Laika ziņas
Šodien
Migla

Deputāte pārsūdzēs Latvenergo tarifus tiesā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
replika
r
Tur es jums nevaru palīdzēt. Ir tāda Amerikas pamatiedzīvotāju paruna, ka tikai baltais var divas reizes uzkāpt uz viena un tā paša grābekļa. Ja reiz ir tā baža par latgaliešu balsojumu, varbūt Jums, kā insaiderim, pirms vēlēšanām vairāk jāpastrādā viņu vidū, lai tik daudz nebalso par krieviem un citiem Latvijai naidīgiem spēkiem.
KLM
K
Balsot jau varēja tikai pieaugušie un pieaugušie parasti pasakām netic. ..................................................... ............................................................ ........ Cienītais, man Jūs patiesi žēl - ja tā būtu, mēs sen jau dzīvotu neslīdzināmi labāk, jo, kad reibina krāšņie pirmsvēlēšanu solījumu gadatirgi un katram tiek solīti stalti zelta zirgi, mēs ticam pasakām, ne mirkli nedomājot - bet kas aiz tām pasakām? Un tā mugurā iedomu zirgam - līdz nākošajam gadatirgam, diemžēl...
replika
r
Man jūsu žēl. Balsot jau varēja tikai pieaugušie un pieaugušie parasti pasakām netic. Nākamajās vēlēšanās vairs tā nedariet! :) Pilnīgi nopietni.
KLM
K
Cik Tu esi asprātīgs! :) Vai arī varbūt tas bija nopietni? .................................................. ................................. Pilnīgi nopietni ! Latgalieši vēl tagad, pat nakts laikā ar svecītēm rokā, stāv starp zilajiem ezeriem un pavēruši mutes gaida - kad no debesīm nokritīs Šlesera solītās 50 000 jaunās darba vietas... Ja lidosiet naktī pāri Latgalei - pats redzēsiet ! Pilnīgi nopietni!
replika
r
Visam, ko Tu raksti, nav nekāda sakara ar tarifu pamatotību un ne mazākā sakara ar "šoferu meitām". Tev šķiet, ka ilggadīga Daugavpils Domes vadītāja ir "šofera meita"?
replika
r
Šlesers pirms vēlēšanām apgalvoja, ka ar viņa enerģiju var apgaismot parkus, ielas un skvērus -------------------- Cik Tu esi asprātīgs! :) Vai arī varbūt tas bija nopietni? Vai tiešām latgalieši noticēja šiem Šlesera solījumiem un tāpēc par viņu balsoja? :)))
Lelle
L
A kur tad mans klons-lohs pazudis? Nu nevar nabadziņš mani atkost zem cita nika! Droši vien tagad sēž, boksterē un štuko kura ir Lelle....
kronis visam
k
Vai teišām Tu esi tāds muļķis un vēl neko nesaproti?! Jebkura tarifa pacelšana dod paildienākumus valsts budžetam, pie tam Latvenergo peļņas lielākā daļa tiek ieskaitīta valsts budžetā!!! Ja nebūtu valsts lielo monopolu, kuri arī stutē šo budžetu, šo valsti varētu sen klopēt ciet. Te viens otrs pamuļķis taisās tos visus valsts uzņēmumus pārdot, tad gan būs pamatīgā tintē visi. Monopoluzņēmumi baro ne tikai valsti, bet arī partijas un vēl ļoti daudzus kretīnus, kas tiem piesūkušies pa taisno. Vot tās partijas un tie kretīni būtu gan jāatšuj. Bet kā un kas to darīs???
KLM
K
Nu nevajag kutrēties - Latgalē PLL ieguva procentuāli visvairāk balsu.... .................................................. .......................... Kautrējos jau tomēr - par maz ! Ja mans elks broļs Šlesers nāktu pie varas - uzceltu stikla kupolu virs Doma laukuma - tā ietaupot elektroenerģiju, staties arī tarifi nebūtu tagad jāceļ - ja paliekam pie sarunas tēmas (par tarifiem) Vēl Šlesers pirms vēlēšanām apgalvoja, ka ar viņa enerģiju var apgaismot parkus, ielas un skvērus - tad vispār nekādu tarifu nebūtu - viss par velti.. (pie tās paša tarifu tēmas paliekot)
Strodi par PREZIDENTI!
S
kas notiek ,johaidīii!!!!!!!! 15:07 Arī Vienotība iet pa to pašu ,iepriekšējo ,ceļu!!!!!!!! VISPIRMS VISU SARUNāS /zoo ,vai mazmājiņā, tam vairs nav nozīmes,/galvenais, ATKAL SARUNĀS ,IETIRGOS, NOPIRKS,pa kluso un pasniegs tautai vēl siltu,tikko izceptu, prezidentu ...... Un ,galvenais, šoreiz to prezidentu izvēlēsies tikai pāris cilvēku no 2,4 miljoniem ,un tie galvenie, kas noendelēs prezidentu un pasniegs uz paplātes tautai ,būs lācis ar rudo lapsu un hūte ar komunistuaugustiņu
replika
r
Tak cenu jau paceļ tieši mums - ierindas patērētājiem. Šķēlem, kā lielam pircējam, ir iespēja iegādāties no cita pārdevēja. Starp citu, lieliem uzņēmumiem vispār cenas ir nenormāli zemas. Tā ka arguments Tev vājš, draudziņ.
degvīns>zāģis
d
Tev laikam skauž, ka neesi Šķēles maizē, ja par baltu velti jāvirina Vienotības putriņā uzbarotās hļebalas.
stulbums kvadrātā
s
Kaut ko tik stulbu, kā Latvenergo jaunie tarifi, izdomāt ir ļoti grūti.
zāģis
z
Maizes tēvs Šķēle lika, tam jau tā elektrība daudz nepieciešama.
replika
r
Nu nevajag kautrēties - Latgalē PLL ieguva procentuāli visvairāk balsu. Un, protams, Saskaņas centrs. Bet te gan ir runa par tarifiem, varbūt tomēr paliksim pie sarunas tēmas (par tarifiem) un neieslīgsim vēlēšanu rezultātu analīzē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas