SMADZENĒS ORDEŅA PIEŠĶIRĒJIEM.
ORDENIS
O
JĀJAUTĀ ORDEŅA KOMISIJAI---- A PAR KO DAUDZEM ORDENIS, A PAR KO,BET AIZGĀJĒJAM ZINĀTNIEKAM POLIM, PASAULES ATZĪTAM ZINĀTNIEKAM--NEKAS. REORGANIZĒT ŠO NEKOMPETENTO KOMISIJU.
vv
v
"Jampampiņi" - ļoti labi
kāpēc
k
a kāpēc Dombrovska Bukanei nav iedots?
SM
S
Ordeni visiem - tad bús taisnígi!!!
Klāvs Kalniņš
K
Daudze: Mēs nelaidīsim garām iespēju Saskaņas Centru iekļaut valdošajā koalīcijā Politisko partiju apvienības „Saskaņas centrs” (kas balstās uz krievvalodīgajiem vēlētājiem) iekļaušana valdošajā koalīcijā palīdzētu sabiedrībai atbrīvoties no „etniskās balsošanas” principa, uzskata Saeimas priekšsēdētājas biedrs Gundars Daudze (Zaļo un Zemnieku savienība). Tomēr valdošie politiķi to nevēlējās, politiķis žēlojās intervijā televīzijas kanālam PRO100TV. Par to 10. februārī ziņo informācijas aģentūras Regnum korespondents. „Es izteikšu savu dziļi personisko viedokli. Tika palaista garām iespēja izveidot pirmoreiz mūsu vēsturē valdību un koalīciju, kuŗā atspoguļotos visu Latvijas iedzīvotāju viedokļi. Tas būtu bijis pirmais solis tajā virzienā, lai balsojums mūsu valstī pārstātu kļūt par etnisku balsojumu. Un lai cilvēki balsotu par partiju programmām, nevis par Ivanovu vai Kalniņu”, - teica Daudze. Pēc viņa domām, „Saskaņas centra” iekļaušanai koalīcijā traucēja valdošo politiķu ambīcijas, viņi, kā izrādījās, nebija gatavi tādai notikumu attīstībai. „Nekad nesaki „nekad”. Un es ceru, ja mums nākotnē vēlreiz būs šādas iespējas, mēs tās nepalaidīsim garām”, – teica Daudze. (Krievijas portāls rambler.ru, 10. febr.)
viņam tikai
v
Staļina zvaigzni par teritorijas attīrīšanu no pamatiedzīvotājiem.
Lidija
L
Dzejnieks Andrejs Eglītis un diriģents Haralds Mednis savulaik saņēma tikai IV šķiru un neko vairāk, ar ko tad Daudzes kunga nopelni Latvijas labā būtu pārāki? Absurds!
Lidija
L
Labprāt gribētu dzirdēt detalizētu skaidrojumu, par kādiem "nopelniem" valsts augstākā apbalvojuma II šķira piešķirta Daudzes kungam. Zinu, ka Ordeņu Kapituls skaidrojumus nesniedz, bet lēmums šķiet nožēlojams.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Jauniešiem svarīga ir droša un uzticama vide

Par jauniešu paškaitējuma iemesliem un to, kā novērst cēloņus, kuri jauniešus stimulē nodarīt sev pāri, Guntars Gūte sarunājas ar bērnu un jauniešu psihoterapeitu Nilu Saksu Konstantinovu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas