Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Trešdiena, 22. maijs
Emīlija

Deputāts Klaužs nav piedalījies 60% Saeimas komisijas sēžu

Tikai divi Saeimas deputāti - Kārlis Eņģelis (ZRP) un Dzintars Kudums (VL-TB/LNNK) - ir apmeklējuši pilnīgi visas komisiju sēdes, kurās viņi darbojas. Starp aktīvākajiem komisiju sēžu apmeklētājiem ir arī Andrejs Judins (Vienotība) un Atis Lejiņš (Vienotība), kuri piedalījušies 98% sēžu, kā arī Inita Bišofa (ZRP) ar 96% sēžu apmeklējumu.
Saeimas komisiju un apakškomisiju sēdes visbiežāk kavējis deputāts Jānis Klaužs (ZZS), kurš nav apmeklējis 60% sēžu, liecina sabiedrības par atklātību Delna apkopotie dati par parlamenta komisiju un apakškomisiju sēžu apmeklējumu pirmajos piecos šīs Saeimas darbības mēnešos. 

Dienai pavēstīja Delnas politikas analītiķe Līga Stafecka, lielāko kavētāju pirmajā pieciniekā iekļuvuši arī Jānis Ādamsons (SC), Rihards Eigims (ZZS) un Jānis Urbanovičs (SC), kuri piedalījušies vien 54% sēžu, kā arī Igors Meļņikovs (SC), kurš piedalījies 56% sēžu. 


Portāls Deputatiuzdelnas.lv arī aptaujājis deputātus, aicinot atklāt savu nostāju jautājumā par pašreiz Saeimā iesniegtu priekšlikumu - maksas politiskās reklāmas aizliegumu radio un TV. Portāls uzrunāja visus Saeimas deputātus, savas atbildes sniedza 23 deputāti, no kuriem 20 deputāti priekšlikumu konceptuāli atbalsta, bet trīs deputāti tam nepiekrīt. Viedokli sniedza arī Zatlera Reformu partijas frakcija, atbalstot apmaksātas reklāmas aizliegumu radio un TV 30 dienas pirms vēlēšanām. ZZS deputāti atbildi uz šo jautājumu nesniedza.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas