Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Trešdiena, 22. maijs
Emīlija

Deputāts Krēsliņš neesot prasījis pielaides piešķiršanu darbam ar valsts noslēpumu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
YE
Y
Ar ko Krēsliņš nav izpaticis Āboltiņai?
Pareizi!
P
Pielaide ir domāta tikai izbijušiem komunistiem un ar čeku saistītiesm darbiniekiem, ziņotājiem! Pārējiem pielaide nespīd!
Vārds
V
sāksim ar to, ka mūsu valsts vadošās amatpersonas ir izbijuši komunisti.
  • 5
  • 0
Ezis UK
E
Visa "valsts"uzbūvēta uz komunisma principiem arī vēlēšanas notiek pēc komunistu iedibināta likuma.Kaut komunists ir Latvijas ienaidnieks būtībā,bet kā cilvēki mežonīgi meļi un konformisti ! Ja pielaide ir kaut vienam komunistam ,tad jau nav Latvijā cilvēku ,kuriem to nevarētu dot.Tad tas vienīgi ir komunistu instruments atsijāt nevajadzīgos.
  • 5
  • 0
Tas
T
Tā ir ierasta latvju žurnālistu prakse: ar vienu ausi klausīties, pa otru laist laukā.Kaut ko dzird, kaut ko saprot, kaut ko ne, pārbaudīt informāciju nav laika, un rezultāts - atsevišķu cilvēku pazemošana un sabiedrības maldināšana.
monitors
m
Pašreizējā kārtība attiecībā uz pielaidi valsts noslēpumam liek daudziem cilvēkiem atturēties no iešanas politikā, jo nav saprotami kritēriji pielaides nepiešķiršanai. It īpaši tāds gadījums, kad pielaide tev ir bijusi, bet nu vairs nebūs. Kas tādam atteikumam var būt par pamatu? Apzināta nelojalitāte vai sacīsim pārmērīga dzeršana un līdz ar to lieka pļāpība, vai nozīmīgu un slepenu valsts dokumentu nozaudēšana? Vai arī naudas darījumi ar nepareizajām personām?
Atlaut pieeju,pieklût,pieejamîba.
A
Pielaist var,piemêram,bikses.
nja
n
šajā valstī kaut kas smird. un tās ir drošības iestādes. vecajam komuņagam brigmanim gan ir pielaide valsts noslēpumam, tāpat kā virknei citu izbijušu partijnieku, čekistu un stukaču.
jurs
j
Runā , ka S AB esot visu" jumtu jumts" Kas kontrolē un kuru kontrolē attiecīgie grupējumi
  • 3
  • 0
to nja
t
Ja kaut kas patiešām Latvijā smird, tad tā ir žurnālistu un reportieru blice. Nelojāli pret savu valsti, pērkami, ar niecīgām izglītībām un nevēlēšanos neko mācīties. Pēc sava ģīmja un līdzības skricelē visādus tekstiņus-pekstiņus ar moto: Gribi tici, gribi - netici. Kaut kas melnā krāsā uzskricelēts ir, honorārs būs un saimnieki būs apmierināti. Galvenais viņu princips - nomelnot valsti, nomelnot sabiedrību un nomelnot atsevišķus ļaužus. Jo trakāk, jo labāk. Jo - visiem it kā interesējot lēti prastas, nepārbaudītas ziņas. Traģiskākais, ka pēc šiem principiem sviedriem vaigā pūlas LTV - sabiedriskās TV - ziņu dienests ar Panorāmu priekšgalā.
  • 6
  • 2

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas