Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Svētdiena, 12. maijs
Valija, Ina, Ināra, Inārs

Direktori: ar Zinību dienas pasākumiem skolēnus nevarēs atturēt no pašrocīgas "atzīmēšanas"

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Vientulais vilks
V
Interesanti,kapec ASV si problema nepastav?Virdzinijas stata ,lai iegadatos stpro dzerienu ir jauzrada personibu apliecinos dokuments ,kura nummuru kopa ar gradiga idetifikacijas numuruievada vienota datorizeta sistema,Serifam atrodot sadu pudeli pie pusaudzanav nekadas grutibas atrast pirceju ,rezultats sods,5000dolari un pusgads cietums
Sk
S
Jā, skolotājs sēdēs pie skolēna, piedodiet, pakaļas, (riču-raču, "Ādamam bij' 7 dēli, tūdaliņ-tagadiņ u.tml. nodarbes) līdz 2.septembra vieniem naktī - lai bērns nepiedzeras .
No Kauguriem
N
Shitie skoleeni ir vienkaarshi idioti. Atradushi ko svineet. Man 1. septembris vienmeer bija nelaimes diena kas saaka kaarteejo katorgu - skolas gadu. Bet nu ko lai saka - ja ASV nav kulturas, tad Latvijaa ir alkoholisma un cietumnieku kultura!
Sviests
S
Lineāls - no mērķa sasniegšanas barjeras, īpaši zemas, varbūt attur tādus kā Tu, bet normāliem cilvēkiem tas ir pie kājas! Spriežot pēc Lineāla izteikuma veida, viņam vajadzētu atcerēties Andropova - Gorbačova laikus, kad šāda veida aizliegumi neradija nekādus šķēršļus ceļā uz mērķi. Pie tam es neiebraucu vadošajā domā - slikti dzert pa svētkiem, jādzer ikdienā - vai kā tur tas domāts!!!!
lineāls
l
Domāju, ka likums labs, pēc principa, ka katra pat viszemākā barjera tomēr attur no mērķa sasniegšanas. Bet kaut kā tiek runāts tikai par skolu atbildību šajā jaunatnes nodzeršanās skandālā, vajadzētu arī vecākiem aktīvāk iesaistīties un izdomāt, kā jautri nosvinēt skolas sākumu vai nu mājās ar ģimeni vai draugiem. Jo skolēni ir svarīgi valstij, bet visupirms tomēr saviem vecākiem!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas