Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +15 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 12. jūnijs
Nora, Lenora, Ija

Delna aicina Šleseru sniegt informāciju par Rīgas tūrisma kampaņas izstrādātāju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Visit Latvija
V
Top 10 Latvija: 10. Drinks in Old Riga , beer 200, champagne 1000 per bottle., yes, and you keep bottle. ..9..bring your boots, because city does not clean snow very well. ..8..beggers are everywhere. please help beggers, because latvija does not help poor people. ..7..pay for suitcases when taking public transportation. or pay fine 20 lats. ..6..vist latvija and watch retired people die. Parlament voted to cut pension money. ..5,,Latvijas supreme court reversed decison to cut retiree money. ..4..whores are everywhere, and for a good does of aids you pay only 20 lats. blow job 5 lats. ..3..visit latvija where president tells retired peoples associantion leader to leave by the back door so she can't talk with reporters and tell reporters that the president wants to cut pensions too. ..2..Latvia spends millions of tax money on advertising but doesn't have any accountability so the public doesn't know how much of tax money is sipponed off. ...1. visit latvija because it is becoming a ghost country, more peple have left latvija now then before the occupation of latvia by russians, now they are leaving because the oligarh parties have governed latvija for 20 years and have ripped off almost all tax money, G24 money, Baltijas Bank money, Parex bank money, and now they are fighting to steal the International Monetery Fund money.
Rigas patiesiba
R
Thriller City!
Rigas patiesiba
R
Beidzot, kads atklaja patiesibu par Rigu! Easy to go. Hard to live = viegli aizbraukt, gruti dzivot
Tā nu tas ir...
T
Kurš gan cits- ja ne kāds no šofera dēliem,spriežot pēc valodas zināšanas.
Normunds
N
"Valsts kontrole (VK) uz Delnas aicinājumu izvērtēt RTAB izveides lietderību, no pašvaldības budžeta ieguldot nodibinājumā Ls 455, vienlaikus dubultojot pašvaldības budžeta deficītu, atbildēja, ka VK nav iespēju veikt šādu revīziju". Jā, no bandītiem labāk tālāk. Tie var dot pretī - atšķirībā no tiem, kuri pieķerti dažu simtu latu šķietami nelietderīgā izlietošanā.
mja
m
nez kas to posteri veidojis, monstrs ar vienu lielo aci izskatās pabriesmīgs man būtu neomulīgi braukt uz pilsētu, kur tādi vienachi uzglūn no laternu stabiem
visadiem anglosaxiem
v
6 miljoni turisma kampanai ir daudz par daudz! Telu spodrina, bet iekspuse sapuvusi. Rigaa turistam nav ko darit. Ja so naudu iegulditu, lai tiesam raditu kaut ko labu Rigaa, tad es balsotu ar abam rokam. Bet tikai telam ar tuksu vidu, tas ir nesaimnieciski un raadas mantrausigi. Ka si akcija ir radita vienigi iedzivosanas nolukos raada Fliks ar savu noslepumainibu. Sajaa akcijaa viss bus parmaksats un iekampts. Bet Riga kaa paliks tuksa, taa paliks. Si gaismas akcija novembri ari ir netalredziga. To vareja tiesam uz Ziemassvetkiem pasniegt kaa brinumu. Spozu Rigu. Bet tagad novembris tukss no turistiem, bet viss izgaismots. Stulbi.
goldvasers
g
Sleserim vieta, pec tiesas sprieduma ir uz karatavam, Getlinos.
ZBL
Z
Kāds pamats jums domāt, ka Šlesera naudas izšķiešanas kampaņa dos rezultātus? LP novešana līdz bankrotam, superdārgie Latvijas ceļi u.t.t. Šķiet pats Šlesers saprot, ka ienākumi nebūs, un tāpēc jāsamazina bērnu piedzimšanas pabalsti.
RUNCIS KURU ZINA!!l
R
pilniigi piekriitu ,ŠLESERAM JAAMIN TACIŅA UZ IEROBEŽOTU BUUDIŅU!!!
!
!
Es, savukārt, neuzticētu pat santīmu cilvēkiem, kas jau paspējuši sevi NEapliecināt dažādās shēmās visur, kur bijuši iesaistīti, kā tas ir ar Šleseru. Par nemitīgos skandālos un siltas vietas meklēšanā jau roku iesitušajiem SC lai runā viņu jaunākais darbs - bērna piedzimšanas pabalsta atcelšana. Tas ir fakts, pie tam saskaitāms maciņā, nevis uz papīra, iluzors, kā gadījumā ar tūristiem.
bimbam
b
Pilnigi piekritu!
0.15 LVL reklāmas izdevumi
0
VISIT MY COUNTRY ! RIGA CITY : HELL IS HERE , MOVE YOUR ASS !!! ONE DRINK = 1000 EUR TWO DRINKS = 11 000 LVL 10 KM TAXI = ONLY 290 LVL ALL EXTRAS : NO TOILETS , CRIMINAL , HARD SEX , PORNO , NARCOTICS ... etc.
anglosaxis
a
Nosaluši bezpajumtnieki diemžēl tiek atrasti arī pasaules bagātākajās valstīs. Ziemassvētku tirdziņos iztērētā nauda nonāks latviešu zemnieku un amatnieku maciņos. Es nebūt necepjos, tikai izsaku savu viedokli. Esi žēlīgs un atvaino, ka tas nesakrīt ar Tavējo. Bet Tu esi vienkāršs rupeklis (apskati savu pirmo, man veltīto komentāru), tāpēc saruna mums laikam nesanāks. Lai sarunātos, ir arī jāieklausās.
!
!
Ziemassvētku tirdziņos iztērētā summa samazināsies arī par turpmāk neplānotā bērnu pabalsta apjomu. Lai tikai kungiem būtu iespēja apsaimniekot tiem nepiederošu naudu, tu esi gatavs te cepties un pierādīt to, kas citiem liekas apšaubāmi un neglīti. Ja Fliks nespēj pateikt, kāda Kiprā reģistrēta LV kompānija saņems šo naudu, lai viņš izvēlas citu pilsētu, ko reklamēt. Es kā rīdzinieks uz to uzstāju. Kamēr pilsētā kaut viens bezpajumtnieks tiks atrasts nosalis, tas viss ir tīrākā fasādes pucēšana, kaut apakšā ir netīrumi. Aukstā laika dēļ Rīgā un tās apkārtnē oktobra beigās un novembra sākumā nosaluši jau četri iedzīvotāji. Tas jau pie 0 grādiem, kad aukstuma praktiski nav.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas